Fotografie – The people of Sri Lanka

Fotografie – The people of Sri Lanka

Hoi lieve allemaal. Zoals ik jullie gisteren heb verteld, ben ik (helaas) weer thuis van Sri Lanka en heb ik heel wat mooie foto’s gemaakt. En daarom wil ik jullie vandaag mijn eerste serie foto’s laten zien, die ‘The people of Sri Lanka’ heet. Kijk je mee?

The people of Sri Lanka

The people of Sri LankaThe people of Sri LankaThe people of Sri Lanka The people of Sri LankaThe people of Sri LankaimageimageThe people of Sri LankaThe people of Sri LankaimageimageThe people of Sri LankaThe people of Sri LankaThe people of Sri Lanka

Ik heb in totaal zo’n 700 foto’s en heel wat filmpjes gemaakt tijdens onze reis door Sri Lanka en een paar daar van kan je ook terugzien op mijn Instagram account. Ook zal ik in de aankomende maanden nog een paar andere artikelen schrijven over Sri Lanka (wie wilt hier toevallig ook naar toe? ;-)) dus zo nu en dan zal ik ook nog andere foto’s laten zien!

Wat vind je van mijn serie ‘The people of Sri Lanka’? Let me know! En ohja, zouden jullie op mijn foto willen stemmen? Zou ik heel lief vinden! X

Share:

17 Reacties

 1. 4 oktober 2016 / 17:24

  Zo tof! Heerlijk om in zo’n apart en mooi land foto’s te maken!

  • 4 oktober 2016 / 23:30

   Jaaa, ik hou echt van het fotograferen van de lokale mensen! <3

 2. 4 oktober 2016 / 17:32

  Prachtige foto’s! Je hebt het heel mooi vastgelegd!

 3. 4 oktober 2016 / 19:22

  Wat mooi Fleur! Vroeg je dat dan eigenlijk aan die mensen of durfde je die foto’s gewoon nemen? Ik durf nooit onbekende mensen te fotograferen haha, maar jouw foto’s zijn echt heeel erg mooi geworden. Liefs!

  • 4 oktober 2016 / 23:34

   Ik heb eigenlijk maar een keer gevraagd of ik de foto mocht maken, voor de rest maakte ik ze gewoon. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik veel vaker foto’s wilde maken, maar het ook niet durfde. Best een lastig iets inderdaad!

 4. 4 oktober 2016 / 21:04

  Hele mooie foto’s, ik ben zo benieuwd naar het volk hihi!

  • 4 oktober 2016 / 23:36

   Lief, dankjewel! De lokale bevolking is ontzettend vriendelijk en behulpzaam!

 5. Evelien
  5 oktober 2016 / 00:09

  Toffe foto’s. Vind het vooral leuk wanneer de mensen naar je lachen, mooie foto’s van mooie mensen dus!

 6. Lobke
  5 oktober 2016 / 11:16

  Ontzettend mooi die foto’s! Ik weet nog niet veel over het land af maar van wat ik ervan hoor is het zeker het bezoeken waard : )

 7. 5 oktober 2016 / 17:44

  Wauw, toffe en bijzondere foto’s heb je daar gemaakt!

 8. 6 oktober 2016 / 09:56

  Wat mooi! Gaaf om ook de mensen daar op de foto te zetten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Ik ben weer terug!

Hoi allemaal! De afgelopen drie weken, waarbij ik mijn tijd op Sri Lanka doorbracht, zijn letterlijk omgevlogen. Ik wist van te...

Close