(GESLOTEN) Mexx life is now – Nieuwjaars winactie #1

Mexx life is now

Goedemorgen allemaal! Omdat het nieuwe jaar 2016 is aangebroken en het normale leven weer is begonnen, wil ik jullie verblijden met een aantal winacties op mijn blog. En dit is de eerste waarbij je kans kunt maken op een mannelijk en vrouwelijk Mexx Life is now parfum, die beiden heerlijk ruiken. Doe je mee?

Wat valt er te winnen?

 • Mexx Life is now for her eau de toilette 50 ml t.w.v €34,99
 • Mexx Life is now for him eau de toilette 50 ml t.w.v €26,50

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mij op Bloglovin en like de winactie
 • Like de Facebookpagina van Fleur Sophia
 • Ik ben heel benieuwd aan wie je het mannelijk parfum zou geven als je zou winnen, en waarom. Let me know! Laat ook een e-mailadres achter waarop ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Wat mag je doen? (hoeft niet, maar zou ik wel heel leuk vinden!)

Over twee weken, op 18 januari 2015 maak ik de gelukkige winnaar van deze twee parfums bekend, dus houd je mailbox goed in de gaten ;-). Wanneer ik vervolgens na 5 dagen nog geen reactie heb ontvangen, kies ik een nieuwe winnaar uit. Succes allemaal!

Liefs, Fleur

29 Reacties

 1. Sofie
  4 januari 2016 / 12:13

  Superleuke winactie ! Ik doe graag mee voor mij en mijn vriend, ik heb namelijk een tijdje terug een Abercrombie geurtje voor hem gekocht maar die is ondertussen al bijna op 🙂 Ik ben erg benieuwd naar de geuren ! Ik volgde je al op bloglovin 🙂

 2. Tamara TS
  4 januari 2016 / 12:49

  Wat een mooie actie! Ik zou de herengeur aan mijn man Mark geven, die zou daar vast blij van worden en zo krijg ik hem misschien eens af van zijn vaste geurtje Joop Go, want altijd hetzelfde is ook maar saai.
  Ik volg overal. (FB Tamara Mara Grosmaul, BL en YT Tamara TS, Instagram paramara1982)

  Nog een gezond en gelukkig 2016!

 3. Grete Karina
  4 januari 2016 / 13:40

  Wat een mooie gulle winactie en ik doe natuurlijk graag mee!
  Ik volg je op Bloglovin en like/savede de winactie
  En ook like ik de Facebookpagina van Fleur Sophia en heb ik de winactie daar gedeeld.
  Het mannelijk parfum zou ik graag aan zoonlief geven, hij is in januari jarig en ruikt graag lekker, dus is er zeker blij mee.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 4. 4 januari 2016 / 15:27

  Toffe winactie! Ik zou de mannelijke parfum cadeau geven aan mijn broertje. Omdat hij wel een lekker nieuw geurtje kan gebruiken. Zelf koopt ie niet zo vaak parfum. Verder zijn alle andere stappen ook voltooid.

 5. 4 januari 2016 / 15:47

  Oeh! Wat een leuke winactie zeg! Ik doe graag een poging! Terwijl ik het las, was ik al aan het bedenken wie ik de mannelijke parfum zou geven. (en laat ik deze vraag nu net moeten beantwoorden, haha!) Ik kan gaan wachten op mijn toekomstige partner, maar ik gok dat dat nog wel even gaat duren. Vandaar dat ik graag het parfum zou geven aan de belangrijkste man in mijn leven: mijn vader. Hij beweegt hemel en aarde om ervoor te zorgen dat wij het goed hebben. Oftewel een kleine waardering is wel op zijn plaats.

  Ik volg je trouwens op alle kanalen! (Insta, Youtube & Facebook)

  Liefs!

 6. Elena
  4 januari 2016 / 15:57

  Jaa, leuke winactie;) Ik doe graag mee! Ik heb aan alle ‘eisen’ voldaan en ik zou de ‘for-him’ denk ik aan m’n vader geven, omdat hij vandaag geopereerd wordt (of is?), maar ook omdat hij altijd hard werkt voor ons. Ik ben erg benieuwd naar de geuren..!

 7. 4 januari 2016 / 16:18

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je al op al je social media account en ik vind dat je een erg leuke blog hebt! Ik zou de parfum aan mijn vriendje geven, omdat hij er altijd voor me is en omdat we eind januari een maand samen zijn❤️ Het zou super tof zijn als ik het dan aan hem zou kunnen geven!
  Xx

 8. Eva Narcisz
  4 januari 2016 / 16:24

  Oh wat een heerlijke verwenactie . Ik doe graag mee. Ik volg je op bloglovin en op facebook. Ik zou de parfum aan mijn vriend geven. Het lijkt me geweldig als ik dit heerlijke luchtje voor hem zou kunnen winnen! Hij verdient het om verwend te worden ! 🙂 Bedankt voor de kans . Ik ga duimen .

 9. 4 januari 2016 / 18:19

  Ik heb net een lekker geurtje voor kerst gekregen dus ik sla deze even over!

 10. Debbie
  4 januari 2016 / 18:28

  Ik doe ook graag mee! De mannengeur is een goede reden om op mannenjacht te gaan 😛
  En anders wil mijn zwager of mijn vader het ook graag hebben 😉

 11. Chantalle
  4 januari 2016 / 20:22

  Leuke winactie! Ik zou de geur voor mannen aan mijn vriend geven omdat hij dit echt verdiend, hij is er altijd voor me en doet altijd alles voor me. Dat waardeer ik echt heel erg dus dit verdiend hij wel echt!

