Mijn stranddag outfit

stranddag outfit

Afgelopen zondag ging ik met mijn moeder, stiefvader en Nick naar Noordwijk aan Zee om te genieten van het zomerse weer. Het was zo’n heerlijke dag, dat we tot laat in de avond zijn gebleven. En zo kon ik, naast het vele lekkere eten en drinken, ook nog wat mooie foto’s maken tijdens de golden hour en zondondergang. Kijk je mee naar mijn stranddag outfit?

stranddag outfit stranddag outfit stranddag outfit

Ray-ban zonnebrilH&M vest – Zara linnen top – Hunkemoller rokje – Zalando espadrilles

We hebben een ontzettend fijne dag gehad waarbij we op ons ligbedje aan het lezen waren, een strandwandeling maakten en aan het eten en drinken waren op het terras van Bries. Wat is dit een fijne strandtent trouwens, zeg! Deze strandtent zit in Noordwijk aan Zee en ik kwam er dit keer voor het eerst. Je kunt er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed vertoeven. Ik kom er zeker nog eens terug!

Ik had trouwens ook nog een paar mooie foto’s van de strandtent en de omgeving gemaakt, maar die heb ik perongeluk gewist van mijn SD kaartje. Zo jammer! Het leek mij namelijk wel leuk om deze outfit foto’s te combineren met wat omgevingsfoto’s. Achja, volgende keer dan maar weer. En ohja, als je je afvraagt wat ik onder mijn stranddag outfit draag: dat is mijn favoriete Triangl bikini! 😉 Het vest had ik natuurlijk alleen in de avond aan, want overdag was het best wel heel warm.

Wat vind jij van mijn stranddag outfit en wat is jouw favoriete stranddag outfit? Liefs en alvast een fijn weekend gewenst!

Share:

26 Reacties

 1. 29 juli 2016 / 13:17

  Een hele leuke stranddag outfit, staat je leuk! Ik draag graag jurkjes met slippertjes en een hoedje. Fijn weekend!

  • 30 juli 2016 / 16:26

   Een hoedje is inderdaad ook heel fijn tijdens zulke warme zomerdagen! 🙂

 2. 29 juli 2016 / 13:25

  Je rokje is zo mooi en wat ben je lekker bruin 🙂

 3. 29 juli 2016 / 13:45

  Wat een leuke outfit, heerlijk zo’n dagje strand!

 4. 29 juli 2016 / 13:52

  Je foto’s hebben tegenwoordig zo’n mooie sfeer! Love it. Leuk jurkje ook. Liefs

 5. 29 juli 2016 / 14:22

  Wat een leuk outfitje zeg! Heerlijk voor op het strand!

 6. Eline
  29 juli 2016 / 16:44

  Wat heerlijk zo´n stranddagje, zeker met een lekkere luchtige outfit. Je rokje staat je echt heel erg mooi.

 7. 29 juli 2016 / 16:46

  Ooh zo’n toffe foto’s! Die zonnebril staat je heel goed. Vind je dat soms niet eng om te poseren voor omstaanders? Je doet het super naturel! Liefs 🙂

  • 30 juli 2016 / 16:24

   Haha, wat een leuke vraag! Ik vond het in het begin altijd heel eng om te doen, maar na drie jaar ben ik het nu wel een beetje gewend. Degene die mijn foto’s maakt vindt het vaak ongemakkelijker! 😛

 8. 29 juli 2016 / 18:05

  Leuke outfit heb je aan! Heel tof gecombineerd ook. Like it! 🙂

 9. Sylvahna
  29 juli 2016 / 21:17

  Leuk jurkje!
  Echt typisch een jurkje voor het strand 🙂

  • 30 juli 2016 / 16:23

   Thanks Sylvahna! Eigenlijk zijn het een rokje en t-shirt, maar doordat ze allebei wit zijn, lijkt het eigenlijk net een jurkje idd! 😛

 10. Annora
  29 juli 2016 / 21:54

  Wat een super leuke look! Love it!

 11. 30 juli 2016 / 14:34

  Ah súper leuke outfit heb je aan! Altijd leuk, zulke dagen op het strand. Kan ik altijd zo van genieten.

  • 30 juli 2016 / 16:22

   Ja, heelijk he? Ik hoop echt dat we nog een paar mooie zomerse dagen krijgen dit jaar!

 12. 30 juli 2016 / 20:21

  Golden hour is echt geweldig, hè? 🙂 Hele leuke foto’s weer! Ik houd van je simpele outfit. X

  • 2 augustus 2016 / 09:45

   Ja, het is zeker mijn favoriete fotografeer moment op de dag! 😉

 13. E K
  1 augustus 2016 / 16:20

  Die rok van Topshop is echt super gaaf. Jammer dat hij er niet meer in mijn maat is 🙁

  • 2 augustus 2016 / 09:40

   Ahw, dat is echt jammer inderdaad! Alle leuke dingen van Topshop zijn vaak ook zo snel uitverkocht..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mijn dagelijkse make-up routine

Hoi allemaal! Ik heb de laatste tijd een paar keer de vraag gekregen of ik mijn dagelijkse make-up routine wilde...

Sluiten