Formentera hotspot – Café del Lago

Formentera hotspot – Café del Lago

Afgelopen jaar was ik met mijn moeder op een plek die ik niet snel meer zal vergeten. Ik ging tijdens mijn vakantie op Ibiza, voor een dag naar Formentera, het kleine hippe eiland dat Spanje rijk is. We huurden bij aankomst een scooter, reden naar de verschillende mooie stranden en genoten volop. Ook kwamen we bij een hotspot op Formentera die ik je in dit artikel graag wil laten zien.

Formentera hotspot

Formentera hotspot – Café del Lago

Wanneer ik op een mooie plek ben, houd ik ervan om opzoek te gaan naar hotspots. Hotspots die ik kan fotograferen en delen op deze blog. En de Formentera hotspot Café del Lago was er zo eentje. We reden er met onze scooter langs en werden gelijk aangetrokken door het mooie Spaanse exterieur. Hier wilden we wel ons eerste koude drankje van de dag nuttigen. Nog niet wetende hoe prachtig Café del Lago er van binnen uit zou zien.

Formentera hotspot Formentera hotspot

Nadat we onze scooter afstapte, liepen we het witte pand tegemoet. Ik maakte gelijk wat foto’s van de gezellige zitjes aan de voorzijde en stapte toen de grote houten deur van Café del Lago binnen. Wat mij opviel was dat er een kalme, maar hippe sfeer hing. Een sfeer waar ik mij gelijk thuis bij voelde. Na het prachtige Spaanse interieur van binnen te hebben bewonderd, liepen we door de grote glazen deur naar het terras. En wat we daar zagen was meer dan mooi. Het terras keek uit op een fel blauwe zee waar verschillende bootjes voor anker lagen. Er waren plekken waar je heerlijk met je gezicht in de zon kon zitten, maar ook plekken onder grote witte parasols, waar je even kon ontsnappen aan de Spaanse warmte.

Nadat ik mijn drankje ophad, glipte ik naar binnen om nog wat foto’s van het interieur te maken. Mijn moeder bleef ondertussen op het terras zitten om de kaart van Formentera nog eens goed te bestuderen. En hoe zij daar zo op het terras zat, met het jurkje in bijna dezelfde kleur als de zee, vond ik een plaatje. Zonder dat ze het door had, maakte ik ook daar nog een foto van.

Nadat ik de foto’s had geschoten, pakten we de scooter om de rest van Formentera te ontdekken. Zowel deze Formentera hotspot als het eiland zelf vond ik magisch. Ik ben dan ook zeker van plan om nog eens terug te gaan. Ben jij al eens op Formentera geweest? Liefs!

10 Reacties

 1. 21 maart 2017 / 15:02

  Ziet er prachtig uit! Ik heb meteen zin om op vakantie te gaan 🙂 Formentera ben ik nog nooit geweest, maar wie weet ooit…

 2. 21 maart 2017 / 17:37

  Het ziet er inderdaad echt uit als een heel fijn plekje! Heel mooi die foto van je mams, leuk ook om dit soort tripjes samen te doen. Fijne (1e mooie lente)dag nog! Liefs, Merel

 3. 21 maart 2017 / 18:40

  Het ziet er echt heel knus uit, leuk!

 4. 21 maart 2017 / 21:56

  Dat ziet eruit als een hele leuke hotspot. Nice! Ik wil misschien eind september richting Ibiza gaan, dus ik onthou deze eventjes!

 5. 21 maart 2017 / 22:00

  Ziet er mooi uit. Heeft ook iets rustgevends. Fijne foto’s ook!

 6. 22 maart 2017 / 11:52

  Ik ben ook zó fan van Formentera! Ben helemaal niet zo’n snorkelfan maar snorkelen in de op-één-na mooiste zee was een van m’n mooiste vakantieherinneringen!

 7. 23 maart 2017 / 11:47

  Ah wauw, zo mooi! het lijkt me heerlijk om daar inderdaad met een scootertje rond te rijden!

 8. 23 maart 2017 / 15:00

  ziet er echt prachtig uit, heel leuk! bedankt voor het delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Shopping Saturday – badkleding voor de zomer

Over een paar dagen begint officieel de lente en zullen de dagen steeds weer een beetje warmer worden in Nederland. Hetgeen waar...

Sluiten