Video – Londen citytrip 2017

Video – Londen citytrip 2017

Hoera, er staat weer een video op mijn kanaal! Dit keer een van mijn tijd in Londen, waar ik vorige week met een vriendin op stedentrip was. Ik heb niet gevlogd, maar een video met sfeerbeelden gemaakt. Ik hoop dat je hem leuk vindt! Kijk je weer gezellig mee?


In deze video laat ik je de gemaakte sfeerbeelden van mijn citytrip in Londen zien. Klik hier als je de video niet kan zien.

Hoewel ik dit keer niet gevlogd heb, hoop ik dat je deze video toch leuk vond om te zien. Ik heb ook wat leuke dingen weten te kopen in Londen, dus daar komt volgende week shoplog van online op mijn Youtube kanaal. Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan – gratis! – op mijn Youtube kanaal. Liefs!

8 Reacties

 1. 16 januari 2017 / 18:06

  Wat tof dit! Ik wist helemaal niet dat je ook video’s maakt. Ik wil zelf van mijn reis door Japan en de Filipijnen ook video’s gaan maken, dus ik ga snel kijken en mij door jou laten inspireren! 🙂 Liefs, Merel

 2. 16 januari 2017 / 19:45

  Super leuk gedaan, Fleur! Ik hou van Londen, super leuk om al die plekken te herkennen ook 😀

 3. 16 januari 2017 / 20:17

  Ah leuk hoor! Ik vergeet soms ook gewoon helemaal om te vloggen, sfeerbeelden kunnen dan net zo goed hoor! 😀

 4. 16 januari 2017 / 21:25

  Leuke video! Ik zie de afgelopen tijd zoveel Londen video’s en artikelen, dat ik er nu ook heel graag heen wil. Volgens mij kun je daar echt heel goed shoppen!

 5. 17 januari 2017 / 16:06

  Wat een leuke video 😀 Nou wil ik ook weer naar Londen!

 6. 17 januari 2017 / 20:53

  Wauw, heerlijke sfeerbeelden! Londen lijkt mij zo tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
10 dingen die je nog niet over mij wist #7

Hey, daar ben ik weer met een lijstje met dingen die je nog niet over mij wist. De 7e editie...

Sluiten