New York wishlist

image

Over minder dan een maand is het eindelijk zover: ik ga voor het eerst naar New York, The Big Apple en city that never sleeps! En wat te doen voordat je naar deze stad gaat? Juist, een New York wishlist maken met alles wat je daar wilt gaan shoppen. En dat is nu precies wat ik heb gedaan! Kijk je mee naar mijn wishlist? Het is namelijk nog wel wat.. 😉

New York wishlist

Oke, ben je klaar voor mijn veel te grote New York wishlist? Hierboven zie je alle dingen staan, en hieronder kan je de beschrijving ervan lezen. Enjoy!

Maybelline Full ’n Soft Mascara

Aangezien ik veel beautybloggers volg en deze mascara al meerdere keren positief naar voren hebben zien komen, moet ik deze kopen en uitproberen! Ik ben altijd opzoek naar nieuwe en goede mascara’s en ben heel benieuwd hoe deze voor mijn wimpers zal werken.

Kiehl’s Creamy Eye Treatment

Deze oogcreme staat al bijna een jaar op mijn wishlist nadat ik de 2014 beauty favourites video van Zoella zag. En aangezien mijn vertrouwde Clinique oogcreme bijna op is en ik hem toch wel aardig duur vind, wil ik een keer iets anders proberen. Hij is trouwens wel gewoon in Nederland te koop, maar Kiehl’s is een Amerikaans merk, dus dan koop ik hem ook maar gewoon in Amerika, hè.

Clinique Moisture Surge Tinted Moisturiser

Dit is de foundation die tot nu toe het beste en mooiste voor mijn huid is geweest. Helaas is hij in Nederland uit het assortiment gehaald, maar hoop ik hem in Amerika wel nog te kunnen vinden. Ook zal hij daar een stuk goedkoper zijn, aangezien ook Clinique een Amerikaans merk is. Yay!

Tiffany & Co Ketting

Oke, dit is by far het duurste wat op mijn New York wishlist staat, maar ik heb besloten dat ik best iets bijzonders mag kopen voor mijzelf als ik in New York ben. En wat is dan leuker dan een kettinkje waar ‘please return to (Tiffany & Co) New York’ opstaat?

Nike Free Run 2

Al een lange tijd zit ik te twijfelen of ik deze sneakers zal kopen, maar aangezien ze in Amerika zo’n beetje de helft van de prijs zijn, ga ik ze daar waarschijnlijk wel aanschaffen. Nu nog even beslissen of ik ze in het zwart of grijs wil..

Clarisonic Mia 2

De Clarisonic Mia 2 is een beautytool die al heel erg lang op mijn verlanglijstje staat. Maar eerlijk? Ik vind hem best duur in Nederland. Daarom hoop ik dus van harte dat hij een stuk goedkoper zal zijn in Amerika, want dan ga ik hem zeker kopen en loop ik in het vervolg met een zijde zacht huidje rond.

Crest Tandpasta

Ook dit is iets waar veel bloggers over schrijven. ”Wanneer je hier je tanden mee poetst, heb je binnen no time wittere tanden”. Nou, dat moet ik ook maar eens gaan proberen dus!

NYX Liquid Suede Cream Lipsticks

Nadat ik deze review heb gelezen ben ik om en moet ik tenminste een zo’n lippenstift uitproberen. En dan vooral omdat ze niet in Nederland te verkrijgen zijn en mijn bezoekje aan New York mijn enige kans zal zijn..

LA Pro Concealer

Ik heb iets met concealers en probeer graag nieuwe merken uit. Over de LA Pro Concealer heb ik veel goede dingen gelezen, dus ook deze gaat hup mijn mandje in wanneer ik door de Walgreens loop.

Levi’s T-shirt

Levi’s is natuurlijk heel goed te verkrijgen in Nederland, maar helaas ook twee keer zo duur hier. Daarom ga ik mijn Levi’s wishlist met liefde in New York afstrepen en zal dit t-shirt een van gekochte items worden.

Rimmel Wake Me Up Concealer

Het wordt misschien een beetje eentonig, maar ook dit beautyproduct heb ik op andere (internationale) blogs voorbij zien komen en zal de tweede concealer zijn die ik in New York zal gaan aanschaffen.

Bath & Bodyworks Kaars

Er is maar een regel: When in the US, go to Bath & Bodyworks! 😉

Wet Brush

Ik weet niet meer hoe of waar ik gelezen heb dat dit dé borstel is die je moet hebben, maar ik kan me wel herinneren dat ik zo enthousiast was, dat ik hem op mijn New York wishlist heb gezet.

Levi’s 721 High Rise Skinny Jeans

En dan het laatste (eindelijk) item wat ik op mijn New York wishlist heb gezet: de Levis 721 jeans. Ik wil hem heel graag in de kleur Wild Sea en ga heel erg mijn best doen om hem te krijgen. Waarom? Omdat hij in Nederland €109,95 kost en in Amerika meer dan de helft van de prijs.


Dit was dan mijn New York wishlist. Veel hè? Ik zal waarschijnlijk niet alles gaan kopen hoor, maar ik vond het alleen al leuk om zo’n wishlist te maken. Wellicht komen er ook nog wel andere dingen op te staan, want zoals jullie hierboven konden lezen word ik nogal beïnvloed door andere bloggers, haha! De helft van alle dingen zijn trouwens ook gewoon in Nederland of online te koop, maar zijn gewoon een stuk duurder dan in Amerika. Vandaar dat ik het dan liever daar koop. En het is natuurlijk ook gewoon super leuk om te gaan shoppen wanneer je in New York bent! 😉

Weet jij nog iets leuks wat je écht moet kopen in Amerika?

Liefs, Fleur

34 Reacties

 1. Ismay
  9 november 2015 / 14:39

  Super leuke wishlist!! Echt zo gaaf dat je gewoon naar New York gaat!! Die ketting van Tiffany & Co vind ik echt heel erg leuk. Die zou ik ook wel willen hebben!

 2. 9 november 2015 / 13:46

  Wat leuk zo’n lijst en wat een goed idee! Ik kan me voorstellen dat je er enorm naar uitkijkt en New York is in 1 woord Geweldig! Ik ben ben benieuwd wat je ervan gaat vinden en ik ga zeker je blog lezen! Misschien heb je ook iets aan de tips op mijn website.
  Ik kan niet wachten om weer een keer naar NY te gaan.
  Heel veel voorbereidingsplezier!

  • 11 november 2015 / 12:11

   Wat een leuke reactie, dankjewel! Ik ga zeker even op je blog kijken voor de tips! 🙂

 3. 9 november 2015 / 14:05

  Ahh ik ben echt jaloers dat je naar New York gaat! Het is zo’n leuke stad en je kunt er zeker goed shoppen. Leuk lijstje 🙂 X

  • 11 november 2015 / 12:12

   Er komt vast en zeker een shoplog op mijn Youtube kanaal na de trip 😉

 4. 9 november 2015 / 16:05

  Wat een mooie wishlist. Ik wil ook zo graag een ketting van Tiffany’s! X

 5. 9 november 2015 / 16:06

  Ah leuke wishlist! Dat spulletje van Clinique is inderdaad heel fijn! En zo’n kaars wil ik ook echt Super graag! Heel veel plezier daar, zo tof dat je in het Kerst seizoen gaat!

  • 11 november 2015 / 12:13

   Jaaa, ik ben ook zo blij dat ik in het kerstseizoen ga! Hoop alleen niet dat het té koud (met sneeuwstormen) zal zijn, maar dat zal wel goed komen denk ik :D!

 6. 9 november 2015 / 16:20

  Zo gaaf dat je naar NYC gaat! mm, misschien een muts ? sjaal ? jas ? fijn dik vest ? Waarschijnlijk heb je dit allemaal al, maar goed, haha. X

  • 11 november 2015 / 12:13

   Ja, goed idee! Ik ga sowieso alle Amerikaanse ketens af, zoals de Forever 21 enzo :D!

 7. 9 november 2015 / 16:42

  Wat onwijs gaaf zeg, ik ben héél jaloers. Lijkt me ook heerlijk om daar te shoppen, je hebt een mooie lijst gemaakt!

