Shopping Saturday – mijn lente wishlist 2019

Shopping Saturday – mijn lente wishlist 2019

De lente is officieel aangebroken, wat betekent dat we weer langzaamaan onze warme truien kunnen inwisselen voor luchtige kledij. Jurkjes en rokjes enzo. En als we een beetje mazzel hebben met het weer, ook bikini’s en sandaaltjes. Ik speurde het wereldwijde web af naar de leukste items voor de lente en maakte daar een wishlist van. Kijk je mee naar mijn lente wishlist 2019?

 

lente wishlist 2019

Sapiens boekBruine wrap topBikini topBikini broekjeRay-ban zonnebrilFaçade boekTote bagMaxi jurk
Rieten strandtasLange gestippelde rokCreme kleurige wrap topFujifilm cameraGestreept t-shirt
Bikini topBikini broekjeBirkenstock sandalenOranje jurkje met printTopfoto’s boekBeige flared pants
Creme kleurig rokjeHammam doek ●  Ray-Ban zonnebril ● Crossbody tas ● Gouden ringBikini topBikini broekje

Wanneer ik aan de lente denk, dan denk ik aan de eerste zonnestralen, fluitende vogeltjes en het weer ondernemen van dingen buiten de deur. De lente is daarom ook vaak het seizoen waarin ik mij op m’n best voel. De winter, met al zijn grauwe dagen, is eindelijk voorbij en dat doet mij altijd veel goeds. Het wordt met de dag wat langer licht en het meer voelen van het zonnetje op mijn bol doet mij ook veel goeds. En ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar bij mij moet er dan ook altijd meteen een nieuwe zonnebril aan te pas komen. Alsof de eerste warme zonnestralen gelijk een soort excuus is voor het kopen van een zonnebril.. Ach, in de lente vind ik sowieso dat meer kan en mag. Ik laad na de lange wintermaanden eindelijk weer een beetje op, krijg meer energie en ben dus ook automatisch veel vrolijker. Wat een beetje zonlicht en warmte toch met een mens kan doen, he? Ik ben daar in ieder geval heel gevoelig voor.

De polkadot is weer helemaal terug van weggeweest. De leukste items met deze print konden daarom niet ontbreken in mijn wishlist. Maar wist je dat deze trend, die oorspronkelijk uit de 40- en 50er jaren komt, niet de enige trend is die dit zomerseizoen haar comeback maakt? De modegeschiedenis herhaalt zich! Zo zijn bijvoorbeeld dit seizoen ook de pofmouw en flared pants uit de 70- en 90er jaren weer helemaal hip.

Zoals je kunt zien heb ik naast kleding, ook nog wat accessoires, boeken en een gadget op mijn lente wishlist gezet. In de lente koop ik vaak een paar nieuwe boeken die ik later, tijdens stranddagen of op vakantie, kan lezen. En omdat ik over het algemeen tijdens de lente wat schaarser gekleed ben, vind ik het extra leuk om mijn outfit af te maken met wat accessoires. Vaak met mooie zonnebrillen, gouden en minimalistische sieraden en tassen.

Hetgeen wat ik trouwens niet op deze wishlist heb gezet, maar deze lente en voordat de zomer begint wil aanschaffen deze lente en voordat de zomer begint, is een hangmat. Ik wil eigenlijk al jaren een hangmat kopen, maar sinds het hier in Valencia redelijk normaal is om er één mee te nemen naar het park en daar vervolgens in een hele middag te gaan lezen, is het al helemaal gaan kriebelen. Ik wil dat ook – in het park van het zonnetje en een boek genieten, terwijl ik in een handmat lig. Hoe chill zou dat zijn?

Ben jij ook zo blij dat de lente officieel weer is begonnen? En zijn er nog dingen die op jouw wishlist staan om dit seizoen aan te schaffen?

Share:

2 Reacties

  1. 30 maart 2019 / 09:30

    Mooi lijstje heb je samengesteld. Van dat cremekleurig rokje ben ik fan! Een nieuwe zonnebril staat bij mij overigens ook nog op de wishlist. Al zou ik ook een nieuw paar Birckenstock sandalen kunnen gebruiken; de mijne zitten zo makkelijk maar zijn volledig versleten. Die kan ik dus echt wel gebruiken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
reizen 2019 maken
5 reizen die ik in 2019 wil(de) maken en waar ik er al 2 van heb voltooid

Over een paar dagen zit het eerste kwartaal van 2019 er alweer op. Ik heb in dat eerste kwartaal al...

Close