Outfit – Foto’s maken in de Soester Duinen

Foto's maken in de Soester Duinen

Hoi allemaal! De afgelopen tijd zijn er wat minder outfit foto’s van mij online gekomen. Dit kwam omdat ik een beetje klaar was met het eeuwige Amersfoortse straatje waar ik in stond. Ik wilde wat meer variatie in de achtergronden van mijn outfit foto’s en daarom ging ik vorige maand foto’s maken in de Soester Duinen. Kijk je mee naar het resultaat?

Foto's maken in de Soester DuinenFoto's maken in de Soester DuinenFoto's maken in de Soester Duinen

Ray-ban zonnebrilKoi d’Azur kettingH&M trend vest – Zara top – Mango jeans
Fashionology enkelbandjeDr Marten schoenen

Hoe ik zo bij deze mooie plek terecht ben gekomen? Mijn moeder en stiefvader wonen in Soest en toen we nog een hond hadden, wandelden we hier wel eens. En toen ik mijn eerste fotoshoot met Anniek op de planning had staan, vond ik dit wel een hele goede locatie om mee te beginnen. Nick en ik gingen een dag van te voren foto’s maken in de Soester Duinen om te kijken hoe het licht zou vallen en zodoende maakten we ook meteen bovenstaande outfit foto’s van mij. Deze kon je ook al eerder zien op mijn Instagram account ;-).

Ik ben benieuwd wat je van de locatie en de outfit vindt. Moet ik vaker foto’s maken in de Soester duinen? Let me know! 😀 Liefs!

Share:

17 Reacties

 1. 8 september 2016 / 12:21

  Het is echt een toffe locatie om te shooten! 😀

 2. 8 september 2016 / 13:05

  Zo’n toffe locatie!
  Je ziet er mooi uit 🙂 Liefs

 3. 8 september 2016 / 13:16

  Wauw, zo’n toffe locatie! Hele toffe, casual look ook!

 4. Anna
  8 september 2016 / 13:24

  Zo’n mooie plek is dat! Ik kom er ook weleens, heerlijk om te wandelen. En inderdaad: een toplocatie voor foto’s!

 5. 8 september 2016 / 13:26

  Aaaah ik ben verliefd op het shirtje, die wil ik <3 Toffe locatie!

 6. 8 september 2016 / 16:32

  Oh wauw, erg mooie outfit en locatie! Inderdaad eens wat anders haha, hoewel het echt lastig is om leuke locaties te vinden! X

 7. 8 september 2016 / 18:07

  Aaah wat een gaaf vest! Ik mis het toch wel hoor nu ik uit een koffer leef haha! Vijf truien en een paar tshirts wordt toch een beetje saai na een paar weken!

 8. 8 september 2016 / 21:53

  Wat een gave locatie! Prachtige foto’s! En je outfit is zo leuk, ik ben vooral in luf met je kettinkje! 🙂

 9. 9 september 2016 / 09:53

  Ahhh wat een mega leuke foto’s! De locatie is heel erg tof, inderdaad. Hoewel ik ook nog niet uitgekeken was op de Amersfoortse straten. Wel een mega leuke outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Fleurs foto’s #55 – Een drukke maar gezellige week!

Hoi allemaal! Afgelopen week was een erg drukke, maar gezellige week. Zo ging ik twee keer naar Amsterdam, bezocht ik het strand...

Sluiten