Mijn gekregen verjaardagscadeaus

Mijn gekregen verjaardagscadeaus

Hoi allemaal! Dik twee maanden geleden is het alweer dat ik jarig was en 25 werd. En vandaag laat ik je door middel van een video zien welke verjaardagscadeaus ik allemaal heb gekregen. Veel kijkplezier!

Als een kleine disclaimer, wat ik ook in de video benoem, wil ik nog even zeggen dat ik deze video niet heb gemaakt om op te scheppen over de spullen die ik heb gekregen. In tegendeel juist. Ik twijfelde namelijk enorm of ik deze video wel zou opnemen. Daarom duurde het ook even voordat ik had besloten om hem toch voor jullie op te nemen. Omdat de video van vorig jaar goed ontvangen werd, er ontelbaar van dit soort filmpjes van andere Youtubers te vinden zijn en ik het zelf ook helemaal geweldig vind om te zien wat iemand voor zijn of haar verjaardag heeft gekregen. Dus dat! 🙂 Houd jij er zelf niet zo van om te zien wat iemand heeft gekregen? Dan adviseer ik je om deze video over te slaan.

In deze video laat ik je zien welke dingen ik heb gekregen voor mijn verjaardag. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Ik ben heel benieuwd wat je van deze video vond. Vond je hem nou leuk? Vergeet dan zeker niet te abonneren op mijn Youtube kanaal zodat je geen enkele video van mij mist en als eerste op de hoogte bent. Ik upload de videos die op Youtube komen namelijk pas later op mijn blog. En ben je benieuwd naar hoe ik mijn 25e verjaardag heb beleefd? De video van mijn verjaardagsweekend staat ook al online! 

Share:

3 Reacties

  1. 28 augustus 2017 / 13:24

    Wat gaaf, die boeken! En die ring, wauwiee<3 Superleuke video! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *