Nieuwe Dr. Martens schoenen!

Nieuwe Dr Martens schoenen

Hoi allemaal! Lekker van jullie weekend en/of vakantie aan het genieten? Ik ben ontzettend blij, want van de week kwamen mijn geliefde nieuwe Dr. Martens schoenen binnen. Een paar die ik eerst niet zo snel voor mezelf had uitgekozen, maar die toch wel heel tof stonden toen ik ze aan probeerde in New York. Kijk je mee?

 Nieuwe Dr. Martens schoenen Nieuwe Dr. Martens schoenen Nieuwe Dr. Martens schoenen Nieuwe Dr. Martens schoenen Nieuwe Dr. Martens schoenen Nieuwe Dr. Martens schoenenh&m trend vest – Maison Scotch trui – Monki jeansDr. Martens schoenen

Ja inderdaad, ik paste ze aan in New York, maar ontving ze pas afgelopen week hier in Nederland. ”Maar waarom dan, Fleur?” hoor ik je nu vragen. Nou, het zat namelijk zo; de nieuwe Dr. Martens schoenen waren goedkoper in New York, maar ik had niet zo heel veel zin om met een nog zwaardere koffer terug naar Nederland te vliegen én ik had nog een kortingscode van 20% van Zalando. Dus ik liet ze in de winkel staan, kwam s’avonds aan in het appartement in New York en bestelde ze daar op de Zalando website met die kortingscode, waardoor ze uiteindelijk €15 goedkoper waren. Joepie! En toen we dus net terug waren van onze reis, ging de deurbel en werden ze netjes bezorgd. Goed geregeld dus! Ook ben ik ontzettend blij met dit paar, want ik zocht al heel lang grijze lage schoenen en deze passen perfect bij mij. En Anniek, bedankt weer voor het maken van deze outfit foto’s! 😀 Wat vind jij van mijn nieuwe Dr. Martens? 

Liefs, Fleur

Share:

30 Reacties

 1. 19 december 2015 / 14:06

  Ohh wat een onwijs mooie schoenen! Ik hou echt van Dr. Martens, en deze maar dan in het zwart staat nog op m’n wishlist. Wat een heerlijk vest heb je ook aan<3
  X Emma

 2. 19 december 2015 / 15:16

  Dr. Martens zijn zo fijn! Ze gaan lang mee en je kan ze met superveel combineren. Het lagere model kende ik nog niet, maar ze staan mooi op de foto!

 3. Desiree
  19 december 2015 / 16:27

  Oeh wat een leuke schoenen! En dat is nog eens leuk thuiskomen! 😉 groot gelijk!

 4. Tineke
  19 december 2015 / 17:22

  Mooie schoenen, jouw outfit is weer superleuk!
  Liefs

 5. 19 december 2015 / 18:14

  Wat zijn je Dr. Martens gaaaaf!! Ik ben zo gek op die schoenen. Heb die van jou nog nooit gezien, extra tof dus. Leuk gecombineerd met je outfit!

 6. 19 december 2015 / 18:40

  Wat een mooie foto’s, wauw! Je schoenen zijn erg tof.

 7. 19 december 2015 / 19:15

  Ohhh die zijn vet!!! Ik pas de kisten van dr. Martens niet helaas, maar dit is misschien wel een optie voor mij ook. Leuk met die chunky zolen!

 8. 19 december 2015 / 22:18

  Oeh, wat is het artikeltje leuk geworden Fleur! Ik vind je schoenen ook echt onwijs leuk, maar dat wist je al 🙂 Ik hoop dat je je inmiddels ook alweer wat beter voelt, vergeet niet aan jezelf te denken hè… Even lekker uitzieken met je laptopje of een boekje op schoot is ook wat waard 😉 Liefs!

 9. 20 december 2015 / 13:06

  Wat gaaf! Weer eens wat anders dan de standaard, en deze zijn (lijkt me) ook heel leuk straks in de lente/zomer!

 10. 20 december 2015 / 14:09

  Wauw je nieuwe shoes zijn mooi! Staan je heel goed!

 11. 20 december 2015 / 14:41

  Dat heb je zeker goed geregeld! Mooie foto’s en leuke schoenen 🙂

 12. 20 december 2015 / 15:15

  Heel leuk! Meestal ben ik niet zo’n fan van Dr Martens, het is gewoon net iets te stoer voor mij, maar deze variant vind ik zo gaaf!

 13. 20 december 2015 / 16:30

  Oooh je schoenen! die vind ik echt ontzettend mooi!

 14. 20 december 2015 / 19:37

  Oh wauw, wat een mooie schoenen! Heel apart, dat slangenprintje die je lichtjes door het grijs heen ziet. Ontzettend gaaf! Liefs.

 15. 21 december 2015 / 10:17

  Ahh wat zijn ze tof!! En fijn dat ze zo goedkoper waren, haha. Ik vind dit model fantastisch. En je trui is ook héél tof, fijne kleuren!!

  – Saskia

 16. 21 december 2015 / 21:01

  Aah wat zijn ze leuk! Ik vind Dr Martens al heel tof, maar ik vind het leuk dat deze wat specialer zijn qua kleur en printje!

 17. 22 december 2015 / 07:59

  Ze staan je echt heel leuk! Ik vind Dr. Martens zó gaaf, wil ze eigenlijk al heel lang maar for some reason koop ik steeds Timberlands en dan is het een beetje dubbelop, haha!

  • 23 december 2015 / 15:49

   Haha ja, dat begrijp ik dan wel inderdaad! Timberlands blijven ook mooie schoenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
New York shoplog video

Hi allemaal! Vorige week was ik met mijn vriend in het overweldigende New York en stiekem hebben wij daar best...

Sluiten