Mijn outfit bij het Colosseum in Rome

colosseum-in-rome-9

Toen ik vorige weekend het vliegtuig instapte naar Rome, wist ik een ding zeker. Ik wilde outfitfoto’s maken bij het Colosseum. En dat lukte. Nick en ik vonden een perfect plekje in het park waar we alle ruimte hadden om mijn outfitfoto’s te maken. Mét uitzicht op het Colosseum, dus. Kijk je mee naar het resultaat van de fotoshoot bij het Colosseum in Rome?

colosseum-in-rome-2colosseum-in-rome-10colosseum-in-rome

WE Fashion jas via winterjassen.comSparkz overhemd – Monki jeans – REHAB footwear sneakers

Hoe ons weekend in Rome was? In een woord fantastisch! En nog zelfs leuker dan ik van te voren had gedacht. Ja, er zijn mega veel toeristen – ook in het najaar – en ja, op veel plekken is het erg druk, maar man, wat hebben alle bezienswaardigheden een indruk op mij gemaakt. Vooral als je je van te voren goed inleest en dus het een en ander van de gebouwen afweet, is het interessant om ze te bezoeken. En naast dat, waren alle gebouwen nog groter en mooier dan ik had gedacht. Tips voor Rome heb ik zeker, dus daar zal ik binnenkort nog een apart artikel over schrijven :).

Doordat de temperaturen in Rome hoger waren dan in Nederland – yay! -, had ik niet veel dikke kleding mee. Maar de avonden waren zeker frisjes, dus daarvoor had ik mijn nieuwe en favoriete jas voor. Deze jas heb ik in samenwerking met winterjassen.com ontvangen en ik ben er ontzettend blij mee. Naast dat de checked blazers en jassen nu een echte trend zijn, vind ik het elke stoere outfit net wat klassieker maken. Het combineren van stoere en klassieke items is echt mijn ding. Zo zijn de jas en mijn overhemd wat netter en mijn jeans en sneakers weer wat stoerder.

Ben jij weleens bij het Colosseum in Rome geweest? En wat vind je van mijn nieuwe jas en outfit in zijn geheel? Let me know! Fijne dag nog! X

Share:

18 Reacties

 1. 30 november 2016 / 13:56

  Ben heel benieuwd naar je post over Rome, ik ben er nog nooit geweest, lijkt me een hele mooie stad. Ik vind je outfit heel gaaf! Mooi gecombineerd!

 2. 30 november 2016 / 16:43

  Wat een mooie foto’s! Super outfit ook 🙂 Ik ben zelf 4 jaar geleden in Rome geweest, spontaan verliefd op de stad, haha!

 3. 30 november 2016 / 17:13

  Echt hele mooie foto’s! Ik ben 2,5 jaar geleden in Rome geweest! Prachtige stad!

 4. 1 december 2016 / 01:06

  Ahh wat is dit een leuke outfit! En dat plekje is echt geweldig zeg, wauw! Heerlijk zo’n weekendje Rome lijkt me!!

 5. 1 december 2016 / 11:05

  De foto’s zijn zo mooi! Perfect achtergrond en de licht inval is ook te pretty! 🙂

 6. 1 december 2016 / 11:38

  waaaauw wat een geweldige locatie en leuke outfit. Love it!

 7. 1 december 2016 / 14:38

  Waauw wat een vette foto’s zo met het Colosseum op de achtergrond! Met school gaan we in mei ook naar Rome of Barcelona, ik hoop eigenlijk dat ik mee naar Rome kan want het lijkt me een heel mooie stad.
  Leuke outfit ook! X

 8. 2 december 2016 / 11:15

  Oh ik wil terug naar Rome!
  Mooie jas trouwens!

 9. 2 december 2016 / 12:56

  Gaaf! Outfit is superleuk, staat je goed! En tja, die locatie maakt het natuurlijk wel écht af 🙂

  xx Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn favoriete internationale modeblogs!

Modeblogs, ik volg er al jaren zo ontzettend veel. Ik vind het namelijk heerlijk om via andere modeblogs inspiratie op te...

Close