Happy new hair + outfit

Happy new hair

Al een tijdje was ik mijn oude lokken zat en wilde ik iets anders met mijn haar. Dus ging ik twee weken geleden naar de kapper voor een drastische – ahum – verandering. Happy new hair! Kijk je mee naar deze outfit post waarin ik gelijk mijn nieuwe haartjes show?

Happy new hair Happy new hair Happy new hair Happy new hair Happy new hair

G-star zonnebril – Mango jasje – Sparkz blouse – H&M trui – Levi’s jeans – Dr Martens schoenen

Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor een sun kissed look waarbij er heel wat blonde plukken in mijn haar zijn gemaakt door middel van de welbekende balayage verftechniek. Ook is er een heel stuk van mijn haar afgeknipt, want ik was die veel te lange lokken meer dan zat. Nu valt het weer mooi in model en ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe kapsel. Dankjewel Rob Peetoom Zuidas salon! 🙂 Happy new hair!

Share:

15 Reacties

 1. valerie
  3 mei 2016 / 13:15

  Mooi je haren zo! En wat een leuke outfit draag je 🙂

 2. 3 mei 2016 / 13:42

  Gaaf die balayage! Vind je haar heel leuk geworden. Leuk ook dat het weer iets korter is, staat je goed. 🙂

 3. 3 mei 2016 / 13:56

  Wat een leuke en mooie outfit! En wat is je haar lekker zomers geworden, heel erg mooi!

 4. 3 mei 2016 / 14:57

  Gorgeous as always! Heel gaaf je haar, je ziet gelijk het verschil 🙂 mooi hoor!

 5. 3 mei 2016 / 17:19

  Leuk je haar zo! Staat je goed 😀 en leuke outfit!

 6. Life of Laurine
  3 mei 2016 / 17:46

  Je haar ziet er geweldig uit. 🙂

 7. Manon
  3 mei 2016 / 19:10

  Je haar ziet er mooi uit

 8. 3 mei 2016 / 20:31

  Mooi je haar! Lekker fris zo! En ook een heel toffe outfit! X

 9. 4 mei 2016 / 11:02

  Heel mooi, je haar! Ik hou van die sunkissed look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Praag vlog deel 2

Hoi allemaal! Vandaag kan je in het tweede en laatste deel van mijn Praag vlog zien hoe mijn vriend en...

Close