Shopping Saturday – leuke truien voor het najaar

Shopping Saturday – leuke truien voor het najaar

De maand november is aangebroken en mijn t-shirts zijn inmiddels ingeruild voor een paar lekker warme truien. Maar omdat ik eigenlijk nog niet zoveel leuke truien heb, zou ik nog wel een paar nieuwe aan mijn garderobe willen toevoegen. Dus vandaag in een nieuwe Shopping Saturday: 10 leuke truien voor het najaar.

leuke truien

Gestreepte trui • Donkerblauwe trui • Crème met roze trui • Roze Esprit trui
Bordeaux rode trui • Blauw met rode luipaardprint trui • Souvenir Club Voyage trui
Grijze étoile trui • Colour blocking trui • Gestreepte trui

Ik heb een aantal mooie basic truien, gemaakt van wol of cashmere. Die vind ik fijn om te hebben omdat ze overal mee te combineren zijn. Maar de laatste tijd valt mijn oog steeds vaker op truien die er wat meer uitspringen. De zogeheten eyecatchers. Mijn enige eis die ik heb bij het kopen van zo’n trui is dat hij ook nog wel makkelijk te combineren is. En dat hij lekker zit en warm is, natuurlijk. Hij mag vooral niet kriebelen en moet me goed kunnen beschermen tegen de koude dagen.

Hierboven staan 10 leuke truien die ik online gevonden heb en zo aan mijn garderobe zou kunnen toevoegen. Graag zelfs! De eerste – linksboven – trui van Esprit staat al een tijdje op mijn wishlist omdat ik de kleuren van de strepen mooi vind en het zachte materiaal, waarvan de trui gemaakt is, fijn aan vind voelen. En daarnaast zou ik ook nog wel graag de grijze étoile trui en de colour blocking trui willen hebben. Fijn dat Sinterklaas en Kerst eraan zitten te komen 😉

Er waren nog talloze leuke truien online te vinden, maar ik heb het voor deze Shopping Saturday even bij deze 10 gehouden. Misschien dat ik nog wel een tweede deel ga maken, maar voor volgende week staat er een Shopping Saturday artikel over mijn Sinterklaas verlanglijstje op de agenda. Die zie je volgende week op mijn blog verschijnen! Laat me ook zeker weten of je het leuk lijkt om nog meer leuke truien in een Shopping Saturday op mijn blog te zien. Dan ga ik daarmee aan de slag. Voor nu: fijn weekend! Liefs!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

5 Reacties

 1. 11 november 2017 / 10:15

  Ja die kleuren van de Esprit trui zijn mooi 🙂

 2. 11 november 2017 / 14:00

  Leuke truien zitten er tussen zeg! Ik heb een stapeltje met basic, wollen truien en een stapeltje met gekleurde en geprinte truien. Maar een leuke gestreepte trui ontbreekt nog, die van Esprit zijn heel leuk!

 3. 11 november 2017 / 19:10

  Wauw echt superleuke truien allemaal! Die eerste met strepen is toch wel mijn favoriet 🙂

 4. 11 november 2017 / 22:52

  Ahh mega leuk al deze truien! Ik hou er wel van als m’n trui een eyecatcher is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *