Thursday Talk – mijn plannen voor deze zomer

Thursday Talk – mijn plannen voor deze zomer

Voor mijn gevoel schreef ik vorige week nog het artikel over mijn plannen voor deze lente, maar de tijd is zoals altijd weer voorbij gevlogen dus zitten we momenteel alweer in het zomerseizoen. En dus is het nu tijd om in deze nieuwe Thursday Talk mijn plannen voor deze zomer met jullie delen.

Meer artikelen schrijven voor deze blog

Voordat ik al mijn leuke plannen voor deze zomer met jullie ga delen, wil ik ook nog even het één en ander kwijt over mijn blog. Het is de laatste tijd namelijk opvallend stil geweest hier. Omdat ik de afgelopen maand op vier verschillende reisjes ben geweest, waarvan er twee nogal spontaan en last minute op mijn pad kwamen. Maar het feit dat het zo stil was op mijn blog, had ook te maken met het heerlijke en zomerse weer. Ik ben gemaakt voor de zomer, dus wanneer het hier in Nederland dan eindelijk zomer is, kan ik mij maar moeilijk concentreren en focussen op werkzaamheden. Dan leef ik helemaal op en zeg ik tegen geen enkel aanbod meer ‘nee’. Wat natuurlijk nadelig is voor mijn productiviteit. Anyhow: ik had het even nodig en heb er ontzettend van genoten, maar nu is het klaar. Nu moet er ook gewoon weer gewerkt worden. En dat wil ik ook heel graag, want ik heb ontzettend veel leuke en nieuwe ideeën voor artikelen. Dus, stay tuned 😉

Naar Melt festival in Duitsland

Als je mij ook maar een beetje kent, weet je dat ik gek ben op festivals. En dan met name in de zomer, wanneer je in het zonnetje en met een drankje in je hand over een gezellig festivalterrein kunt lopen. Ik ga elke zomer wel naar een paar festivals en probeer ook elk jaar wel naar festivals te gaan waar ik nog niet eerder ben geweest. Er is namelijk zo’n groot aanbod in de zomer! En omdat ik al jaren veel goeds over het Melt festival in Duitsland hoorde, besloten een vriendin en ik er heel last minute heen te gaan. Een paar dagen geleden hebben we dit besloten en volgend weekend gaan we er al heen. We zullen vrijdagmiddag aankomen en gaan dan maandag weer terug. Het festivalterrein van Melt ligt aan het water, is met een camping en er komen veel internationale mensen. Dus ik denk dat het weekend zeker als een mini-vakantie zal gaan voelen. Ik ben erg benieuwd hoe het daar zal zijn en heb er ontzettend veel zin in!

Heel veel borrels met vrienden

Een van mijn plannen voor deze zomer is het veel borrelen met vrienden. Er zullen waarschijnlijk een hoop spontane en last minute borrels worden gegeven, maar ook staan er echt al een aantal borrels in mijn agenda gepland. Elk jaar vind ik het toch wel weer grappig om te merken dat dit soort dingen veel meer gedaan worden in de zomer dan in de winter. Maar gezellig is het natuurlijk wel!

De Nederlandse stranden bezoeken

Als er iets is dat ik leuk vind om tijdens de zomer te doen, is het het bezoeken van de Nederlandse stranden wel. Ik ga eigenlijk het liefst naar Noordwijk of Zandvoort, maar ook Bloemendaal vind ik op z’n tijd leuk. Wanneer ik een dagje strand in Nederland heb gepland, spring ik vaak al vroeg de auto in om files te voorkomen. Dan kom ik dus al vroeg aan op het strand, maar dat vind ik juist heerlijk. Eerst ergens bij een strandtent een koffietje drinken en daarna de hele dag op een ligbedje van de zon en een goed boek genieten. Om tussen de middag natuurlijk ook bij de desbetreffende strandtent te lunchen en daarna nog een strandwandeling te maken. Zo’n dag is echt genieten voor mij en voelt ook gelijk altijd als een mini-vakantie. Heerlijk!

Mijn verjaardag vieren voor vrienden en familie

16 juni was ik jarig en was ik in het mooie Andalusië in Spanje. Hoewel ik dus niet thuis was met vrienden en familie, had Nick een verrassingsdag voor mij geregeld, waardoor ik mij die dag toch jarig kon voelen. ’s Ochtends gingen we ontbijten bij een leuk ontbijttentje, toen gingen we naar een hammamspa voor een badsessie en massage en daarna gingen we lunchen. En om het nog helemaal af te maken, had hij de plek om te dineren ook zorgvuldig uitgekozen. Het was zo’n leuke dag! Maar ook lijkt het mij nog leuk om mijn verjaardag te vieren voor vrienden en familie. Niet al te groots, maar gewoon met een gezellige borrel.

