In dit leuke hostel in Reykjavik verbleven wij!

hostel in Reykjavik

Hoi allemaal! Zo’n anderhalve week geleden zat ik nog met mijn kont in de sneeuw van Ijsland en sliepen mijn vriend en ik in een leuk hostel in Reykjavik. Het was qua mensen en interieur jong, creatief en energiek. Fantastisch! Ik kon nog wel veel langer blijven hier, want man, wat is dit een tof land! Kijk je snel mee naar ons hostel in Reykjavik?

hostel in Reykjavik

Hier kwam je binnen en kon je kiezen of je met de lift of de trap naar alle verdiepingen ging. Er stond door middel van een muurtekening goed aangegeven wat waar was. Handig!

hostel in Reykjavik

Dit was op de vierde verdieping, waar ook de check-in balie zich bevond. Ook zie je op bovenstaande foto een bar en verschillende zitplekken. Links daarvan waren nog allemaal banken. Super relaxed en knus ingericht!

hostel in Reykjavik

Je ziet op bovenstaande foto de naam van het hostel, namelijk LOFT hostel! Dit is een keten en heb je op veel meer plekken ter wereld zitten. Het is betaalbaar en ontzettend leuk allemaal ingericht!

hostel in Reykjavik

Deze foto maakte ik toen we op een van de vele banken aan het chillen waren met onze laptops. De laatste dag werd het afgeraden om naar buiten te gaan (deden we wel) vanwege sneeuwstormen, dus een groot deel van de tijd zaten we lekker te werken in ons hostel. Enorm fijne plek!

hostel in Reykjavik hostel in Reykjavik

Vanaf de incheck balie kan je ook het grote terras op, wat ze hebben.  Super leuk, vooral in de zomer!

hostel in Reykjavik hostel in Reykjavik

En dan de laatste foto: het uitzicht vanaf het terras. Ik vind alle gebouwen en huizen zo mooi in Reykjavik! Echt zo’n Scandinavische bouwstijl. Love it! Ook zag het er natuurlijk nog extra gezellig uit door de sneeuw en lichtjes.

Dit waren dan de foto’s van het LOFT hostel in Reykjavik! We hebben hier twee nachtjes geslapen en ik vond het een heel prettig verblijf! Het lag echt midden in Reykjavik, het was betaalbaar (€189 euro voor twee nachten in een twee persoons kamer, met badkamer) en alles was schoon en netjes. Ik zou dus ook zeker snel weer terug gaan naar een LOFT hostel aangezien ze dus ook in meerdere steden gevestigd zijn. Ben jij wel eens in Reykjavik geweest? Liefs!

Share:

23 Reacties

 1. Tessa | LucyTess
  16 december 2015 / 08:28

  Oh wauw! Wat ziet het er mooi uit allemaal, zou je niet zo snel verwachten van een hostel. Super goede tip, want ik ben van plan om binnenkort een keer naar IJsland te gaan (als ik iemand vind die meewil, haha). Deze ga ik dus even opslaan! Liefs

 2. 16 december 2015 / 07:38

  Ziet er echt ongelofelijk hip uit! Super leuk! Ohh, en daar ligt gewoon sneeuw! Terwijl het hier zo’n 13 graden wordt, lekker tegenstrijdig haha

 3. 16 december 2015 / 08:37

  Heel erg leuk om te zien en wat een mooie foto’s!

 4. 16 december 2015 / 10:12

  Wauw wat ziet dit er geweldig uit zeg! Ik wil heel graag naar IJsland, en ik vind dit inderdaad een hele schappelijke prijs voor een tweepersoonskamer met badkamer.

 5. Manon
  16 december 2015 / 11:19

  Oh dat ziet er super gezellig uit

 6. 16 december 2015 / 11:45

  Dat ziet er leuk uit! De gebouwen zien er inderdaad leuk uit, zou ik ook wel eens heen willen!

  x

 7. 16 december 2015 / 14:24

  Dit ziet er mooi uit zeg!! Super hip voor een hostel, dat is niet wat ik bij het woord hostel verwacht 🙂
  IJsland staat zeker heeeel hoog op m’n lijstje!

 8. 16 december 2015 / 14:26

  ahh ziet er echt super leuk uit! wat een mooi hotel!

 9. 16 december 2015 / 14:37

  O wat mooi. Ik wil ook graag naar Rejkjavik.. een vriendinnetje en ik zijn aan het denken over een reisje a.s. zomer. Ik zal deze post opslaan, kan altijd handig van pas komen! Liefs Sjoukje 🙂

 10. 16 december 2015 / 14:54

  Aah, wat een tof hotel zeg! Super gezellig, en met een hele hoge hipsterfactor 🙂 Echt tof!

 11. 16 december 2015 / 15:07

  Wat een apart maar hip en mooi hostel! Ik dacht dat het een hotel was..

 12. 16 december 2015 / 16:50

  Wow mooie foto’s, Ijsland lijkt me heel tof!

 13. 16 december 2015 / 20:46

  Oh wauw wat een supertof hostel is dit! Dat is niet direct waar je aan denkt bij ‘hostel’, dan denk ik toch al snel aan schrale bedjes. (A) Maar hier kun je wel even toeven inderdaad. Ben benieuwd naar je andere Reykjavik verslagen! (:

 14. 17 december 2015 / 07:21

  Wat ziet het er gaaf en hip uit! Lijkt me prachtig daar <3

 15. 17 december 2015 / 07:34

  Ooooh, wat een prachtig hostel! Superleuk ingericht, ik wil meteen terug, haha. Ik ging in de zomer van vorig jaar naar Ijsland en toen verbleven we ook enkele dagen in Reykjavik, maar wel in een heel wat minder cool hostel, hihi. Maar uiteindelijk is het gelukkig gewoon om te slapen, dus dat geeft dan niet! Ik ben suuuperbenieuwd naar je verslagen 🙂

 16. Valentinafaye
  17 december 2015 / 10:48

  Wauw wat een prachtig hostel. Die inrichting is ook zo Scandinavisch, hou daar zo van!

 17. Rochella
  17 december 2015 / 11:36

  Het hostel ziet er erg leuk uit. Ijsland is fantastisch, wel erg duur. Ik zou er graag nog een keer heen willen. Waar ben je allemaal geweest? Ik heb onlangs een Ijsland post geschreven. Ben benieuwd naar je mening.

 18. 20 december 2015 / 18:35

  Het ziet er zo leuk uit en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! 🙂

 19. 21 december 2015 / 12:30

  Ziet er super uit dit hostel! Heel leuk ingericht 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Oh hi, Brooklyn bridge!

'In New Yorkkkkk, concrete jungle where dreams are made of.' Zing je het liedje even met me mee? Ik was namelijk...

Close