Shopping Saturday – 15 leuke reisboeken

Shopping Saturday – 15 leuke reisboeken

Ik hou van boeken. Leesboeken, maar ook zeker boeken om inspiratie uit te halen. En voor mij zijn dat toch vaak wel reisboeken. En omdat ik wel toe was aan zo’n nieuw boek, ging ik op het wijde web op onderzoek uit. Om heel wat leuke reisboeken te vinden en die met jullie in dit artikel te delen. Het zijn boeken die ik persoonlijk allemaal wel zou willen aanschaffen, dus bereid je voor: na het zien van deze nieuwe Shopping Saturday is je portemonnee niet meer veilig 😉

leuke reisboeken

Veggie HotelsThe Place To BeIn the Spirit of Bali
The New ParisHappy CampersDepart
WijnroutesFifty Places To Surf Before You Die ● Havana
Cool Japan GuideWanderlust500 Hidden Secrets of Amsterdam
500 Hidden Secrets of New YorkSolo ReizenUltieme Roadtrips

Zo, dat zijn er heel wat, he? Ik moet toegeven dat, ondanks dat alle bovenstaande reisboeken mij wel aanspreken, er toch een aantal voor mij favoriet zijn. Een aantal die ik écht heel graag zou willen aanschaffen. En wel nu. Welke dat zijn? Qua leesboeken zijn dat The New Paris en Solo Reizen. Het eerste boek omdat ik het persoonlijk altijd lastig vind om de leukste en niet al te toeristische plekjes in Parijs te vinden. Ik ben dus enorm benieuwd naar alles wat in dit boek geschreven staat. Naar het tweede boek ben ik vooral nieuwsgierig omdat ik zelf ook een aantal keer alleen ben wezen reizen, ik Liesbeth al hee wat jaren op Instagram volg en het mij gewoon leuk lijkt om een boek van haar over dit onderwerp te lezen.

Ook zijn er nog een aantal inspiratieboeken die bovenaan mijn lijstje staan, namelijk Depart, Havana en Wanderlust. Vooral de covers spreken mij erg aan en dit zijn dan ook gewoon prachtige reisboeken om alleen al in je interieur te hebben liggen. De zogenoemde koffietafelboeken.

Ik ben heel benieuwd of jij ook zo gek bent op leuke reisboeken en welke je zelf misschien al thuis hebt liggen? En ohja, ik ben ook wel heel benieuwd welk reisboek je van alle 15 bovenstaande het liefst zou willen aanschaffen. Let me know!

Share:

1 Reactie

  1. 15 juli 2019 / 10:43

    Wat een leuk overzicht! Ik heb zelf eigenlijk helemaal geen reisboeken, shame on me! Ik ben het meest benieuwd naar het boek over New York, daar zou ik graag nog eens naartoe willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Tapas restaurants in Valencia – deze 9 zijn de lekkerste én mijn favorieten!

Het feit dat ik nu tijdens de zomermaanden even niet meer in Valencia woon, betekent niet dat ik niks meer...

Close