Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2018

Shopping Saturday – leuke badkleding voor zomer 2018

Afgelopen week liet de zon zich een aantal keer goed zien. Iets waar ik erg blij mee was, want goh, wat kijk ik toch weer uit naar die heerlijke zomer! De zon deed me verlangen naar het aankomende zomerseizoen en dat inspireerde mij om eens opzoek te gaan naar leuke badkleding voor zomer 2018. In deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je zien welke leuke badkleding voor zomer 2018 ik gevonden heb.

Rood, blauw en wit gestreepte bikini • Zwart met witte bustierbikini • Nude bikini met ruffles
Luipaardprint badpak • Zwart badpak met veters • Bordeaux rood badpak met ruffles
Nude met wit gestreepte bikini • Rood met wit gevlekje bikini• Zwart met wit gestreepte bikini

Ik hou van visualiseren en fantaseren en doe dat dan ook maar al te graag. Dus wanneer ik ook maar even de warme gloed van de zon op mijn huid voel en daarbij mijn ogen sluit, waan ik mezelf al zonnend op een strand. Maar ho, wacht eens even. Het is pas februari, dus wellicht niet zo slim om nu al te fantaseren over zomerse stranddagen. Maar wat kun je dan wel doen om van dat grauwe winterse gevoel af te komen en alvast een klein beetje die zomer in je bol te krijgen? Badkleding shoppen. Ja echt, badkleding shoppen, want wie wordt nou niet blij van een mooi aansluitend stukje stof waarmee je de show steelt op het strand en wat ook nog eens tegen water kan? Ik wel.

Qua badkleding heb je vaak de keus tussen een badpak of bikini. Zelf word en ik blij van beide keuzes. Bikini’s zijn altijd goed en altijd wel een aantal leuke van te vinden, badpakken zijn tegenwoordig weer helemaal hip en vaak net wat aparter. Al gaat mijn voorkeur toch wel uit naar een bikini, omdat ik best wat waarde hecht aan zo mooi mogelijk bruin worden. Een badpak trek ik dus sneller aan op dagen waarop het wat meer bewolkt is.

Ben jij van plan om nieuwe en leuke badkleding aan te schaffen voor zomer 2018? En wat vind je van alle bovenstaande badkleding? Ik denk dat ik zeker nog wel één van deze bikini’s of badpakken ga bestellen. Ik vind ze allemaal zo leuk! En daarna hup, verder fantaseren over de aankomende zomer…

Share:

1 Reactie

  1. 9 maart 2018 / 21:20

    Ik dacht echt dat ik de enige was die al naar badmode aan het kijken was, toen ik maar een straaltje zon voelde haha. De zwarte badpak vind ik echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
winter op Ibiza
Winter op Ibiza – 7 leuke dingen om te doen

Afgelopen december ging ik op vakantie naar het populaire eiland Ibiza en omdat ik veel de vraag kreeg of een...

Close