5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad #2

image

Hoi allemaal! Eerder schreef ik al eens een artikel over de 5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad en omdat dat  zo goed ontvangen werd, besloot ik er een tweede deel van te maken. Lees je weer gezellig mee?

De eigen auto van thuis ook op vakantie huren

Toen ik vorig jaar met mijn vriend Nick op Mallorca was, kregen wij als huurauto een witte Fiat 500. En laat ik die nu zelf ook hebben thuis. Je kunt dus wel begrijpen dat ik het super leuk vond om in ‘mijn eigen’ autootje te kunnen touren door de mooie omgeving van Mallorca.

Brownies van courgette maken

Sinds 4 jaar eet ik veel bewusten dan voorheen. En dat vind ik na al die tijd nog steeds ontzettend fijn om te doen, wat resulteert in het maken van gezonde lekkernijen. En toen ik dit recept  tegenkwam, moest en zou ik die maken. En ja, ze smaken écht naar brownies, alleen dan net iets minder zoet. Dit recept is dan ook zeker een aanrader om te maken als jij ook houdt van een gezonde leefstijl.

Paard en wagen als vervoersmiddel gebruiken

Toen ik op Cuba was, zag ik dat de bevolking zich grotendeels per paard en wagen verplaatsten. In dat land is het de normaalste zaak om dat als ‘openbaar vervoer’ te gebruiken, dus ook ik deed dat. Super leuk om eens mee te maken, het is spot goedkoop, máár je moet niet verwachten dat je binnen een X aantal minuten op je bestemming zult aankomen, haha!

Op een boot staan tijdens de Gay Pride

Tijdens mijn eerste bezoekje aan de Gay Pride in Amsterdam, had ik het geluk dat ik op de boot van mijn vriend zijn werk mocht staan. Hierdoor kon ik alles ontzettend goed zien en had ik de ruimte om te lopen en dansen. Ja, dit was zeker heel erg leuk om eens mee te maken!

In de winter een festival bezoeken

.. en daarbij genieten van een ander soort sfeer dan in de zomer, met onder andere kampvuren, warme dranken en kleedjes. Mijn eerste ervaring hiermee was vorig jaar november tijdens het geweldige Georgies wintergarten festival. En dit festival is ook te bezoeken in de zomer als ‘Georgies Wundergarten festival’, dus als je nog een leuk festival zoekt: ga daar heen!

Dit was dan alweer het tweede deel van de 5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad. Hier kun je ook nog het eerste deel nog lezen. Wat voor een grappig iets heb jij wel eens gedaan en kan je iedereen aanraden? Let me know! 

Liefs, Fleur

Share:

19 Reacties

 1. Anna
  15 maart 2016 / 12:23

  Hihi, heerlijk rijtje! Vooral in de winter een festival bezoeken staat echt nog eens op mijn lijstje. Omgekeerde wereld!

 2. Manon
  15 maart 2016 / 13:26

  Leuk! lijkt me wel gaaf om tussen die gays te staan op een boot, zo gezellig haha

 3. 15 maart 2016 / 12:57

  Wat een superleuke acties allemaal. Vet leuk! En die brownies van courgette, dat lijkt me wel een uitdaging *zet op lijstje*.

 4. 15 maart 2016 / 13:21

  Wat een leuk lijstje! Paard en wagen als vervoersmiddel heb ik ook gedaan in Palermo, daar zag ik je dit ook zoveel.

 5. 15 maart 2016 / 14:48

  Super leuke dingen! Alleen vind ik courgette in brownies eng klinken. Hoewel m’n huisgenootje laatst een kruidcake met courgette had gemaakt en die was super lekker.

 6. Eline
  15 maart 2016 / 16:25

  Wat leuk om een keer in de winter een festival te bezoeken. Het lijkt me heel anders in de zomer, maar wel heel leuk

 7. 15 maart 2016 / 15:33

  Leuke dingen zeg! Op een boot staan bij de gay pride en een festival bezoeken in de winter lijkt mij ook super tof! 🙂

 8. 15 maart 2016 / 15:44

  Super leuk om in de winter een festival te pakken!

 9. valerie
  15 maart 2016 / 16:45

  Ik ben nu zo benieuwd naar die brownies! Die ga ik gauw maken, haha 🙂

 10. 15 maart 2016 / 16:54

  Haha supergrappig die eerste! Ik maakte altijd brownies van bonen, superlekker!

 11. 15 maart 2016 / 19:25

  Haha wat een leuk artikel! Meevaren op een boot tijdens de gay-pride lijkt echt tof!

 12. 15 maart 2016 / 21:08

  Ah wat leuk! Goed dat je ook zo gezond probeert te eten. Ik ben wel benieuwd hoe dat smaakt!

 13. 16 maart 2016 / 06:32

  Erg leuk om te lezen! Leuke dingen staan er tussen!

 14. 16 maart 2016 / 08:38

  Leuke dingen! Ik heb paard en wagen ook gedaan, maar dan in Egypte, daar is dat ook heel normaal! En ik ben benieuwd naar die brownies…!

 15. 16 maart 2016 / 13:02

  Brownies van courgette, hoe bijzonder klinkt dat! Ik ben nu wel erg benieuwd geworden haha. Wat lachen ook dat je je eigen auto op vlaanute hebt gehuurd. Echt een grappig idee om te doen! Leuk idee voor een blogpost ook dit. Ik ga het andere deel nu ook even lezen. 🙂

 16. 16 maart 2016 / 13:49

  Origineel lijstje! Een festival in de winter lijkt me idd heel tof, nooit bedacht dat dat natuurlijk ook kan haha.

 17. Elsbet | La Vie Pure
  16 maart 2016 / 19:59

  Haha, wat een origineel artikel! Leuk om te lezen!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
winter wonderland outfit

Goedemorgen allemaal! Vorige week zat ik met mijn billen in de Oostenrijkse sneeuw en omdat het uitzicht vanaf ons balkon prachtig was, vond...

Sluiten