Shopping Saturday – mijn zomer essentials

Shopping Saturday – mijn zomer essentials

De zomer is in volle gang en we worden hier in Nederland al een aantal weken verrast met een heerlijk warm zonnetje. Oh, wat hou ik toch van dit seizoen! En ondanks het feit dat ik vorig jaar ook al een artikel over mijn zomer essentials heb geschreven, doe ik het dit jaar gewoon nog een keer. Omdat ik het ook dit jaar leuk vind om wat zomerse sferen op mijn blog achter te laten 😉

BaByliss mini straightening brush ● Ray-Ban zonnebril ● Kiehl’s serum ● Biodermal zonnebrand
Ronde jute tas ● Velvet haarband ● Rituals scrub ● Jurkje ● Birkenstock sandalen
Bikinitop ● Estée Lauder BB cream ● Gestreept t-shirt ● LINDA tijdschrift
Rokje ● Gouden oorbellen ● Rosé wijn ● Parisienne t-shirt
Havaianas slippers ● Biodermal zonnebrand ● Denim short ● Bikinibroekje

Veel bovenstaande dingen, zoals badkleding, zonnebril, jurkje, t-shirts, denim short en open schoenen, spreken denk ik wel voor zich. Ook heb je vast al weleens de ronde jute tas voorbij zien komen. Die tas is momenteel een gigantische trend en menig modemeisje zie je er dan ook op straat mee lopen. Ik vind ze zelf ook onwijs leuk, alleen heb ik er nog geen in mijn bezig. Wie weet, misschien schaf ik er dit seizoen nog wel één aan. En die fles wijn? Tsja. Ik vind rosé wijn gewoon ontzettend lekker om in de zomer te drinken. Het is misschien dan niet echt een essential, maar wel iets wat ik echt bij mijn zomer vind horen 😉

Make-up draag ik in de zomer eigenlijk maar weinig, alleen zweer ik wel bij de BB cream van Esée Lauder. Hij is verzorgend, maar geeft je toch net een beetje een kleurtje en dekking. Super fijn! Voor de rest smeer ik eigenlijk de hele zomer door zonnebrand. En de zonnebrand crèmes van Biodermal zijn dan echt mijn favoriet. Ik gebruik een speciale en matterende voor het gezicht en een grote fles voor mijn lichaam. Maar voordat ik de zon in ga, scrub ik mezelf vaak nog wel even goed. Mijn favoriete scrubs – en bodybutters eigenlijk ook – zijn van Rituals. Ruikt lekker, verzorgt goed én staat ook nog eens leuk op je badkamerkastje. Wat ik op mijn gezicht smeer? Sowieso altijd het hele jaar door een dagcrème en oogcrème van Kiehl’s, maar ook de serum die je hierboven ziet staan. Maar echt. Ik heb altijd al last gehad van een droge en gevoelige huid, maar omdat deze serum zo goed zijn werk doet, zweer ik hierbij. Kost wat, maar werkt als een tierelier. En je doet er lang mee, dat ook.

En dan last but not least: de BaByliss mini straightening brush. Zoals velen van jullie wellicht al wel weten, ben ik redelijk vaak op reis. En hoewel dit kan verschillen van een vakantie, stedentrip of persreis, probeer ik altijd zo licht mogelijk in te pakken. Deze mini stijlborstel is echt een uitkomst voor mij. Voorheen nam ik namelijk altijd mijn grote stijl- en krultang mee. Wat natuurlijk flink wat ruimte in je bagage neemt. Maar naast het feit dat de mini stijlborstel dus zo lekker compact is, vind ik hem ook heel fijn om af en toe door mijn lokken heen te halen. Mijn haar lijdt in de zomer namelijk nogal vaak een eigen leven, wat dan dus even ‘getemd’ moet worden. Deze stijlborstel zorgt ervoor dat mijn haar weer glad en stijl, maar mét volume, wordt.

Zo, dan zijn dit mijn zomer essentials. Ik ben nu wel heel benieuwd waar jij niet zonder kan in de zomer. Laat het vooral weten, vind ik leuk om te horen! 🙂 Fijn weekend!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Drukarnia Cafe
Drukarnia Cafe in het mooie Gdańsk in Polen

Afgelopen april ging ik met Nanne op stedentrip naar Gdańsk in Polen. En omdat de stad knus, maar klein was, gingen...

Close