Shopping Saturday – leuke woonaccessoires #2

Shopping Saturday – leuke woonaccessoires #2

Als er iets is wat ik leuk vind, is het wel inspiratie op doen voor mijn eigen huis. Dit doe ik regelmatig via Pinterest, maar ook via mijn favoriete webshops. Dan scrol ik langs alle nieuwe items om te zien wat de nieuwste woontrends zijn. Ik hou nou eenmaal van leuke woonaccessoires en koop regelmatig iets nieuws. En vandaag heb ik voor deze nieuwe Shopping Saturday een collage met nieuwe en leuke woonaccessoires gemaakt. Kijk je mee?

leuke woonaccessoires

Lichtsnoer ● Kuipstoel ● Kussen met vogels ● Gouden lamp ● Ronde klok
Ingelijste poster ● Gouden kandelaar ● Glas ● Vloerkleed ● Kussen met palmboom
Opbergmand ● Monstera plant ● Zwarte lamp ● Flesopener ● Kussen ● Ronde spiegel

Alvast mijn oprechte excuses voor als ik er nu voor heb gezorgd dat je allerlei leuke woonaccessoires bij verschillende webshops in je virtuele mandje hebt zitten. Maar even: hoe leuk zijn alle bovenstaande dingen dan ook? Ik heb zelf vooral een hele grote zwak voor sierkussens en gouden woonaccessoires. Maar daar heb ik er nu dan ook al wel genoeg van. Waar ik nog wel echt naar opzoek ben, is wat extra planten. Niet alleen omdat ik vind dat het nu eens tijd wordt om ze te leren verzorgen, maar ook omdat ik veel planten in een huis gewoon gezellig vind.

En waar wij thuis ook nog wel wat extra van mogen hebben, zijn lampen. Voor op mijn nachtkastjes in de slaapkamer, maar ook nog één voor in de woonkamer – voor wat extra licht ’s avonds. En zowel de gouden als de zwarte die je hierboven in de collage ziet, zou ik zo kunnen kopen. Ik vind ze erg tof en ergens ook wel uniek in hun soort. Beide lampen komen van de webshop Directlampen.nl, waar ze nog veel meer toffe lampen, in alle soorten en maten, verkopen.

Hou jij ook zo van leuke woonaccessoires? En wat vind je van bovenstaande woonaccessoires, die ik online gevonden heb en in deze Shopping Saturday heb laten zien? Zou je er iets zelf van kunnen kopen? 

Share:

1 Reactie

  1. 19 augustus 2018 / 00:04

    Oeh, die bureaulamp staat ook al heel lang op mijn verlanglijstje! Mooi is ‘ie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Andalusië in Spanje
7 redenen om de regio Andalusië in Spanje te bezoeken

Alweer bijna twee maanden geleden is het, dat Nick en ik een roadtrip maakten door het mooie Andalusië in Spanje....

Sluiten