Shopping Saturday – leuke gouden en zilveren sieraden

Shopping Saturday – leuke gouden en zilveren sieraden

Sieraden, ik hou er van. En dan met name de minimalistische varianten. En dus schreef ik eerder al een artikel over de leukste minimalistische sieraden. Maar vandaag laat ik je in deze nieuwe Shopping Saturday leuke gouden en zilveren sieraden zien. Dus ben jij ook zo gek op mooie sieraden? Kijk dan zeker mee!

 

Zilveren ketting met ster ● Gouden oorringen met hanger ● Zilveren ring ● Gouden ketting met maan
Gouden ring ● Gouden ketting met luipaard hanger ● Zilveren armband ● Gouden oorbellen met chain
Gouden oorstekers met staafje ● Zilveren en lange kettingZilveren dubbele oorringen
Zilveren oorringen met hanger ● Gouden met zilveren ring ● Zilveren oorstekers ● Gouden armband

Ik zou altijd en overal wel sieraden willen kopen. Ik draag ze ook gewoon zoveel! Maar helaas laat mijn portemonnee het niet toe om mezelf elke week  van nieuwe sieraden te voorzien, dus blijft het voorlopig nog even bij dromen van bovenstaand lijstje. En daarnaast heb ik stiekem ook eigenlijk al wel genoeg. Maar omdat ik zo van leuke gouden en zilveren hou, kan ik er gewoon geen genoeg van krijgen. Ookal zeg ik tegen mezelf dat ik nu echt genoeg sieraden heb :p Maar dat komt ook door het feit dat er tegenwoordig gewoon zoveel toffe sieradenmerken te vinden zijn! Tsja.

Mijn favorieten soort sieraden? Kettingen en oorbellen. En eigenlijk ook ringen, maar daar ben ik nogal kieskeurig mee. Ik vind namelijk niet zo vaak een ring waarvan ik denk ‘die moet ik hebben’. Voor de rest zit ik momenteel een beetje in de gemixte fase qua kleur. De ene dag draag ik een paar gouden kettingen, de andere dag doe ik die weer af om ze in te wisselen voor zilveren. Het ligt er ook een beetje aan wat voor kleur kleding ik op die dag draag. Zo vind ik zilveren sieraden vaak wat meer passen bij zwart, grijs en blauw en gouden sieraden wat meer bij bruin, beige en wit. Leuke en betaalbare sieradenmerken die ik altijd wel op het oog hou, zijn: All The Luck in the World, Wild Things, Ti Sento, Karma en Orelia.

Ik ben heel benieuwd wat je van bovenstaande en leuke gouden en zilveren sieraden vindt. En of je net zo gek bent op sieraden als ik, natuurlijk. Liefs en voor nu wens ik je een heel fijn weekend toe! 

Share:

4 Reacties

  1. 24 maart 2018 / 11:08

    Zo leuk deze sieraden! Ik houd er ook echt van!

  2. 24 maart 2018 / 14:08

    Die zilver oorringen met sterretjes. Wauw. Ik heb meteen al eventjes doorgeklikt. Zo mooi!

  3. 26 maart 2018 / 12:20

    Wat een mooie sieraden! Ik vind persoonlijk de kettinkjes het mooist! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Haagse strandhuisjes in Kijkduin
Bijzonder overnachten – Haagse strandhuisjes in Kijkduin + persreis Den Haag

Afgelopen week beleefde ik mijn eerste persreis in eigen land, namelijk in Den Haag en omgeving. Ik kende Den Haag...

Sluiten