Shopping Saturday – de leukste minimalistische sieraden

Shopping Saturday – de leukste minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn mijn favoriete soort sieraden. Ik houd van eenvoud, gemaakt van kwalitatief goede materialen. En hoewel ik vroeger alleen maar zilver droeg, ben ik nu ook gouden sieraden aan het sparen. En omdat ik weet dat de meeste vrouwen houden van sieraden, stelde ik een collage samen met de leukste minimalistische sieraden.

leukste minimalistische sieraden

Zilveren oorstekers ● Gouden armband ● Gouden oorbellen met hangers ● Gouden ketting met ster
Zilveren halve maan oorbellen ● Gouden ring met ster ● Zilveren ketting ● Zilveren half ronde oorbellen
Gouden ketting met letter ● Gouden dubbele ring ● Zilveren ringen ● Gouden oorknopjes ● Zilveren armband

Oh men, wat zou ik al deze sieraden graag willen hebben. Ik vind dit de leukste minimalistische sieraden van het moment! Maar als ik echt zou moeten kiezen, zijn de favorietjes toch wel de gouden ketting met letter en gouden oorbellen met hangers. Love them! Ook vind ik het persoonlijk niet gek om goud en zilver met elkaar te combineren. Ik heb namelijk om mijn linkerpols een zilver horloge met een paar zilveren armbandjes, maar om mijn rechtervingers draag ik vaak gouden ringen en ook de oorbellen en kettingen die ik momenteel draag zijn goud. Wat vind jij van het combineren van zilver en goud?

Doordat ik zo van minimalistische sieraden hou, ken ik veel webshops waar ze minimalistische sieraden verkopen. Benieuwd naar mijn favorieten? Ik schreef er eerder al twee artikelen over op mijn blog. ‘Mijn favoriete webshops voor minimalistische sieraden‘ en ‘mijn favoriete webshops voor minimalistische sieraden #2‘.

Houd jij ook zo van minimalistische sieraden? En ben jij meer een goud of zilver persoon? Of combineer je goud en zilver ook gewoon met elkaar? Liefs en een fijn weekend! 

Share:

4 Reacties

  1. 11 juni 2017 / 17:21

    Wat een prachtige sieraden! Vooral die kettinkjes vind ik ontzettend mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *