Thursday Talk – mijn plannen voor deze lente

Thursday Talk – mijn plannen voor deze lente

De lente vind ik het mooiste en fijnste seizoen van het jaar. De lucht die je ruikt wanneer je buiten loopt, de dagen waarop het langer licht blijft en de eerste warme zonnestralen – niet alleen de natuur, maar ook ik bloei daar helemaal van op. Ik zit weer vol energie om vanalles te gaan ondernemen en in deze nieuwe Thursday Talk deel ik mijn plannen voor deze lente met je.

Twee weekenden op persreis naar Brabant

Voor mijn blog werd ik uitgenodigd om in twee weekenden mee te gaan op persreis naar Brabant. En aangezien ik Brabant nog niet zo goed ken, kon ik daar natuurlijk geen nee op zeggen. Vaak genoeg vertrek ik naar het buitenland om nieuwe landen en culturen te ontdekken, maar ook wil ik meer van Nederland ontdekken. Ik ga één weekend met vriendin en medeblogger Dionne en één weekend met Nick. Ik ben heel benieuwd wat ik daar allemaal zal gaan beleven en zal je daar via mijn blog en Instagram natuurlijk van op de hoogte houden!

Op yoga retreat met The Mountain Ibiza

Nog heel even totdat mijn moeder en ik op het vliegtuig stappen voor een yoga retreat met The Mountain Ibiza. In januari ging ik op mijn eerste yoga retreat met To the Sea Retreat en aangezien ik dat zo ontzettend leuk vond, besloten mijn moeder en ik nu samen op een yoga retreat te gaan. Ik kan niet wachten om weer naar het fijne Ibiza te gaan, de zon op mijn huid te voelen en mezelf te omringen met mensen die allemaal voor hetzelfde doel komen. Ik weet zeker dat het een fijne, rustgevende en inspirerende week gaat worden! Ben je zelf ook geïnteresseerd in een yoga retreat op het mooie Ibiza? Neem dan zeker even een kijkje op de website van The Mountain ibiza. Ze bieden ook losse yogalessen en workshops aan!

Laatste laserbehandelingen ondergaan

Ik schreef eerder al op mijn blog over mijn laserbehandelingen bij Fine LaserClinic in Amersfoort. Ik heb tot nu toe vier behandelingen gehad en geschat wordt dat ik er nog zo’n twee a drie nodig zal hebben. Maar, het resultaat mag er tot nu toe zeker wezen en waarschijnlijk ben ik, voordat de zomer begint, klaar. Zo fijn! Bovenstaande foto is trouwens een foto die ik maakte na mijn laatste laserbehandeling en bij Fine LaserClinic. Heb je vragen over het laseren? Stel ze mij dan gerust! Bij Fine LaserClinic kun je trouwens ook een gratis proefbehandeling ondergaan!

Vieren dat Nick en ik 3 jaar een relatie hebben

22 mei is de dag dat Nick en ik alweer 3 jaar een relatie hebben. Hoera! Nee maar even serieus: de tijd is écht voorbij gevlogen. Aan de ene kant snap ik niet hoe het kan dat de tijd zo snel voorbij is gegaan, maar aan de andere kant heb ik het gevoel dat we elkaar al ons hele leven kennen. Gek, maar ook bijzonder. We gaan ons jubileum met een etentje bij een restaurant waar ik al een lange tijd naar toe wil <3

Naar het Lente Kabinet Festival

Zoals je misschien wel weet, hou ik enorm van het gaan naar leuke en zomerse festivals. Bij het Lente Kabinet in Oostzaan – boven Amsterdam in recreatiegebied het Twiske, om precies te zijn – ben ik nog niet eerder geweest. Ik heb er veel goede verhalen over gehoord, dus ik ben erg benieuwd. Ik ga samen met een vriendin en nog wat vrienden, dus het wordt vast en zeker weer een hele leuke dag. Ben jij al eens bij het Lente Kabinet Festival geweest?

Mijn 26e verjaardag vieren

Ik ben altijd in de lente jarig en dit jaar word ik alweer 26 jaar oud. Vorig jaar, toen ik 25 werd, had ik het grootst gevierd. Zo ging ik een dag met mijn moeder naar Amsterdam om te lunchen, winkelen én mijn eerste twee (!) tatoeages te laten zetten. Eenmaal weer thuis gekomen, vierde ik mijn verjaardag voor familie. En die dag daarna vierde ik mijn verjaardag ook nog voor vriendinnen met een etentje. Omdat ik van te voren wist dat dit een bijzondere verjaardag zou worden, heb ik gevlogd. Hier zie je de vlog van mijn birthday weekend. Dit jaar ga ik het minder grootst vieren, omdat ik 26 niet echt een boeiende leeftijd vind. Ik ben van plan om lekker op zomervakantie te gaan met mijn verjaardag en het dan later nog klein te vieren voor familie.

Op zomervakantie

En last but not least: de zomervakantie die Nick en ik in juni willen gaan maken. We willen een weekje naar een plek waar we nog niet eerder zijn geweest. Omdat we er beiden niet uitkwamen, stelde ik de vraag onder een foto op mijn Instagram en daar kreeg ik veel leuke reacties op. We hebben nog niet geboekt, maar waarschijnlijk wordt de bestemming Montenegro. Omdat een aantal mensen onder de foto enthousiast waren over dit land en het er ook echt prachtig uitziet.

Zo, dan zijn dit mijn plannen voor deze lente. Er staan leuke dingen op de planning waar ik erg naar uit kijk. En als het zonnetje zich nog iets vaker zal laten zien en de temperatuur iets meer zal stijgen, ben ik al helemaal blij. Wat zijn jouw plannen voor deze lente? En heb je ook nog een zomervakantie in het vooruitzicht? Liefs!

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

5 Reacties

 1. 4 mei 2018 / 08:47

  Wat een leuke vooruitzichten zeg. En gaaf dat je op persreis gaat naar Brabant. Welke plaatsen ga je naartoe? Geniet van de mooie lente X

 2. 4 mei 2018 / 11:22

  Wat een heerlijke plannen allemaal, super leuk dat jullie binnenkort op vakantie gaan!

 3. 7 mei 2018 / 13:55

  Zo tof dat je twee weekenden lekker naar Brabant gaat! De lente ziet er leuk uit voor jou. 🙂 Geniet ervan!

 4. 10 mei 2018 / 13:13

  Wanneer gaan wij naar een festivalletje??? Moeten we eeecht plannen!

  • 14 mei 2018 / 15:51

   Jaaa lijkt mij heel leuk! Ga je toevallig ook naar Lente Kabinet en/of Into the Woods? Die heb ik tot nu toe gepland staan! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
stedentrip naar Gdańsk
Mijn tips voor een stedentrip naar Gdańsk in Polen

Mijn laatste reisje was naar Polen - een land waar ik nog niet eerder was geweest. Met mede blogger én...

Sluiten