Dit zijn mijn favoriete reisblogs om te volgen #3

Dit zijn mijn favoriete reisblogs om te volgen #3

Alweer anderhalf jaar geleden is het dat ik mijn favoriete reisblogs voor het laatst met jullie deelde. In die tijd zijn er weer een hoop nieuwe bijgekomen en vandaag deel ik ze in dit derde deel van mijn favoriete reisblogs om te volgen. Dus heb je zin in wat nieuwe reisinspiratie? Lees dan snel verder!

In het eerste en tweede deel van mijn favoriete reisblogs om te volgen, zag je een aantal toffe internationale reisblogs voorbijkomen. Maar weet je wat nou zo leuk is aan dit derde deel? Dat alle onderstaande reisblogs van Nederlandse bodem zijn. En daarnaast ken ik er ook nog een aantal persoonlijk, wat het natuurlijk nog extra leuk maakt. Goed, laat ik ze aan jullie voorstellen.

1. The Tourist of Life

Het gezicht achter The Tourist of Life is de 22 jarige Yvonne. Yvonne en ik hadden weleens contact via Instagram en besloten begin dit jaar eens samen koffie te gaan drinken. Het werd een leuk koffietentje in Utrecht en daar hebben we heel gezellig gekletst over het reisbloggen. Want Yvonne doet dat al best wel een tijdje en is er erg druk mee doordat ze alle artikelen in het Nederlands en in het Engels schrijft. Ze heeft dus zowel Nederlandse als internationele volgers en daardoor dus best een groot bereik.

2. Authentic Chic Lifestyle

Naomi, de oprichtster van Authentic Chic Lifestyle, leerde ik kennen tijdens mijn persreis naar Lesbos. Tijdens een persreis is het altijd maar de vraag of je klikt met de mensen die mee gaan, maar gelukkig had ik met Naomi gelijk een klik. We raakten gelijk aan de praat over onze blogs en dat hebben we tijdens de gehele persreis volgehouden. En nu nog steeds hebben we contact en gaan we in oktober samen op persreis naar Kroatië. Super leuk! Maar naast het feit dat ik fan ben van haar als persoon, ben ik ook fan van haar blog. Omdat het – ha, de naam zegt het al, authentiek is. Ze heeft een eigen niche doordat ze zich voornamelijk richt op de wat luxere reizen. Mooie – en jaloersmakende 😉 – foto’s dus gegarandeerd!

3. Corners of the World

Jessica van Corners of the World ging ook mee op persreis naar Lesbos en ook met haar had ik meteen een klik. Samen met Naomi vormden we tijdens de persreis al snel een gezellig drietal. We maakten tijdens die persreis talloze foto’s van elkaar en hadden vooral veel lol. Maar goed, Jessica dus. Jessica is een digital nomad die naar alle ‘corners of the world’ afreist om te werken aan haar blog en andere freelance opdrachten. Ze houdt niet van ver vooruit plannen, is een tikkeltje impulsief en maakt daardoor de meest leuke dingen mee. En ohja, op haar blog schrijft ze voornamelijk over budgetreizen, backpacken, outdoor en avontuur.

4. Food Travel Photography

De schrijfster van Food Travel Photography is Bianca. Ik ontmoette haar tijdens een evenement in Amsterdam waarbij we toevallig samen aan een tafeltje bij een bestemming kwamen te zitten om te pitchen. Na deze ontmoeting hielden we contact en begon ik haar blog te volgen. Zoals de naam al zegt schrijft Bianca over eten, reizen en fotografie. Drie onderwerpen die mij erg aanspreken. En al helemaal in combinatie ;-). En zo leuk: ook Bianca gaat in oktober mee op persreis naar Kroatië.

5. Wat Zij Zegt

De enige persoon die ik niet ken uit dit rijtje, is Natasja van de blog Wat Zij Zegt. Ondanks het feit dat ik Natasja niet persoonlijk ken, heb ik soms het gevoel van wel. Waarom? Omdat alle artikelen persoonlijk zijn geschreven en je een kijkje krijgt in haar leven. Iets wat ik zelf altijd erg leuk vind op reisblogs. Ook schrijft ze soms persoonlijke artikelen, die dan echt over haar als persoon gaan. Wat Zij Zegt vind ik een fijne blog om te volgen.

Zo, dit was alweer het derde deel van mijn favoriete reisblogs om te volgen. Wie weet komt er ooit nog een vierde deel op mijn blog, want ik ga steeds meer reisblogs volgen. Volg jij zelf ook reisblogs? En welke zijn jouw favoriet?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

11 Reacties

 1. 10 september 2017 / 20:16

  Ooh, wat lief dat je mijn blog hier noemt en ook nog met zo’n mooie omschrijving! 🙂 En wie weet komen wij elkaar ook nog eens tegen bij een event of zelfs op reis!

 2. Naomi / AuthenticChica
  10 september 2017 / 20:41

  Awwww thnx Fleur, zo lief dit en echt een eer!!!
  Wat een leuke andere accounts ook en fijn dat we elkaar onrmoet hebben via die pers reis!
  Kan niet wachten tot Kroatië🤗🤗
  Zo gezel!!! Tot snel, xxxx

  • 18 september 2017 / 17:54

   Ik kan ook zeker niet wachten tot Kroatië, zo zo leuk wordt dat weer! 😀 X

 3. 17 september 2017 / 13:53

  Wat ontzettend lief dat je mijn website noemt Fleur, veel liefs vanuit Jordanië!

 4. 22 september 2017 / 21:03

  Ik ken ze allemaal nog niet, dus ik ga ze heeel snel bekijken 🙂 xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Met een onbekend persoon op vakantie
Waarom met een onbekend persoon op vakantie gaan juist heel leuk kan zijn

Ik ben een keer bewust met een onbekend persoon op vakantie geweesr, maar ook heb ik verschillende mensen leren kennen...

Sluiten