 8. 9 november 2015 / 16:51

  Maar een Tiffany & Co sierraad is wel echt HEEL erg mooi <3

 9. 9 november 2015 / 17:04

  Woow, wat een gave wishlist! Hopelijk kan je alles vinden! Zo’n clarisonic staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje, maar het is inderdaad zo duur! Ik hoop voor je dat hij daar goedkoper is! 🙂

 10. Shalane - The Fashion Moodboard
  9 november 2015 / 19:48

  Wat een toffe wishlist heb je gemaakt! Ik zou alle items ook zo kopen. Bizar he, dat alles zoveel duurder is hier in Nederland. Die lipstickjes van NYX ben ik ook benieuwd naar. Alvast heeeeel veel plezier toegewenst 🙂

  Liefs,
  Shalane

 11. 9 november 2015 / 19:08

  Aaaah, Tiffany & co. Super jaloers <3 😉

 12. Anne-Sterre
  9 november 2015 / 20:20

  Flink lijstje, ben benieuwd of het je lukt alles te scoren. Veel plezier alvast!

 13. Kelly
  9 november 2015 / 21:01

  Wauw zo tof dat je naar NY gaat, ben stiekem een beetje jaloers hoor haha. Wat een mooie wishlist!

 14. 9 november 2015 / 20:14

  Ahhh New York. Een van de beste steden die ik ook bezocht heb. Ik denk dat je al redelijk voorbereid bent zo te zien, de enige tip die ik nog mee wilde geven was Bath & Bodyworks, maar dat had je zelf ook al bedacht! haha. Heeel veel plezier!

 15. 9 november 2015 / 21:25

  Ah wauw super dat je naar New York gaat! Je wishlist is heel leuk! Ik zou de Kat von D Tattoo liner ook toevoegen, dat is zo’n super eyeliner, net als de highlighters van Becca en oogschaduws van MakeUpGeek 🙂

 16. 9 november 2015 / 21:42

  I love New York! Ik vind het zo’n geweldige stad! Qua shoppen vond ik het ietwat tegenvallen, maar ik denk dat dat komt omdat ik een paar dagen nadat ik in New York was geweest naar een onwijs grote shopping mall ging in Connecticut. Ik zou als ik jou was naar Sephora gaan en deze helemaal leegkomen, en de antibacteriële handgeld van Bath & Bodyworks zijn ook heeeel fijn!

  • 11 november 2015 / 12:15

   Ohja, die antibacteriële handgel wil ik inderdaad ook nog heel graag! Thanks! 😀

 17. 9 november 2015 / 21:43

  Ah leuk zo’n wishlist maken! Hopelijk kan je lekker veel gaan afstrepen als je weer terug bent uit New York!

 18. 9 november 2015 / 21:52

  Wat een fijne wishlist. Ik ben net terug uit NY en kocht ook de mascara. De clarasonic kocht ik eerder al eens. Zo’n fijn ding! Ik was trouwens op zoek naar dezelfde NYC lipsticks alleen nergens te vinden…. Ik hoop dat jij meer geluk hebt!

 19. Jana
  9 november 2015 / 23:18

  Heel erg leuke wishlist! Ik ga in juli voor het eerst naar NY dus ik vermoed dat ik ook best een lange wishlist zal hebben 😉

 20. 10 november 2015 / 07:09

  Heel gaaf dat je naar NYC gaat! 🙂 Toffe wishlist heb je gemaakt ook. Die tandpasta van Crest heb ik ook een tijdje gehad en dat helpt wel hoor! 🙂 Ik ben benieuwd wat er van de wishlist mee naar NL komt.

 21. 10 november 2015 / 11:26

  La pro concealer hoor ik inderdaad veel goeds over!
  x

 22. 10 november 2015 / 11:57

  Ah dit vond ik zo leuk aan NY gaan, de voorpret! Mooi lijstje heb je, ik ben jaloooers.

 23. 10 november 2015 / 14:15

  dat ding voor je gezicht is echt heel chil volgens mij, die staat ook nog op mijn wishlist, er staan leuke items bij jou op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Leopard dress outfit

Hoi allemaal! Lekker van jullie weekend aan het genieten? Helaas ben ik sinds gisteravond grieperig, dus lig ik vandaag lekker...

Sluiten