Mijn geboekte zomervakantie met Airbnb

zomervakantie met Airbnb

Airbnb, wie kent het tegenwoordig niet. Ik kende het in ieder geval al een tijdje en speurde vanaf het begin al verschillende mooie accomodaties af. Nu is de tijd gekomen dat ik het echt mag gaan ervaren, want dit jaar wordt het een geboekte zomervakantie met Airbnb. Kijk je mee wat voor moois we hebben uitgekozen?

Nog niet zo lang geleden heb ik mijn zomervakantie naar Mallorca geboekt en het was vrijwel meteen duidelijk dat ik dit keer een accommodatie bij Airbnb wilde gaan boeken. Ik was gewoon zo reuze benieuwd naar alle leuke appartementjes en huizen, dat ik uren heb gespendeerd aan het zoeken van het perfecte verblijf. Uiteindelijk zijn het twee verschillen accomodaties geworden omdat we de eerste twee nachten in de hoofdstad Palma de Mallorca zitten en de rest van de tijd in het  prachtige binnenland verblijven.
Bij aankomst op Mallorca halen we de huurauto op en rijden we naar ons eerste accommodatie, midden in de hoofdstad Palma de Mallorca. Bij het zoeken naar verschillende appartementen heb ik goed gekeken naar de recensies die ze kregen, om er zo zeker van te zijn dat we goed terecht zullen komen. Dit appartement had al 88 ontzettend goede recensies te pakken, dus na een paar daar van gelezen te hebben drukte ik op de knop van ‘boeken’. De aanvraag werd verstuurd naar de eigenaar van het appartement en een paar uur later kregen we de bevestiging van de boeking. Yay! Hieronder zie je twee foto’s van het appartement ‘Romantic Apartment‘.
zomervakantie met Airbnb
zomervakantie met Airbnb
Nadat we twee dagen door de stad hebben gebanjerd en wat tapas- en sangria hebben genuttigd, gaan we met onze huurauto naar de volgende Airbnb accommodatie. Dit keer geen heel appartement voor ons alleen, maar wel een ontzettend mooi huis waarin we mogen verblijven en een kamer in hebben. Het huis ligt op een berg in het noorden van Mallorca en omdat we toch een auto hebben, kunnen we vanaf het huis gewoon elke dag naar verschillende strandjes of dorpjes toe rijden. Hieronder zie je twee foto’s van het ‘ B&B Naturaleza‘.
zomervakantie met Airbnb

zomervakantie met Airbnb

 

 

Ik vond het best spannend om voor het eerst mijn zomervakantie met Airbnb te boeken, maar eigenlijk vind ik dit tot nu toe, veel leuker. Je betaalt vaak relatief minder door de locaties waar je kunt verblijven en je zit vaak in veel grotere kamers dan dat je zit in hotels. Ook lijkt het mij ontzettend leuk om af en toe een praatje te maken met de huiseigenaren om zo wat tips te krijgen over het eiland. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!  Hebben jullie wel eens een accommodatie geboekt bij Airbnb? Liefs!

15 Reacties

 1. 25 juni 2015 / 13:00

  Ziet er super mooi uit! Ben in mei naar Kopenhagen geweest en toen gebruik gemaat van aribnb. We gingen met 4 meiden dus zeker als je met een groepje gaat is airbnb veel leuker dan in een hotelkamer zitten per tweetal. Nu hadden we een heel huis voor onszelf. Ik ben fan!

 2. Kim van Kampen
  25 juni 2015 / 16:01

  Het ziet er echt super uit. Ik wil graag naar Londen en denk dat ik ook via airbnb ga bestellen.

 3. Anne-Sterre
  25 juni 2015 / 16:25

  Ziet er prachtig uit, ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden.

 4. Manon Boerakker
  25 juni 2015 / 16:38

  Ziet er heel erg mooi uit

 5. LiefsLaaura
  25 juni 2015 / 18:52

  Ah super leuk! Mallorca is zo mooi en op deze manier is het nog fijner!

 6. 25 juni 2015 / 21:11

  Tof! Ik wil ook een keer een goedkopere Airbnb vakantie nemen. Lijkt me heerlijk! Liefs!

 7. 4 juli 2015 / 07:28

  Wauw, ziet er heel erg mooi uit! Ik heb al 1x effectief geboekt bij airbnb en alles was (bijna) perfect! Dus komt sowieso goed 🙂

 8. Monique | WritingMonique
  5 juli 2015 / 13:47

  Het ziet er ontzettend leuk uit! Ik heb nog nooit geboekt bij airbnb, maar ik hoor overal goede verhalen 🙂

 9. 5 juli 2015 / 14:43

  Looks nice! Enige x dat ik via Airbnb sliep was in Berlijn tijdje terug, maar dat was ook heel goed bevalen!

 10. Alexa Op 't Land
  6 juli 2015 / 13:17

  zien er beide super goed uit, ben benieuwd naar je ervaringen ermee!

 11. Yvonne Zijlstra
  6 juli 2015 / 19:02

  Ziet erg goed uit! Alvast heel veel plezier!

 12. Marleen
  10 juli 2015 / 22:51

  Klinkt super ! Ik kende het nog niet, maar ga het zeker onthouden! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
OUTFIT – Polka dots & Monroe

Goedemorgen allemaal! Allemaal weer klaar voor een nieuwe week? Om deze week in ieder geval een beetje goed in te...

Sluiten