Shopping Saturday – mijn last minute verlanglijstje voor kerst

Shopping Saturday – mijn last minute verlanglijstje voor kerst

Het is zaterdag, de laatste zaterdag voor kerst en de een na laatste zaterdag van het jaar. Vandaag kom ik aan in Nederland om weer even mijn vrienden te zien en volgende week de kerstdagen met familie te vieren. En ik moet toegeven dat ik daar echt enorm naar uitkijk. Ik mag dan sinds een dik jaar in Spanje wonen – ik denk dat ik altijd naar Nederland blijf terugkeren voor kerst. Want de kerstperiode in Nederland, met al zijn gezellige dagen binnenshuis, vind ik toch echt het fijnst. Goed, kijk je mee naar mijn last minute verlanglijstje voor kerst?

last minute verlanglijstje voor kerst

sport topsport leggingbikini topbikini broekjeear cuff ● parfumdraadloze oordropjes
boek de kracht van het nu ● 90’s kid tote bagcross body baghimalaya zoutlampportemonnee
geruite haarbandembryolisse crèmegeurstokjesbruine mutsgeurkaars

Dit is mijn last minute verlanglijstje voor kerst. Grappig feitje is dat ik vorige week pas op de helft van dit verlanglijstje ben gekomen. Ik was vorige week namelijk in Madrid en tijdens het winkelen daar, zag ik een aantal dingen die ik graag zou willen hebben. Zoals een nieuwe yoga outfit, de bikini met polkadots, het mini portemonneetje en de lekkere warme en bruine muts. Die laatste 3 dingen komen trouwens van mijn meest favoriete winkel & Other Stories, waar ik stiekem eigenlijk alles wel van zou willen hebben.

Helaas zit de & Other Stories niet in Valencia, maar in Madrid is die dus wel. Je snapt dus dat ik daar even een kijkje moest nemen ;-). Oh, en ik heb er ook wat gekocht, namelijk een bruine wollen sjaal die al lang op mijn verlanglijstje stond. Ik hou echt van dikke, maar minimalistische sjaals, die gemaakt zijn van goede kwaliteit.

Ik wil trouwens ook nog even wat kwijt over de draadloze oordopjes. Ik had namelijk nooit van mezelf verwacht die ooit te willen hebben. Een paar maanden geleden vond ik die draadloze oordopjes namelijk nog pure onzin. Maar misschien komt dat ook wel door de hoge prijs van de originele AirPods. Maar nu ik deze draadloze oordopjes heb gevonden, die veel goede reviews krijgen en ook nog eens een flink stuk goedkoper zijn dan de originele, wil ik ze toch wel graag hebben. Het heeft toch best wel zo zijn voordelen, zoals bijvoorbeeld je iPhone tegelijkertijd kunnen opladen als het luisteren naar muziek via oordopjes. Of het samen luisteren naar muziek of kijken van films op mijn iPhone. Goed, je begrijpt me ;-).

Er staat ook een aantal dingen op mijn last minute verlanglijstje voor kerst, die ik eigenlijk altijd op mijn verlanglijstje heb staan. Zoals bijvoorbeeld een boek, geurkaars en parfum. Dat zijn de 3 dingen waar je mij sowieso altijd blij mee kan maken. Met sieraden, geurstokjes en een toffe tote bag trouwens ook ;-).

Dit was mijn last minute verlanglijstje voor kerst. Wat staat er op jouw verlanglijstje? En kijk jij ook zo erg uit naar de kerstdagen? Ik wens je in ieder geval hele fijne dagen, met veel gezelligheid en liefde, toe!

Share:

3 Reacties

 1. 21 december 2019 / 21:58

  Wat een mooi lijstje zeg! De Kracht van het Nu heb ik liggen, is een heel fijn boek. Die kaars van de Bijenkorf vind ik zo mooi, ik denk dat ik doe ook ga bestellen! Jij ook hele fijne feestdagen!

  Liefs,
  Amina

 2. 24 december 2019 / 13:31

  Ohhh wat een leuk lijstje! Die geurstokjes van Rituals zijn zo fijn!

  • 24 december 2019 / 13:37

   ja, he? daarmee kan je mij eigenlijk altijd wel mee blij maken! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Spaans leren in Valencia – wat je erover wilt weten en op welke talenschool ik zit

Veel mensen komen Spaans leren in Valencia. Elke week ontmoet ik wel iemand die voor een aantal weken tot maanden...

Close