Mijn foto’s van Parijs. 15 foto’s die je zullen inspireren om ook naar Parijs te willen

Mijn foto’s van Parijs. 15 foto’s die je zullen inspireren om ook naar Parijs te willen

Aan het einde van de zomer, in september om precies te zijn, was ik voor een kleine week in Parijs. Om een vriendin, die Frans is en tegenwoordig in Parijs woont, op te zoeken. Vorig jaar woonden we voor een heel jaar samen in Valencia en werden we in dat jaar dikke vriendinnen. En nu we allebei weer terug in eigen land waren, was ik wel eens benieuwd naar haar leven in Frankrijk. En dus vertrok ik naar de Franse hoofdstad en maakte ik tijdens mijn dagen daar heel wat foto’s. Met camera, maar ook gewoon simpel met mijn mobiel. Kijk je mee naar 15 gemaakte foto’s van Parijs?

Ik had nog veel meer foto’s van Parijs genomen, maar dit was de best gelukte selectie. Tijdens sommige reizen of stedentrips maak ik nauwelijks foto’s, maar tijdens deze dagen in Parijs maakte ik op bijna elke hoek van de straat wel een foto. Ik was al een aantal keer eerder in Parijs geweest, maar dat was toch al best een tijd geleden. En ik was blijkbaar even vergeten hoe fotogeniek deze stad was.

Ook heb ik al mijn favoriete bezienswaardigheden, winkels, wijken, koffietentjes en restaurants opgeslagen. Daar wil ik zeker nog een artikel over schrijven. Maar voordat ik dat ga doen, ga ik begin volgend jaar nog een keer terug naar Parijs. Om wederom weer mijn Franse vriendin op te zoeken, maar ook om mijn lijst met hotspots uit te breiden en echt een volledig artikel over Parijs te kunnen schrijven. Want och, er is me toch een partij veel te doen en zien in deze stad.

Ben je al weleens in Parijs geweest? En ben je ook zo weg van deze Franse hoofdstad? 

Share:

10 Reacties

 1. 26 november 2019 / 17:48

  Prachtige foto’s van mijn lievelingsstad waar ik regelmatig te vinden ben 🙂

 2. 27 november 2019 / 22:12

  Daar zitten inderdaad een paar hele mooie sfeervolle foto’s tussen.
  Ja, ik ben er vaak geweest.
  Waar heb je de foto met het Moors aandoende tegeltjes gemaakt?

  • 27 november 2019 / 23:15

   Dankje, Denise! En de foto met de Moorse tegels is in de Grote Moskee van Parijs genomen! Zeker het bezoeken waard!

 3. 28 november 2019 / 11:57

  Zulke mooie foto’s! Gaat bij mij meteen kriebelen om ook weer naar Parijs te gaan (ook al was ik er afgelopen maart nog haha)

  • 28 november 2019 / 15:00

   Liefff! En ja, ik ben sinds de afgelopen keer ook echt verkocht aan Parijs! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Park Inn by Radisson Antwerpen
Overnachten in het gloednieuwe Park Inn by Radisson Antwerpen hotel

Afgelopen augustus was er een weekend waarin ik naar de Belgische stad Antwerpen afreisde. Ik kreeg namelijk een paar weken...

Close