Ongeveer zo ging mijn persreis op Lesbos er aan toe – deel 2

Ongeveer zo ging mijn persreis op Lesbos er aan toe – deel 2

Op uitnodiging van Zoover mocht ik vorige week een paar dagen mee op persreis naar het mooie Lesbos en vorige week konden jullie daar al de eerste vlog van zien. Ik kreeg er veel leuke reacties op en vandaag staat het tweede en tevens laatste deel online. Veel kijkplezier!

In deze video laat ik je zien hoe mijn persreis op Lesbos was. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Zo, dan was dat de tweede en tevens laatste vlog van Lesbos. Ik heb 5 ontzettend leuke en leerzame dagen gehad en ben stiekem ook een beetje verliefd geworden op Lesbos. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid had om met Zoover mee te gaan op persreis naar dit bijzondere en mooie Griekse eiland. Ben je benieuwd wat een persreis nou precies is? Ik schreef er eerder al een artikel over op mijn blog. Handig voor als je je dat altijd al eens afvroeg.

Heb je nog geen vakantieplannen en ben je nog opzoek naar een fijne plek om heen te gaan? Dan kan ik je het Griekse eiland Lesbos zeker aanraden. Alles is er gewoon fijn. De natuur is mooi, de dorpjes en havens schattig, het eten heerlijk en de mensen meer dan vriendelijk. En daarnaast kan Lesbos best wat meer toerisme gebruiken na de crisis en het vluchtenlingenprobleem. Dat verdient het eiland zeker!

Heb je mijn vlogs van Lesbos gezien? Dan ben ik heel benieuwd wat je ervan vond. Let me know! 😀 Ik heb erg mijn best gedaan op het editten en zal tijdens de aankomende dagen in Athene ook weer gaan vloggen. Anyhow: liefs en een fijn weekend gewenst!

Deze persreis werd mogelijk gemaakt door Zoover, de website die inspiratie biedt voor het vinden van jouw perfecte vakantieplek.

4 Reacties

  1. 2 juni 2017 / 11:04

    Lesbos, wat een leuke bestemming! Dat lijkt me eigenlijk wel echt een heel leuk plekje om heen te gaan en wat ziet het er ook mooi uit. Ben stiekem wel een beetje jaloers dat jij mee mocht op die persreis! Malou x

  2. 2 juni 2017 / 13:39

    Hahaha fantastische vlog weer en wat hadden we t gezellig op deze reis he?! Prachtig eiland en ziet er allemaal top uit, goede editing en blah blah blah ook??
    Love it, great job meis en tot snel!!

    Xxx Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Fleur Sophia
Thursday Talk – Ik heb een spannend nieuwtje!

Hey hoi! Dat is alweer een tijd geleden, he? De laatste Thursday Talk die ik schreef en publiceerde, was namelijk...

Close