Gewoon wat foto’s van mijn zomer 2020

Gewoon wat foto’s van mijn zomer 2020

Zomer 2020 was een zomer die heel anders uitpakte dan dat we ooit van te voren konden bedenken. Een zomer die voor mij zeker een stuk rustiger was dan alle voorgaande jaren, maar ik niet als minder leuk bestempel. Integendeel. Want hoewel veel feestjes en festivals werden gecanceld en we niet meer zo vrij ons konden voortbewegen, heb ik toch nog het beste van deze, toch wel bizarre tijd, kunnen maken. Kijk je mee naar wat foto’s van mijn zomer 2020?

Je zult je misschien afvragen waar alle bovenstaande foto’s zijn genomen. Nou, dat kan ik je zeker vertellen. Ik ben namelijk ontelbaar keren naar het strand in Valencia geweest. Iets met perks of living in Spain 😉 Maar ook ben ik nog op een aantal vakanties geweest. Waaronder een korte tripje met vriendinnen in het Zuiden van Spanje. We bezochten in een paar dagen tijd Jávea, Altea en Alicante en nog wat mooie stranden en natuurgebieden.

Daarna vloog ik voor een week naar Nederland, aangezien ik daar al weer 7 hele maanden niet was geweest. Overigens heb ik tijdens deze ene week niks bijzonder gedaan omdat ik alle dagen binnen bij mijn ouders heb doorgebracht om aan deadlines te werken. Wat overigens ook prima was aangezien ik precies de week in juli uitgekozen had waarin het aan één stuk regende.

Toen ik terug kwam uit Nederland en net weer een paar dagen in Valencia was, besloot ik om last minute naar Italië te vliegen, waar op dat moment twee vrienden van mij waren. In een week tijd maakten we een road trip door Noord Italië, wat ontzettend leuk was.

Mijn laatste reisje was een road trip van Valencia naar Nederland, waarin ik drie overnachtingen maakte in San Sebastiaan, Tours en het Noorden van Frankrijk. Precies een jaar geleden maakte ik met mijn auto de road trip van Nederland naar Spanje en nu, een jaar later, besloot ik weer om mijn auto terug naar Nederland te rijden. Ik heb er tijdens het afgelopen jaar veel plezier van gehad in Spanje, maar helaas is het tijd om mijn lieftallige autootje na 10 jaar te verkopen. En een nieuwe aan te schaffen in Spanje, want dat is om veel redenen en stuk goedkoper dan in Nederland. Anyways, de road trip en mijn twee opvolgende weken in Nederland waren erg leuk. Maar daarna was ik ook wel weer heel blij om terug te komen in Valencia.

Hoe was jouw zomer? Ook zo anders dan andere jaren?

Share:

4 Reacties

  1. 30 september 2020 / 21:10

    oh ik ben verliefd op die 2e foto, wat een mooie foto’s heb je gedeeld! Die van jouw zijn ook erg mooi

  2. 2 oktober 2020 / 09:33

    Leuke foto’s! Zo te zien heb je een leuke zomer gehad, ondanks dat alles anders liep dan verwacht/gehoopt. Ik heb ook een fijne zomer gehad, ik ben ook nog op vakantie geweest en ik heb leuke dingen gedaan in eigen land :-). Het enige wat ik eigenlijk jammer vond, is dat ik de Waddeneilanden niet heb kunnen bezoeken. Ultiem vakantiegevoel!

  3. 10 oktober 2020 / 19:19

    Elke keer is het weer genieten als ik naar deze foto’s kijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Thursday Talk – mijn plannen voor herfst 2020

Sinds een paar dagen is de herfst officieel begonnen. Iets waar we hier in Spanje nog maar weinig van merken....

Close