Shopping Saturday – Leuke woonaccessoires via Biano

Shopping Saturday – Leuke woonaccessoires via Biano

Sinds ik tijdelijk in een gemeubileerde kamer in Spanje woon, mis ik het soms best wel om in een huis te wonen die ik naar eigen smaak heb ingericht. Maar ondanks het feit dat ik nu niks qua woonaccessoires aanschaf, ben ik toch nog vaak online de nieuwste collecties aan het bewonderen. En zo kwam ik er laatst achter dat Biano het zoeken naar de leukste woonaccessoires makkelijk maakt. Kijk je mee naar mijn favoriete woonaccessoires via Biano?

woonaccessoires via Biano

Kussen ● Ronde gouden spiegel ● Potje met deksel ● Kaars ● Gouden rek
Tijdschriftenrek ● Room spray ● Zwart/wit wanddecoratie ● Mand
Wandhanger ● Groen met goud vaasje ● Gouden wandrek ● Stolp ● Kussen

Al jaren droom ik van een mooie wanddecoratie dat bij mijn huis past. En deze zwart/witte variant vind ik zo ontzettend tof! Ook ben ik altijd opzoek naar leuke kussentjes en deze bovenste twee vind ik uniek én ook nog eens leuk bij elkaar passen. Daarnaast ben ik gek op het Diptique merk, waar de geurkaars en room spray van zijn. Het kost wat, maar het zijn dan ook echte luxe producten waar je gelukkig wel een tijdje mee doet. En verder? Voor mij zijn gouden woonaccessoires altijd goed. Ik houd van goud – al helemaal in combinatie met meubels en andere woonaccessoires in neutrale tinten, die ik in Nederland in mijn woonkamer heb. 

Al deze woonaccessoires zijn via Biano, een website waarop je alles voor je huis kunt vinden ‘onder één dak’. Biano is dus een soort van zoekmachine voor woonaccessoires van verschillende andere soorten webshops. De woonaccessoires van Biano kun je dus shoppen in de webshops waar ze daadwerkelijk vandaan komen. Super handig!

Kende jij de woonaccessoires via Biano al? En houd je ook zo van het – online – shoppen van woonaccesoires? Of ga je hiervoor liever naar de fysieke winkels? 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
missen aan Nederland
Thursday Talk – wat ik deze winter aan Nederland ga missen als ik in Spanje zit

Ondanks het feit dat ik enorm geniet van het overwinteren in Spanje, zijn er natuurlijk ook wel wat dingen die...

Sluiten