Londen shoplog video

Londen shoplog

Hoi allemaal! Vorige maand was ik met een vriendin in Londen en hebben we best wel wat leuke dingen geshopt. We hadden het geluk dat er sale was, dus het grootste deel van mijn aankopen was afgeprijsd. Benieuwd welke dingen dat zijn? Ik laat het je vandaag in een nieuwe Londen shoplog video zien. Kijk je mee?


In deze video laat ik je zien welke dingen ik heb geshopt tijdens mijn stedentrip in Londen. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Ik ben van plan om het maken van video’s weer op te gaan pakken, omdat ik het toch wel erg leuk vind om te doen. Ik word enthousiast van het creëren van beeldmateriaal. Of dat nou stilstaand – fotografie – of bewegend beeld is. Ook vind ik het hebben van een blog in combinatie met een Youtube kanaal gewoon erg leuk. Wil je voortaan als eerst op de hoogte blijven van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan op mijn Youtube kanaal! PS: volgende week komt de vlog van mijn vakantie op Curacao online! 😉

Ga jij nou binnenkort ook naar Londen? Ik schreef al 3 artikelen over Londen op mijn blog. Zo kun je lezen over de 7 opmerkelijke dingen tijdens mijn verblijf in Londen en waar je lekker kunt eten en drinken in Londen. Houd je net zoals ik van winkelen, maar weet je nog niet zo goed naar welke winkels je toe wilt gaan in Londen? Bekijk dan voor wat inspiratie eens mijn Londen wishlist.

Ben jij weleens in Londen geweest? En wat vind je van mijn Londen shoplog inclusief alles wat ik heb gekocht? Liefs!

2 Reacties

  1. Manon
    13 februari 2017 / 19:36

    Je hebt erg leuke dingen gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Thursday Talk – hersenspinsels over deze blog

Hoi en welkom weer bij een nieuwe Thursday Talk! Doordat mijn blog mijn fulltime baan is, ben ik de afgelopen...

Sluiten