Mijn 5 favoriete outfits van afgelopen zomer

favoriete outfits van afgelopen zomer

Naast het feit dat het zonnetje zich nog regelmatig laat zien, kunnen we wel zeggen dat de zomer nu helaas écht voorbij is. Toch wil ik nog even terugblikken op mijn 5 favoriete outfits van afgelopen zomer, om nog een beetje in de zomerse sferen te blijven. Ik ben benieuwd welke jouw favoriet is.

Alle foto’s zijn klikbaar zodat je bij het bijpassende artikel komt.

favoriete outfits van afgelopen zomer

Begin mei ging ik met mijn moeder een weekje naar Ibiza en toen kocht ik dit bohemian achtige jurkje van de Zara. Ik heb hem meerdere malen gedragen deze zomer en dit is dan ook een van mijn favoriete aankopen geweest.

favoriete outfits van afgelopen zomerHet rode leren jasje kocht ik tijdens mijn trip naar Barcelona vorig jaar zomer, maar ook deze zomer kwam hij weer goed van pas. Ik combineerde hem met mijn h&m rokje die ik voor 3 euro in de sale kocht en het toffe ‘Monroe’ shirt van Novelty.

favoriete outfits van afgelopen zomerDit 70’s spijkerrokje kocht in de sale bij de Zara en is vanaf het begin mijn favoriet geweest. Wat heb ik dit item al vaak gedragen zeg! Hij is ook gewoon met zoveel te combineren! Ook droeg ik het rokje in deze outfitpost en ben ik dus heel blij met deze aankoop!

favoriete outfits van afgelopen zomerIk draag de laatste tijd niet zoveel hakken meer, maar bij het aanschaffen van mijn nieuwe spijkerblouse moest ik deze toffe strappy heels wel weer uit de kast halen. Ik vind niet alleen de combinatie van zwart met blauw gaaf, ook de stoffen combinatie maakt het wat aparter.

favoriete outfits van afgelopen zomerEn dan mijn laatste favoriete outfit van de afgelopen zomer: de outfit die ik droeg tijdens het Appelsap festival. Schattig, stoer en vrouwelijk tegelijk en dat vond ik er stiekem juist net zo leuk aan! Ook moet ik de boots die ik hierbij draag vaker aantrekken, want die was ik een tijdje vergeten terwijl ze ontzettend gaaf zijn juist.


Wat wel grappig en opmerkelijk is om te zien, is dat ik eigenlijk alleen maar rokjes, jurkjes en een jumpsuit draag bij mijn favoriete zomeroutfits. Zo kom je er dus best gemakkelijk achter wat je eigenlijk het leukst bij jezelf vindt staan.

Wat zijn jouw favoriete outfits van afgelopen zomer?

Liefs, Fleur

17 Reacties

 1. Annelies
  6 oktober 2015 / 13:59

  En ze staan je allemaal geweldig! Je hebt echt een hele leuke kledingsmaak.

 2. Svenja
  6 oktober 2015 / 14:58

  Stuk voor stuk prachtige outfits! Vooral de eerste en de laatste zijn mijn favoriet, want ik ben dol op wit <3 Heb door deze post gelijk weer zin in de zomer, mis het mooie weer!

 3. Eline
  6 oktober 2015 / 16:58

  Ik vind je eerste witte zomerjurkje zo mooi, echt lekker fris en fruitig in de zomer!

 4. 6 oktober 2015 / 17:02

  Oooh, de tweede vind ik het leukste! Zo’n mooi, rood jasje 🙂 Maar stiekem zijn ze allemaal wel erg pretty ^^

 5. Kim
  6 oktober 2015 / 18:05

  Prachtige outfits inderdaad!

 6. Alexandra • ILUMUOTI
  6 oktober 2015 / 18:08

  Ahh, die met dat rode jasje is heel leuk! 🙂

  xx

 7. Anne-Sterre
  6 oktober 2015 / 18:08

  Ik vind ze allemaal leuk! Zo’n jurkje als je aanhebt op de eerste foto’s heb ik ook, maar heb het minder gedragen dan ik had gedacht/had gehoopt helaas.

 8. 6 oktober 2015 / 20:59

  Yay, heel veel rokjes! Ik vind ze allebei gewoon heel mooi. X

 9. 6 oktober 2015 / 21:33

  Wat een leuk overzichtje! Die laatste 2 outfits zijn mijn favoriet! De combi van de spijkerblouse met de leren rok is heel tof!

 10. 7 oktober 2015 / 06:30

  Hele mooie outfits, als ik dit zie wil ik de zomer terug.

 11. 7 oktober 2015 / 15:19

  Het rode leren jasje vind ik het leukste item, het gestippelde rokje dat je erbij draagt vind ik ook erg tof!

 12. 7 oktober 2015 / 22:51

  Groot gelijk dat dit je favorieten zijn! Ik vind ze allemaal geweldig, maar de laatste is nog nét dat tikje geweldiger 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Ask me anything #1 – De antwoorden

Afgelopen week vroeg ik jullie of er vragen voor een eerste 'ask me anything' waren voor mij, en die waren er zeker! Er...

Sluiten