Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2019

Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2019

Elk jaar is het voor mij weer een gigantische zoektocht om leuke en fijn-zittende badkleding te vinden. Dus zoals elk jaar begin ik vroeg met zoeken. Online, maar ook in verschillende winkels. En nu ik in Spanje, het land dat gezegend is met de leukste lingerie, en dus ook badkleding, woon, is het vinden van leuke badkleding een stuk eenvoudiger. Maar ook voor jullie, mijn Nederlandse lezers, ben ik even opzoek gegaan naar leuke badkleding voor zomer 2019 en in deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je zien wat ik op het web heb gevonden.

leuke badkleding voor zomer

Rode bikinitop met witte print en bijpassend bikinibroekjeZwart badpak ● Gouden bikinitop en bijpassend bikinibroekje
Paars badpak met rufflesGestreepte bikinitop en bijpassend bikinibroekjeBadpak met luipaardprint
Bikinitop met print en bijpassend bikinibroekjeCrèmekleurig badpak ● Bikinitop met zebraprint en bijpassend bikinibroekje

Natuurlijk wil ik altijd wel dat ik er op het strand leuk bij loop. Of zeg eigenlijk maar gerust: lig. Toch blijf ik comfort bij badkleding het belangrijkst vinden. Tijdens het zoeken naar leuke badkleding voor zomer 2019 zag ik veel badkleding, dat bestond uit teveel poespas. Maar dat teveel poespas bij badkleding hoeft voor mij persoonlijk niet zo. Ten eerste lijkt dit mij vaak niet zo lekker zitten en daarnaast is het ook niet optimaal voor als je een beetje egaal bruin wilt worden. Verschillende touwtjes en knopen bij badkleding op de heupen en rug heeft dus niet mijn voorkeur. Doe mij maar gewoon een fijne bandeau- of trianglebikini. Of een badpak, die ik het liefst draag tijdens de wat meer bewolkte dagen, kan natuurlijk ook. In een leuke kleur en print, want dat mag dan weer wel voor mij 🙂 Waar je zulke badkleding kunt vinden, is onder andere bij LASCANA. Zij bieden veel verschillende soorten badkleding aan, die leuk, maar ook comfortabel is.

Vind jij het vinden van leuke badkleding voor de zomer vaak ook zo moeilijk? En ben je nu, net zoals ik, ook weer opzoek of kan jouw badkleding van afgelopen zomer er nog prima mee door dit jaar? 

Share:

3 Reacties

 1. 23 april 2019 / 11:49

  Aah wat een leuke badkleding! Ik heb vorig jaar nog een nieuwe bikini gekocht dus die kan nog even mee! Ik ben dus niet opzoek naar een nieuwe, maar wie weet als ik een leuke tegen kom haha 🙂

 2. 28 april 2019 / 09:44

  Leuke bikini’s! Vooral die biniki rechts onder vind ik prachtig!

 3. 14 augustus 2019 / 15:23

  Wat een leuke bikini’s en badpakken! Ik ben sinds vorig jaar weer helemaal into badpakken. Je hebt tegenwoordig zo veel leuke, sexy badpakken. Love it! Ik heb er eentje die lijkt op het zwarte badpak die jij hier ook hebt laten zien. Echt super leuk!

  X Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
bezienswaardigheden op Sri Lanka
Dit zijn mijn 10 favoriete bezienswaardigheden op Sri Lanka

Tweeënhalf jaar geleden is het dat ik mijn laatste backpackreis maakte. Een backpack reis door Sri Lanka - een eiland...

Sluiten