  Liefs, Chantalle.

 12. 4 januari 2016 / 19:26

  Ik zou de parfum aan mijn vriend geven, omdat hij het zelf niet wilt kopen… haha.
  Liefsss

 13. Tineke
  4 januari 2016 / 20:44

  Ik volg jouw blog op alle mogelijke manieren en doe zeker mee. Als ik zou winnen, dan geef ik de mannenversie aan mijn broertje.
  Liefs

 14. Linda Smeets
  4 januari 2016 / 21:52

  Wat leuk! Heerlijke geurtjes!
  Wanneer ik de mannelijke geur zou winnen zou ik hier mijn partner mee willen verrassen, hij werkt super hard om ons gezin te onderhouden en mag ook wel eens verwend worden!
  Kortom, ik doe graag mee! 😃

 15. Anita H.
  5 januari 2016 / 00:27

  Ik doe graag mee! En mocht ik winnen, dan gaat het mannengeurtje naar een goede vriend. Gewoon omdat ik hem erg aardig vind.

 16. Romy
  5 januari 2016 / 08:02

  Mijn broertje is sinds kort begonnen met daten,
  Maar heeft daar nog niet echt kaas van gegeten.
  Hij gaat bijvoorbeeld steevast zonder luchtje op stap,
  Tja, dat is toch iets waar ik bij een jongen op afknap.

  Om hem steviger in zijn schoenen te laten staan,
  Zou ik graag voor dit luchtje gaan,
  Zodat hij voortaan goed voorbereid op stap kan gaan,
  En binnen no time een meisje aan de haak zal slaan.

 17. Ilsiee prins
  5 januari 2016 / 15:03

  Heee onwijs leuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! Ik doe graag mee voor deze heerlijke geur.. Laatst al eens lekker opgespoten bij de drogist, maar toch maar niet gekocht.. Boodschapjes & vaste lasten gaan soms voor.. Maar vind hem echt heerlijk & zal super zijn hem te mogen winnen! 😉
  Groetje & een fijne dag, ilsiee

 18. 6 januari 2016 / 16:06

  Ik heb ook zo’n heerlijk luchtje van Mexx dus ik zou deze ook graag willen winnen! En de mannelijke variant gaat dan naar mn broertje of vader of neefje of misschien een hele lieve klasgenoot (mmh). 😉

 19. Susan
  6 januari 2016 / 16:51

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb je pagina geliked op Facebook en volg je op Bloglovin.
  De mannelijke geur zou ik aan mijn vriend geven. Hij is gek op lekkere luchtjes! Mijn vriend is bijna klaar met z’n studie, dus dit zou een leuk cadeautje zijn!

 20. Marian
  7 januari 2016 / 16:12

  Wat leuk zo aan het begin van het jaar! Een cadeautje voor mijn vriend en voor mezelf. Wat zullen we lekker geurend het jaar beginnen als we winnen!

 21. 8 januari 2016 / 10:39

  Oh wauw deze had ik gemist, ik doe heel graag nog mee!

 22. 8 januari 2016 / 21:14

  Ik zou graag de vrouwen parfum willen winnen. Ik waag een kansje hihi.

 23. Marjolein
  9 januari 2016 / 12:38

  Leuke actie! Ik zou de mannelijke geur aan mn vriend geven! Oke nee grapje ik heb geen vriend…Maar mn lieve papa zou heel blij zijn met een nieuw geurtje dus zou ik die aan hem geven!

 24. 9 januari 2016 / 20:41

  Hmm, heerlijk zo’n parfum! Ik doe graag mee en volg je via alle social media accounts. Het mannelijke parfum zou ik weggeven aan één van mijn beste vrienden (hoewel de keuze dan wel moeilijk wordt). Misschien is mijn papa toch de beste optie 🙂

 25. Nynke
  10 januari 2016 / 20:13

  Lekker een geurtje! Kan je altijd wel goed gebruiken! Ik zou de mannelijke parfum aan m’n vriend geven. Als cadeautje 🙂

 26. 11 januari 2016 / 20:29

  Ohh dit lijkt me leuk! Ik ben echt verslaafd aan parfum, en deze ken ik nog niet dus ik ben er erg benieuwd naar. Sinds een paar weken heb ik een vriend. Helaas zie ik hem ‘maar’ één keer per week/per twee weken omdat hij in een andere provincie woont. Omdat we allebei druk zijn met school en/of werk én het reizen duur is, is dat lastig. Het lijkt me leuk om hem te verrassen met deze parfum!

 27. Karolien Vis
  13 januari 2016 / 10:27

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Het mannelijke parfum zou ik aan mijn man geven. Omdat hij altijd voor mij klaar staat!

 28. 15 januari 2016 / 22:23

  Ik doe graag mee!
  Ik zou het parfum aan mijn vriend geven aangezien hij altijd heel erg bezig is met luchtjes en elke seconde lekker wil ruiken (er zou wel een flesje parfum per dag doorheen gaan als hij het geld ervoor had haha).
  Heb alle stappen gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwere
  instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

  liefs, Zoë

 29. Jolijn
  17 januari 2016 / 22:31

  Wat leuk! Ik doe graag mee en zou de mannelijke parfum aan mijn vriend geven.
  Ik heb ook alle extra kansen gedaaan.
  Liefs, Jolijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *