Ibiza & Formentera vlog

Ibiza & Formentera vlog

Hoi allemaal! Eind mei ging ik met mijn moeder voor een klein weekje naar Ibiza en zijn we ook een dag met de boot naar Formentera geweest. Ik vond het heerlijk om weer terug te zijn op Ibiza en Formentera was ook zeker het bezoeken waard. En wederom heb ik weer alles voor jullie gevlogd! Kijk je weer mee? Veel kijkplezier!

Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Ik hoop dat je mijn Ibiza & Formentera vlog leuk vond om te zien. De aankomende dagen ga ik op persreis naar Benidorm en daar ga ik natuurlijk ook weer leuk vloggen. Dus, ben je benieuwd naar meer avonturen van mij? Abonneer je dan (gratis!) op mijn Youtube kanaal!

11 Reacties

 1. Evelien
  8 juni 2016 / 09:28

  Kan je vlog vanavond pas helemaal bekijken, maar wat is Formentera toch mooi he? Was drie jaar geleden in Ibiza en toen zijn we ook naar Formentera geweest voor dat strand, dat heldere water. Niet-normaal.

 2. Manon
  8 juni 2016 / 09:37

  Leuke vlog! Heerlijk zo een vakantie vlog, zo krijg ik ook zin om op vakantie te gaan!

 3. 8 juni 2016 / 09:49

  Nu krijg je echt zin in de zomer en vakantie! Superleuk! En veel plezier in Benidorm, je zult het daar erg naar je zin hebben (ik ga er bijna jaarlijks naar toe!)

 4. 8 juni 2016 / 10:18

  Wat ziet dat er heerlijk uit! En bij die ‘zwembad’ zee ben ik ook een keer geweest, super mooi!

 5. valerie
  8 juni 2016 / 11:43

  Super leuke vlog Fleur! Nu kan ik helemaal niet meer wachten tot ik naar Ibiza ga.. Ik ben ook heel erg benieuwd naar Formentera! Wat een prachtig water heb je daar zeg 🙂

 6. 8 juni 2016 / 12:35

  Wat ziet het er heerlijk uit daar! Echt fijn dat jullie de drukte hebben vermeden qua accomodatie. Daar let ik zelf ook altijd op als ik iets boek haha. Dat water bij Formentera is inderdaad nét een zwembad, prachtig!

 7. 8 juni 2016 / 13:50

  wat een leuke vlog! tof om dingen te herkennen! ik ben er vorige week geweest en heb elke dag 1 vlog gemaakt, 7 stuks in totaal dus!

 8. 8 juni 2016 / 20:32

  Wat een heeeerlijk vlog! Ik ga in augustus naar Ibiza en ben ook van plan om te gaan vloggen. Ik heb ook weer nieuwe plekjes opgedaan door je vlog, thanks 🙂

 9. 10 juni 2016 / 12:15

  Super leuke vlog, Fleur! En heerlijk, zon zee strand! Dat tuniekje dat je op zondag aan hebt vind ik super leuk!

 10. 13 juni 2016 / 16:50

  Hele leuke vlog, wat is Ibiza toch een super eiland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Vrolijke zomeroutfit

Yay, de temperaturen zijn weer omhoog gegaan, dus daarom heb ik weer een nieuwe outfitpost op mijn blog staan. Eentje...

Sluiten