Mijn favorieten van 2015!

Hoi allemaal! Vandaag laat ik in een nieuwe video zien wat mijn favorieten van 2015 zijn (kan nog wel, toch?) op het gebied van mode, beauty en accessoires. Hieronder zet ik ook nog alle producten met eventuele links neer. Veel kijk plezier!

BEAUTY:

Chanel Rouge Coco lipstick
Gosh Crazy Volume mascara
Gucci Guilty parfum
Vaseline Aloe Vera

ACCESSOIRES:

Iphone 6
H&M cross body bag
Ray-Ban Round Metal zonnebril
Tasje/portemonnee
Canon S120 camera

FASHION:

Mango zwart leren jasje
Acne Studios sjaal
Adidas Stan Smith sneakers
Invito zwart leren laarsjes

Liefs, Fleur

Share:

12 Reacties

 1. Manon
  20 januari 2016 / 11:44

  Mooie favoriete !

 2. 20 januari 2016 / 12:17

  Dat die sjaal van Acne erbij zat had ik wel verwacht, haha! Voor de rest ook allemaal leuke dingen 🙂

  • 22 januari 2016 / 17:44

   Haha ja, volgens mij komt die sjaal echt te vaak langs op mijn blog en social media kanalen. Oops! 😛

 3. 20 januari 2016 / 15:27

  Je sjaal blijft zo’n mooierd! Dat je zonnebril bij je favorieten behoort begrijp ik helemaal. Heb hem zelf ook en vind ‘m zo tof! Inderdaad wel een beetje jammer dat je hem niet op je hoofd kunt zetten, maar dat is ook het enige minpuntje. Leuke video weer! 🙂

 4. Iris
  20 januari 2016 / 19:15

  Die parfum is zo lekker, ook echt een favoriet van mij! Leuke video heb je gemaakt.
  Liefs

 5. 22 januari 2016 / 17:45

  Haha ja, erg he? Maar ik ben zooo verliefd op het vest dat ik hem niet weg kan doen. Ga er maar even patches op naaien ofzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *