10 foto’s waardoor je nu naar het Griekse eiland Hydra wilt

10 foto’s waardoor je nu naar het Griekse eiland Hydra wilt

Afgelopen weekend stapte ik in Athene op de boot om vervolgens een paar uur later aan te komen op het prachtige Griekse eiland Hydra. Bij aankomst zagen we al dat dit eiland ons niet zou tegenvallen en hoe dichter we bij de haven van Hydra aankwamen, hoe mooier het er uit begon te zien. En vandaag laat ik je 10 foto’s zien waardoor jij nu ook naar het Griekse eiland Hydra wilt. Kijk je mee?

Griekse eiland Hydra

Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra

➸ Een paar weken geleden was ik op persreis op het Griekse eiland Lesbos. Bekijk hier de eerst vlog van Lesbos en de tweede vlog van Lesbos terug. 

Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra Griekse eiland Hydra

En, had ik gelijk? Wil jij nu ook naar het Griekse eiland Hydra? Ja, he? Snap ik best, want man, wat ziet dat eiland er toch beeldig uit. Het autovrije en Griekse eiland Hydra ligt in de Egeïsche zee, niet ver van Athene vandaan en doordat het eiland dus autovrij is, worden mensen en goederen vervoerd door ezels. Veel Grieken, en dan met name uit Athene, gaan er heen om vakantie te vieren en de bevolking leeft dan ook voornamelijk van het toerisme. Voordat ik hier aankwam had ik nog nooit van Hydra gehoord, maar de boottocht die wij vanuit Athene langs drie verschillende eilanden maakten, bracht ons dus naar dit pareltje.

Toen we in de haven voet aan wal zetten, krioelde het van de mensen. Het was namelijk weekend én ook nog eens Pinksteren. We besloten om de drukte te ontvluchten en de smalle witte straatjes in te duiken. De straatjes liepen omhoog, met zo hier en daar een robuuste trap die we op moesten lopen. We stonden om de zoveel meter stil om van het uitzicht te genieten en foto’s te maken van dit fotogenieke eiland. Want ja, fotogeniek is het Griekse eiland Hydra zeker. We zijn maar anderhalf uur op Hydra geweest en hebben in die korte tijd veel gelopen, gezien en gefotografeerd. Maar oh man, wat had ik hier graag nog wat langer door gebracht.

Kende jij het Griekse eiland Hydra al? En vind jij het er ook zo ontzettend mooi uitzien? 

Share:

15 Reacties

 1. 7 juni 2017 / 16:07

  Oeh, zulke fijne straatjes. Hou daar echt van <3

 2. 7 juni 2017 / 16:09

  Wauw, het is inderdaad echt een plaatje! Precies de sfeer waarvoor je graag naar Griekenland toe zou gaan 🙂 Ga snel ook even je vlogs kijken, leuk babe! Liefs, Merel

 3. 7 juni 2017 / 16:21

  Wauw dat ziet er inderdaad heel erg mooi uit. Griekenland ben ik nog maar 1 keer geweest alleen wil ik wel vaker bezoeken, deze plek hou ik in gedachten

  • 8 juni 2017 / 13:16

   Ik ben ook nog niet zo gek vaak in Griekenland geweest, maar heb mezelf voorgenomen om meer Griekse eilanden te bezoeken aangezien die zo ontzettend mooi zijn en ze het toerisme hard nodig hebben! 🙂

 4. 7 juni 2017 / 20:46

  Wat een mooie foto’s! Ik hou van deze straatjes. Wat een mooi eiland!

 5. 7 juni 2017 / 22:16

  Oh my, die witte huisjes. Zó mooi! Ik wil al heel lang naar Griekenland, maar ik heb mijn vriend dit jaar helaas niet kunnen overhalen. Ik ga hem jouw blog even doorsturen, ik wil zo graag een keer naar deze mooie eilanden. Malou x

  • 8 juni 2017 / 13:18

   Haha, hoop voor je dat het helpt! De Griekse eilanden zijn namelijk echt prachtig en vaak ook heel betaalbaar!

 6. 7 juni 2017 / 23:52

  Wauw, wauw, wauw! Dat eiland kende ik helemaal niet, maar wat is het er prachtig! Ik ben helemaal verbaasd, haha. Die gaat zéker op de travel-list.

 7. 10 juni 2017 / 08:44

  Het ziet er echt prachtig uit. Heerlijk Grieks met die witte huisjes!

  • 10 juni 2017 / 18:41

   Ja, he? Al die witte huisjes vind ik zo mooi en ‘vrolijk’ staan! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Shopping Saturday – 8 zomerse (feest) jurkjes

Over precies een week sta ik tussen heel wat blije en liefdevolle mensen. Ik ben namelijk uitgenodigd als daggast op...

Sluiten