Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2020

Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2020

De zomer is officieel aangebroken en dat betekent meer kans op mooi weer. De zomer is hét seizoen waarin mensen op vakantie óf een dagje naar het strand gaan. En omdat ik mezelf elk zomerseizoen toesta om een nieuwe bikini aan te schaffen, ging ik online op onderzoek uit naar de leukste badkleding. In deze nieuwe Shopping Saturday deel ik mij favoriete badkleding voor zomer 2020 met je.

badkleding zomer 2020

Bikinitop en broekje met rufflesZwart witte bikinitop met ruffles en broekjeBadpak in tijgerprintBikinitop en broekje in glans
Bikinitop en bikini broekje in tijgerprintZwart badpakGrijze bikini in bohemian printBeige glitter badpak

De meeste badkleding komt van LASCANA, omdat ik dat altijd een fijne webshop vind. Zo vind je badkleding via een handige zoekmachine voor de verschillende merken die ze verkopen. Er is eigenlijk voor ieder wat wils. Wat ik vooral erg goed vind, is dat ze met elk lichaamspostuur rekening houden en dus voor elk soort lichaam badkleding verkopen. Ook de prijzen vind ik redelijk – iets wat fijn is, aangezien bepaalde badkleding merken vaak aardig aan de prijs zijn. En aangezien ik mezelf dus eigenlijk elk jaar wel toesta om een nieuwe bikini of nieuw badpak aan te schaffen, is het voor mijn portemonnee wel zo fijn als dat exemplaar niet al te prijzig is. Zo staan er bijvoorbeeld elk jaar wel een aantal bikini’s van Love Stories of Triangl op mijn wishlist. Maar die vind ik dus helaas echt te prijzig. Vooral als ik me bedenk dat ik snel uitgekeken raak op een bepaalde kleur of print. Dan vind ik het persoonlijk zonde om daar veel geld aan uit te geven.

Wat is jouw bovenstaande favoriet? Ik denk dat mijn favoriet de grijze bikini in bohemian print is. Wederom uit de webshop van LASCANA, maar van het merk Jette. Ik hou van de print, de basic kleuren en het model. Nu jij. En vertel, ben jij nog van plan om een nieuwe bikini of nieuw badpak voor deze zomer aan te schaffen?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
week Marokko
Een week Marokko en de route van onze roadtrip!

Iets langer dan een jaar geleden vloog ik van Valencia naar Fez, om vervolgens in een week tijd door een...

Close