Op stedentrip naar Hamburg

Wat ik nog niet in het artikel met mijn plannen voor de lente had benoemd, was dat ik naar Hamburg ben geweest. Zoals ik hierboven al benoemde kwamen er twee reisjes nogal spontaan op mijn pad. Zo werd ik uitgenodigd voor een persreis naar Kaapstad – say what! Binnenkort hier meer over op mijn blog! – en omdat ik daar zoveel mensen had ontmoet die in Hamburg woonde, besloot ik een paar weken later de trein naar Hamburg te pakken. Ik was nog niet eerder in deze Duitse stad geweest, maar vond het er geweldig. Ik ging dus voor het ontmoeten van de mensen die ik eerder had ontmoet in Kaapstad, maar ook voor mijn blog. Omdat ik heel graag wat artikelen wilde schrijven over Hamburg. Het probleem was alleen dat het het hele weekend regende. En niet zo’n beetje ook. Ik heb dus helaas niet zoveel voor mijn blog kunnen doen, dus heb ik besloten om deze zomer nóg een keer naar Hamburg te gaan. Dit keer niet alleen, maar met een vriendin. Om opnieuw een poging te wagen om foto’s van de stad te kunnen maken, hotspots te bezoeken en daar vervolgens over te schrijven op deze blog. En natuurlijk ook om weer een aantal mensen uit Hamburg te kunnen zien. Dat ook 😉

Weer meer aan yoga doen

Ik zat de laatste tijd zo lekker in de yoga flow. Vooral toen ik in mei met mijn moeder naar een yoga retreat op Ibiza ging. Maar door de drie reizen die daarna kwamen, was ik nauwelijks thuis en kwam ik simpelweg gewoon niet meer aan yoga toe. Dus, een van mijn plannen voor deze zomer is om het yoga weer als ‘vanouds’ op te pakken. Gewoon twee a drie keer in de week naar Bindi, de leukste yogaschool van Amersfoort.

Veel kleding verkopen

Er staat al een tijd een aantal dozen vol met kleding in mijn kamer te wachten totdat ze worden gefotografeerd en verkocht. Maar ik kom er gewoonweg maar steeds niet aan toe om foto’s te maken van al deze kledingstukken en ze vervolgens op United Wardrobe te zetten. Dat kost namelijk flink wat tijd. Maar aan de andere kant is het wel lekker om in de zomer, waarin er veel geld uitgaat, wat extra centjes te kunnen bijverdienen. Heb jij trouwens nog geen United Wardrobe account? Registreer je dan nu hier, want dan krijg zowel jij als ik €5 euro shoptegoed.

Op vakantie naar Sicilië

In augustus staat er een vakantie naar Sicilië op de planning. Samen met Nick en zijn familie, omdat zijn ouders zoveel jaar getrouwd zijn. Zo bijzonder dat we dit om die reden en met z’n allen gaan doen! Er is een huis gehuurd, dat gelegen is in het zuiden van Sicilië en ik ben zo benieuwd naar het eiland. Het schijnt er prachtig te zijn!

Naar het Into the Woods festival

Op de valreep van de zomer is het in september weer tijd voor het Into the Woods festival. Het grootste deel van alle leuke festivals vindt plaats in Amsterdam, maar het Into the Woods festival is in mijn eigen stad Amersfoort. En hoewel het al één van mijn favoriete festivals is, maakt dat het natuurlijk nóg leuker. Ik kan er gewoon op mijn fiets heen en zal er ook dit jaar weer veel bekenden uit Amersfoort gaan tegenkomen. Ik kijk er nu al naar uit!

Zo, dan zijn dat mijn plannen voor deze zomer. Althans, de plannen die ik al gepland heb staan. Vaak komen er in de zomer nog heel wat spontane en last minute dingen de hoek om kijken – wat ik trouwens alleen maar heel leuk vind. Wil je mij wat meer op de voet volgen? Dan kan dat via mijn Instagram. Ik probeer hier bijna elke dag een foto op te plaatsen en ook komen er elke dag wel een aantal Instagram stories voorbij. Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Ik wens je in ieder geval nog een hele fijne zomer toe. Liefs!

Dit is wat ik op bovenstaande foto draag: jurkje van New Look en sneakers van Nike.

BewarenBewaren

Share:

8 Reacties

 1. 5 juli 2018 / 10:36

  Wat heb je veel leuks op de planning staan! Vooral een tof festival en lekker van het weer genieten is natuurlijk top. Veel plezier met alles!

  • 6 juli 2018 / 13:23

   Ja, zoveel zin in. En ik ben zo blij dat het nu zomer is. Ik hoop dat jij ook lekker kunt genieten van dit weer! Liefs!

 2. 5 juli 2018 / 12:17

  Jaaa ik hoop echt dat ik nog een kaartje kan bemachtigen voor Into the Woods! Dan app ik je meteen <3

  • 6 juli 2018 / 13:22

   Houd de datum sowieso vrij, want elk jaar is het last minute toch nog heel goed te doen om een kaartje te bemachtigen. Lijkt me zo leuk om daar te meeten! X <3

 3. 6 juli 2018 / 01:26

  Hey, wat heb je al leuke plannen gemaakt voor de zomer! Have fun en geniet ervan!! X zal zeker je vervolg blogs lezen over wat je hebt meegemaakt.

 4. 6 juli 2018 / 10:44

  Wat een heerlijke plannen! Leuk dat je weer wat meer artikelen gaat schrijven, ik vind je blog altijd zo leuk om te lezen! Met het warme weer zit ik ook minder achter mijn laptop hoor. Ik ben ook echt gemaakt voor de zomer! <3 Ik wens je een hele fijne zomer!

  • 6 juli 2018 / 13:20

   Naw, en dat vind ik weer heel lief om te lezen! Ik denk dat iedereen wat minder achter hun beeldscherm zit. Wat ik alleen maar aanmoedig, want we moeten natuurlijk wel optimaal genieten van dit heerlijke weer. Jij ook een hele fijne zomer, Anna! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Yoga retreat op Ibiza – mijn ervaring met The Mountain Ibiza

Terwijl ik mij in een kleermakerszit bevind, de ondergaande zon nog lichtjes op mijn huid voel branden en in de...

Sluiten