Lissabon hotspots – horeca

IMG_9201

Hoi allemaal! Inmiddels weten jullie wel dat ik mij een week geleden in Lissabon bevond en omdat ik daar zo ontzettend veel leuke plekjes heb ontdekt, deel ik vandaag mijn Lissabon hotspots met jullie. Dus, ben je nog eens van plan naar deze Portugese stad te gaan? Lees dan snel verder!

Pharmacia

Lissabon hotspots

Pharmacia is een restaurant die bij ons al voor de reis op het lijstje stond om heen te gaan. We gingen er heen om de verjaardag van mijn schoonvader te vieren en we kwamen met z’n zessen aan een gezellige ronde tafel te zitten. Het concept is dat iedereen een gerecht besteld en dat je dat dan allemaal met elkaar deelt. Een ontzettend leuk concept als je het mij vraagt. Tip voor als je hier ook een keer wilt eten: reserveer minimaal een dag van te voren, want het is er door de populariteit altijd bommetje vol.

Amorino

Lissabon hotspots

Je hebt ze vast wel eens op Instagram of Pinterest voorbij zien komen: de bloemenijsjes. Die wilde ik ook! En omdat ik veel positieve verhalen las over Amorino en deze ijssalon bij ons om de hoek zat, was het een bezoekje waard. Ik vond het een leuke ‘ervaring’ om te zien hoe zo’n bloemenijsje werd gemaakt. Ik heb zelf jarenlang in een ijssalon gewerkt, maar doe ze dat zeker niet na 😛 En het eten van een bloemenijsje kan ik ook weer van mijn bucketlist afstrepen. Haha!

Miradouro

Lissabon hotspots

Het terras Miradouro ligt bij een prachtig uitkijkpunt waarbij ook nog allemaal leuke kraampjes staan. Een heel fijne plek om wat te drinken, mensen te kijken of simpelweg even uit te rusten. Ook loop je vanaf hier weer zo het winkelgedeelte in.

Popolo

Lissabon hotspots

Na heel wat positieve verhalen te hebben gelezen over Popolo, besloten we hier ’s avonds een hapje te gaan eten. En wat zag het er van binnen leuk uit! Ik ging totdat het eten kwam meteen met mijn camera in de weer om wat mooie foto’s te schieten. Helaas bleek dit wat minder makkelijk dan gedacht, want het restaurant is redelijk donker. Maar daardoor extra gezellig! Zeker een aanrader om heen te gaan wanneer je op zoek bent naar een gezellig restaurant met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Zo, dan waren dit alweer mijn Lissabon hotspots. Ik vond het wederom weer heel leuk om voor jullie op zoek te gaan naar de leukste plekjes en hier ook foto’s van te maken. Heb je mijn Lissabon vlog en Lissabon outfit al bekeken? En ben jij wel eens in Lissabon geweest? Fijne zondag nog!

13 Reacties

 1. 22 mei 2016 / 12:04

  Leuke hotspots! Deze ga ik zeker onthouden als ik ooit naar Lissabon ga! De bloemenijsjes zijn echt schattig.

 2. 22 mei 2016 / 14:35

  Zo leuk om te lezen, nadat ik zelf in Lissabon ben geweest afgelopen zomer! En wat heeft Amorino lekker ijs hè? Ik kwam hier vaker toen ik in Parijs woonde! Zo leuk die bloemenvorm! X

 3. 22 mei 2016 / 15:03

  Lissabon is echt een prachtige stad! Leuke hotspots. Zelf ben ik er niet geweest. Heb je ook Pasteis de Nata gegeten in Belem?

 4. 23 mei 2016 / 10:57

  Leuke hotspots! Mocht ik ooit nog weer naar Lissabon gaan zal ik zeker dit lijstje nog eens bekijken!

 5. Tessa | LucyTess
  23 mei 2016 / 11:01

  Suuuper leuk! Ik ga binnenkort naar Lissabon, dus heel tof om dit allemaal te lezen hihi 🙂 Ik ga zeker weten zo’n bloemenijsje eten!

 6. 23 mei 2016 / 11:03

  lissabon is echt een prachtige stad ben er jaren geleden eens geweest maar zou er graag nog een keertje terug willen! wat een leuke hotspot is dit en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!

 7. 24 mei 2016 / 08:52

  Leuk lijstje! Ik zou graag nog een keer naar Lissabon gaan, lijkt me prachtig.

 8. Anna
  9 juni 2016 / 22:03

  Hé Fleur, Heb je ook een tip betreft hotel? Wil deze zomer een stedentripje doen naar Lissabon, en ben opzoek naar een leuk appartementje/hotel. Liefs

  • 10 juni 2016 / 00:20

   Hoi Anna, wat super leuk dat jij en jouw vriend daar van de zomer heen willen! Helaas heb ik geen tips wat betreft hotels, want wij sliepen in een appartement die mijn schoonouders hadden geboekt. Maar de wijken Bairo Alto en Alfama vond ik persoonlijke de leukste wijken! Succes in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Lissabon outfit (+ nieuwe items!)

Tijdens de stedentrip in Lissabon vorig weekend, was het een dag zo ontzettend warm, dat ik mijn witte playsuit weer...

Sluiten