Shopping Saturday – de leukste sierkussens voor in jouw interieur

Shopping Saturday – de leukste sierkussens voor in jouw interieur

Een paar weken geleden begon er bij mij iets te knagen. Ik was namelijk de kussens in ons interieur zat. Eigenlijk was ik dat al best een tijd en als ik mij niet meer wilde irriteren aan onze woonkamer, zat er maar één ding op, namelijk het kopen van nieuwe kussens voor op onze bank. Dus ging ik op zoek en vond ik uiteindelijk heel veel leuks. En ik bestelde zelfs nog een paar kussens, dat ook. In deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je de leukste sierkussens voor in jouw interieur zien.

leukste sierkussens

Oud roze geweven kussen • Kussen met luipaard patroonWit en fluffy kussenZwart met wit geweven kussen
Kussen met gekleurde vakken • Zwart kussen met gouden sterren • Rood met wit geweven kussen
Gebroken wit en geweven kussen • Bruin kussen met haren • Zwart met wit kussen met aztec patroon
Zwart met wit geweven kussen • Roze velvet kussen • Kussen met gekleurde vakken

Mijn favoriete winkels voor het vinden van de leukste sierkussens zijn vaak toch wel de Sissy Boy, Karwei, H&M Home, Kwantum en Xenos. Maar eerlijk: daar was nu op kussengebied niet zoveel leuks te vinden. Dus besloot ik het op de online winkels te gooien. Met bovenstaande gevonden sierkussens als gevolg.

Ik vond het enorm lastig om te kiezen uit al deze leuke sierkussens. Want eerlijk: hoe tof zijn al deze exemplaren? Het liefst zou ik ze allemaal wel willen bestellen. Vooral ook omdat ze exact dezelfde kleuren hebben van mijn interieur. Zwart, bruin, beige, gebroken wit en hier en daar een klein oud roze detail. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat ze allemaal uitstekend bij elkaar passen. Ik zie het al voor me: een grote bank waar al deze sierkussens in liggen. Geweldig! Maar oke, weer even back to the point. Alle kussens bestellen liet mijn bankrekening niet toe, dus moest er gekozen worden. Ik twijfelde enorm tussen het rechthoekige kussentje in de linker hoek boven en het rechthoekige kussentje in de rechter hoek beneden. Ik vind ze beide heel tof, dus kon niet kiezen. Helaas heb ik op dit gebied weinig aan de mening van Nick, dus stelde ik op mijn Instagram story de vraag welke van de twee ik moest kiezen. En guess what? 48% stemde voor het kussentje in de linker hoek boven en 52% op die uit de rechter hoek beneden. Daaruit bleek wel dat het toch niet zo gek was dat ik twijfelde tussen deze twee.

Dus, wat is de eindstand en welke heb ik uiteindelijk besteld? Allebei. Ha. Niet om beide te houden hoor – nee, daar zijn ze helaas te prijzig voor, maar om te kijken hoe ze bij mijn woonkamer en interieur passen. Om er dan uiteindelijk weer één terug te sturen. Je kunt maar ergens druk mee zijn, he? 😉

Dan waren dit de leukste sierkussens die ik op dit moment kon vinden. Laat mij vooral weten in de comments welke kussens jouw favoriet zijn. En welke ik van de twee moet houden, natuurlijk. Dat ook. Dan maakt het beslissen misschien weer wat makkelijker voor mij. Fijn weekend!

Share:

3 Reacties

  1. 3 maart 2018 / 12:04

    Ohhh wat een leuke kussentjes! Vind vooral het kussen rechts onderin heel mooi!

  2. 3 maart 2018 / 21:14

    Ik vind het hele boho sfeertje zo onwijs fijn. Zo blij dat het nu een stuk makkelijker te verkrijgen is. Onze kussens kunnen ook wel weer een opfrisbeurt gebruiken, nu nog een keuze maken.. haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
To the Sea Retreat
Alles over mijn eerste yoga retreat met To the Sea Retreat

Al jaren wilde ik met yoga beginnen, omdat ik echt het gevoel had dat dit wel iets voor mij zou...

Sluiten