In dit leuke Airbnb appartement in New York verbleven wij!

Airbnb appartement in New York

Hoi allemaal! Zoals jullie allemaal misschien al wel wisten door mijn blog, Youtube kanaal of Instagram, was ik zo’n anderhalve week geleden samen met mijn vriend op vakantie in New York. Ik hoef jullie vast niet meer te vertellen hoe leuk die stad is, maar misschien wel in wat voor een leuk Airbnb appartement in New York wij zaten! Kijk je mee naar ons onderkomen daar?

Airbnb appartement in New YorkHier kwam je vanuit de gang binnen, waarbij links de grote open keuken was en rechts twee tafels en de woonkamer. Kijk snel verder mee!

Airbnb appartement in New YorkNou, dit was dus de keuken, waarvan we wel hadden gedacht dat we hem een keertje zouden gebruiken, maar uiteindelijk niet hebben gedaan. Misschien best zonde, maar de enige avond dat we  thuis aten, bestelden we sushi, haha!  Maar voor degene die wel zouden willen koken, is deze keuken natuurlijk ideaal!

Airbnb appartement in New YorkEen van de grote tafels die in het appartement stonden. Deze met een grote wereldkaart erboven waarbij alle gasten  aanstipte waar ze vandaan kwam. Iets wat wij helaas vergeten zijn te doen..

Airbnb appartement in New York Airbnb appartement in New York Airbnb appartement in New YorkEn een gedeelte van de woonkamer. Overal in het appartement hangen kunstwerken die te maken hebben met muziek, omdat de eigenaar een muzikant is. Heel tof!

Airbnb appartement in New York

Dit was ons Airbnb appartement in New York, in de wijk Greenpoint in Brooklyn. Ondanks dat wij er niet heel vaak waren omdat we van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat op pad waren, vonden we het toch heel prettig om hier te verblijven. Helaas heb ik trouwens geen foto’s meer kunnen maken van onze slaapkamer, omdat dat vanaf minuut een al troep lag omdat die ruimte helaas niet zo groot was. Toch hadden we wel een heerlijk bed en genoeg ruimte voor onze kleding, etcetera. Het hele appartement deelden we trouwens met nog een ander stel die ook een kamer in het appartement had gehuurd, maar die zijn we nooit tegengekomen, dus dat was helemaal prima. Ook de huisbaas was, op alle dagen dat wij in New York verbleven, niet aanwezig, maar voor de rest was alles wel heel goed geregeld door hem en zou ik dit Airbnb appartement in New York zeker aanraden! New York blijft duur (vooral in de kerstperiode dat wij er waren), dus ontzettend goedkoop was het niet, maar nog best prima voor de prijzen daar. We betaalden voor 5 nachten met z’n tweeën €431.

Wat vind jij van dit Airbnb appartement? En heb jij zelf wel eens geboekt bij Airbnb? Liefs!

Share:

17 Reacties

 1. Jana
  22 december 2015 / 08:19

  Oeh, mooi zeg! Ik ga in juli met mijn ouders, zus en vriend naar New York en vorige week hebben we ook een appartement gehuurd via Airbnb! Met 5 is dat veel handiger (en goedkoper!) dan 2 hotelkamers. We gingen ook eerst voor Brooklyn kiezen maar uiteindelijk vonden we nog een groot appartement in Harlem.

  • 23 december 2015 / 15:50

   Oh wauw, dan heb jij de New York reis nog te goed! En wat leuk dat jullie ook een appartement hebben gehuurd via Airbnb. Inderdaad nog veel goedkoper als je met meer personen bent!

 2. 22 december 2015 / 07:57

  Oh wow! Hoe tof is dit!! Ik zou hier echt zó intrekken! Ö

 3. 22 december 2015 / 11:50

  Ziet er super uit dit! Ik ben nu ook een beetje aan het kijken waar ik ga verblijven in New York, misschien nog even goed kijken op Airbnb. Heb de eerste 4 nachten in ieder geval al geboekt 🙂

 4. 22 december 2015 / 12:09

  Wat is dit een SUPER TOF appartement Fleur! Echt heel bijzonder ingericht, het heeft wel echt een gezellige sfeer… Leuk om te zien, toffe foto’s heb je er ook van gemaakt!

  (oepsie, hier staat wel mijn goede webadres bij 🙂 )

 5. Manon
  22 december 2015 / 17:31

  Wauw wat een super gaaf appartement, ik zou daar zo kunnen wonen (vooral in NY) haha!

 6. 22 december 2015 / 16:42

  Wauw. Ik sta altijd versteld van wat voor leuke appartementen er op airbnb staan. Zeker iets waar ik rekening mee ga houden als ik zelf eens naar New York ga!!!

  • 23 december 2015 / 15:52

   Ja, of als je ergens anders heen op vakantie gaat, want dit is al de vierde accommodatie die ik heb geboekt via Airbnb en keer op keer is het een heel goede ervaring geweest!

 7. 22 december 2015 / 17:29

  Wauw wat een gaaf appartement. Het lijkt me erg leuk om via airbnb te boeken, zo lijkt het even net alsof je zelf in de stad woont. Toch een hele andere sfeer dan in een hotel.

 8. 22 december 2015 / 21:58

  Wat ontzettend tof, echt iets compleet anders dan dat je in eerste instantie verwacht! Ik vind de prijs op zich best meevallen, zeker als je het vergelijkt met andere verblijfplaatsen in New York. x

 9. 23 december 2015 / 15:50

  Ja, cool he? Je kunt wel zien dat de eigenaar webdesigner en muzikant is!

 10. 24 december 2015 / 01:05

  Wat onwijs gaaf! Echt heel New York’s vind ik.
  En dan ook nog eens een fijne prijs 🙂
  Heel leuk om te zien! Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Nieuwe Dr. Martens schoenen!

Hoi allemaal! Lekker van jullie weekend en/of vakantie aan het genieten? Ik ben ontzettend blij, want van de week kwamen mijn...

Sluiten