My 25th birthday weekend in een vlog

My 25th birthday weekend in een vlog

Twee weken geleden bereikte ik de mooie leeftijd van 25. Ik ging met mijn moeder naar Amsterdam om te lunchen, mijn verjaardagscadeau te kopen en vervolgens mijn eerste 2 (!) tattoo’s te laten zetten. Daarna, toen ik weer thuis in Amersfoort kwam, kwam mijn lieve familie op bezoek. En ondanks dat ik toen al een onvergelijke verjaardag had gehad, ging ik de volgende dag óók nog een hapje eten met mijn liefste vriendinnen. Alles heb ik gebundeld in deze birthday weekend vlog. Veel kijkplezier!

In deze video laat ik je zien hoe mijn 25th birthday weekend was. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Zoals ik net al zei: ik heb een fantastische verjaardag gehad. Nick die mij zo verraste, de dag met mijn moeder in Amsterdam, het zetten van mijn tattoo’s, alle visite die ‘s avonds langs kwam en natuurlijk het etentje met mijn vriendinnen, de dag erna.

Ik hoop dat je het leuk vond om deze 25th birthday vlog van mij te zien. Ik zal nog een aparte video maken over mijn gekregen verjaardagscadeau’s en mijn 2 tattoo’s, dus als je geen enkele video van mij wilt missen: abonneer je dan gratis op mijn Youtube kanaal! Liefs! 

BewarenBewaren

Share:

9 Reacties

 1. 2 juli 2017 / 17:55

  Ah zo leuk Fleur! Heel lief ook van Nick en van Christine 🙂

 2. 2 juli 2017 / 21:10

  Wat super leuk je vlog gezien te hebben. Wat heeft je vriend je leuk verrast zeg, echt heel lief.
  Vandaag is mijn verjaardag!

 3. 3 juli 2017 / 19:44

  Leuke vlog is het weer geworden! En ahhh wat súper leuk hie je vriend je verraste met die briefjes. Zó leuk! Ik zou ook echt wegsmelten als ik zoiets thuis zou tegenkomen, haha. En nogmaals, ik ben verliefd op je tattoo’s. ♡

  • 5 juli 2017 / 09:03

   Thanks, Sandra! En ja, lief he waren die verrassingen he? Heb echt een fijne verjaardag gehad!

 4. 7 juli 2017 / 15:59

  Wat een heerlijke vlog en MEGA lief van je vriend zeg!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *