Mijn vakantie op Curaçao in een vlog

Mijn vakantie op Curaçao in een vlog

Hoi allemaal! Eind januari ging ik voor 9 dagen naar het mooie en vooral ook warme Curaçao. Ik vond het heerlijk om in onze winter even naar de zon te gaan en heb dan ook ontzettend genoten van deze vakantie op Curaçao. En weet je wat nou zo leuk is? Ik heb alles weer gefilmd en daar een Curaçao vlog van gemaakt. Kijk je mee?

In deze video laat ik je zien hoe mijn vakantie op Curaçao was. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Op de bovenstaande vlog van mijn vakantie op Curaçao zie je in welke te gekke jeep we reden. Het is een knalgele jeep van Mister Paradise, waarmee we elke dag naar de verschillende stranden reden. Want ondanks het feit dat we met ons hotel bij het afgelegen Westpunt zaten, hebben we door het hebben van de jeep toch nog heel veel kunnen zien van Curaçao. Zo zijn we meerdere malen in Willemstad en bij alle stranden die we wilden zien geweest. Daarnaast stalen we natuurlijk ook keer op keer de show als we weer met onze knalgele jeep aan kwamen rijden ;-). Al met al was het een heerlijke vakantie en kan ik iedereen aanraden om, wanneer je die mogelijkheid hebt, ook eens in de winter naar de zon te gaan.

Ga jij nou binnenkort ook naar Curaçao of ben je gewoon benieuwd naar deze vakantiebestemming? Ik ben momenteel bezig met het schrijven van een artikel over waar je lekker kunt eten en drinken op Curaçao. Ik heb namelijk heel wat leuke plekjes uit geprobeerd, dus stay tuned for that! 😉

Heb jij al weleens jouw vakantie op Curaçao doorgebracht? En wat vond je van mijn vlog? Als je meer video’s van mij wilt zien kan je je natuurlijk – gratis! – abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van al mijn nieuwe video’s. Liefs!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Shopping Saturday – de 6 tofste biker boots

Hoi en welkom weer bij een nieuwe Shopping Saturday! Vandaag laat ik de 6 tofste biker boots zien die ik...

Close