Fleurs foto’s #56 – De week voor Sri Lanka

img_0821

Hoi allemaal! Er is weer een week voorbij, dus er staat ook weer een nieuwe Fleurs foto’s op mijn blog. Dit keer is het alleen geen verslag van een volle week, maar loopt hij van maandag tot en met vrijdag. Waarom dat zo is? Dat lees je in het artikel ;-).

Maandag

img_0822

Hoe je week beter te starten dan met zelfgemaakte bananenpannenkoekjes. Het ziet er heel healthy uit zo met die blauwe bessen, maar stiekem zat er tussen elke pannenkoek een dikke laag chocopasta. En ohja, om het af te maken heb ik er als topping ook nog een berg honing over heen gegooid.

img_0814

In de avond gingen Nick en ik naar Elburg, want hier woont mijn broertje en hij was jarig. Ik vind de straatjes in Elburg altijd iets weg hebben van Amersfoort, dus hier maakte ik een foto van.

img_0820

Mijn lieve, kleine, maar ook zo grote – hij is al 1,90 cm!!! – is 15 jaar geworden. Kleintjes worden groot zullen we maar zeggen. En doordat het maandag zulk lekker weer was, konden we met zijn verjaardag tot laat buiten zitten. Het was een erg gezellige avond!

Dinsdag

Dinsdagmorgen vertrok ik al vroeg richting Amsterdam, want er stonden 4 afspraken op de planning. Als eerst ging ik langs een PR bureau om wat kleding te passen en over een samenwerking te praten. Leuk om de mensen, waar je over de mail zoveel contact mee hebt, weer eens even in het echt te zien.

img_0816

Nadat ik bij het PR bureau was geweest, ging ik naar PLUK om te lunchen met José. We kenden elkaar alleen nog maar via onze blogs en Instagram, maar het leek ons erg gezellig om een keer af te spreken.

img_0812-2

Kijk hoe leuk het er bij PLUK uitziet. De drankjes en broodjes waren overigens ook erg lekker! Na het lunchen maakte José nog wat outfit foto’s van mij en het resultaat daarvan zie je woensdag op mijn blog!

Na het gezellige kletsen, eten en shooten met José, was het tijd voor mijn volgende afspraak. Ik had met een geweldig leuk sieradenmerk afgesproken om wat te gaan brainstormen over een toekomstige samenwerking en dat was erg leuk en inspirerend. Binnenkort meer hierover!

img_0815

En mijn laatste afspraak was met vriendinnetje Minouche bij Spaghetteria. En ja, op de foto zie je Sacha Visser zitten ;-). We aten buiten op het terras een heerlijke pasta en kletsten heel wat bij. Minouche woont in Amsterdam en wanneer ik hier voor mijn blog ben, spreken we vrijwel altijd even af.

img_0818

Het was weer reuze gezellig!

Woensdag

img_0819

Woensdag regelde ik voornamelijk heel veel voor mijn vakantie naar Sri Lanka en maakte ik ook nog deze foto van mijn lunch, voeten – heel interessant! – en schaduw.

img_0813

En omdat ik die schaduw best wel heel mooi vond, maakte ik er wat foto’s van. Hierboven zie je mijn benen en hier zie je heel nonchalant mijn arm op de bank liggen. Ik vond het wel wat hebben.

Donderdag

img_0824

Donderdag sprak ik bij City Marketing Amersfoortaf met Naline. Nadine heeft een paar maanden hun Instagram account beheerd, maar nu neem ik het stokje van haar over. En daar hoorde natuurlijk een overdrachtsfoto bij.

De rest van de dag ben ik – heel stom! – foto’s vergeten te maken. Ik ging nog even langs bij een vriendin die net is gaan samenwonen en at ’s avonds gezellig bij de ouders van Nick. En ohja, ik keek ook nog naar de eerste aflevering van Expeditie Robinson. Zo ontzettend leuk dat dat weer is begonnen!

Vrijdag

img_0821

Vrijdag stond helemaal in het teken van het voorbereiden van de reis naar Sri Lanka, inkopen doen en mijn backpack inpakken. Maar omdat mijn moeder mij nog heel graag wilde zien voordat ik op vakantie ging, ging ik ook nog even met haar lunchen.

img_0817

En kijk hoe lekker dit eten er uit ziet! Ik had een broodje met hummus van zoete aardappel – klinkt niet lekker, was het wel écht! -, rucola en courgette en mijn moeder een salade met van alles en nog wat. Als je houdt van gezond eten, dan moet je zeker een keer naar SEM in Amersfoort gaan.

En dan komt na vrijdag een einde aan dit verslag. Waarom? Omdat ik zaterdag op vakantie ben gegaan naar Sri Lanka en ik graag die dagen bij mijn volgende week verslag wil laten zien. Volgende week lezen en zien jullie wat ik tijdens mij eerste week op Sri Lanka heb meegemaakt. Liefs en tot snel! X

Share:

10 Reacties

 1. Valentina
  12 september 2016 / 09:23

  Wat een drukke en leuke week, zo veel meetings! Geniet van je tijd in Sri Lanka 🙂

 2. 12 september 2016 / 10:08

  Ziet er weer uit als een gezellig weekje! PLUK lijkt me zo leuk!

 3. Desiree
  12 september 2016 / 10:34

  Woehoe! Sascha Visser in tha house! 😉 Haha! Ontzettend veel plezier in Sri Lanka. Enjoy! X

 4. Stephanie
  12 september 2016 / 10:57

  Wat een leuke week! Heel veel plezier in Sri Lanka, geniet ervan! 🙂 Liefs

 5. Kim
  12 september 2016 / 12:08

  Veel plezier in Sri Lanka! <3

 6. 12 september 2016 / 14:44

  Zo tof al die afspraken in Amsterdam, ben benieuwd wat er uit voortkomt! Have fun in Sri Lanka chickie!

 7. Britt
  12 september 2016 / 15:45

  Wat een toffe week! En héél erg veel plezier op je reis, ik ga je zeker volgen! 🙂

 8. 13 september 2016 / 07:22

  Leuke week! Heel erg veel plezier in Sri Lanka!

 9. 14 september 2016 / 13:25

  Ah wat een fijne week 🙂 Toffe dingen zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Op naar Sri Lanka. Let the adventure begin!

Tijdens het inpakken van mijn backpack denk ik na over de ontzettend mooie reis die mij te wachten staat. Morgen...

Sluiten