Mijn favoriete reisblogs om te volgen #2

reisblogs om te volgen

Hoi allemaal! Als mensen mij vragen wat ik het allerleukst vind om te doen, zeg ik: reizen, reizen en nog eens reizen. Je kunt dus wel begrijpen dat ik het ook heerlijk vind om verschillende reisblogs af te struinen om opzoek te gaan naar de mooiste landen, steden of hotspots. En daarom deel ik vandaag mijn favoriete reisblogs om te volgen met jullie. Lees je mee?

1. Travellab

Toen ik hoorden dat de zusjes Verbon van Beautylab en Kittehscupcakes samen een blog zouden beginnen, was ik ontzettend enthousiast. Ik hou van hun blogs en van reizen, dus een betere combinatie kon er niet komen. Ik volg Travellab dan ook al vanaf het begin met veel plezier.

2. Hand Luggage Only

Yaya en Lloyd zijn de twee mannelijke oprichters van deze reisblog en beiden zijn ze ontzettend leuk en grappig. Ondanks het feit dat ze ontzettend veel reizen en hier dan ook veel over schrijven, schrijven ze ook veel over fotografie en delen ze hier ook tips over. Ontzettend leuk dus!

3. World Of Wanderlust

Het meisje achter deze ontzettend grote (en fantastische) reisblog is Brooke Saward. Ze is 24 jaar, heeft ‘restless feet’ zoals ze het zelf beschrijft en deelt graag reis tips, lifestyle tips DIY projecten, recepten en wat dingetjes van haar leven thuis. Ook heeft ze inmiddels al een Ebook en gepubliceerd boek uitgebracht en heeft ze haar eigen World Of Wanderlust app.

4. Girls Love 2 Travel

De drie meiden Fiek, Manon en Vi zijn deze blog begonnen omdat ze alledrie de passie voor reizen deelden. Hun doel met deze blog is dan ook om te motiveren en inspireren om de wereld te verkennen, avonturen te beleven en te leren van andere culturen. Inmiddels werken er ook nog zes andere meiden aan de website en social media kanalen!

5. We Are Travelers

De schrijvers achter deze reisblog hebben van hun blog een online travel magazine gemaakt die voor en door reizigers is bedoeld. Omdat er zo ontzettend veel blogposts over verschillende bestemmingen op staan, kijk ik altijd even op deze blog wanneer ik wat meer te weten wil komen over een land of stad.

Dan was dit alweer de tweede editie van mijn favoriete reisblogs om te volgen. De eerste editie kan je hier terug vinden. Zoals jullie misschien al wel wisten blog ik zelf de laatste tijd ook regelmatig over mijn reizen en dat vind ik maar al te leuk om te doen. Ik hou van reizen, wordt graag geïnspireerd en wil hiermee ook weer andere inspireerden. Ken jij nog leuke reisblogs?

Liefs, Fleur

Share:

25 Reacties

 1. 15 februari 2016 / 11:45

  Leuk om te lezen! Ik volg eigenlijk geen reisblogs, maar als ik ze zo zie vind ik het toch wel leuk haha!

 2. Chantalle
  15 februari 2016 / 13:11

  Ik volg geen reisblogs. Ik volg wel veel mensen op Instagram die heel veel reizen, vind het altijd super leuk om hun mooie foto’s te zien.

  • 15 februari 2016 / 16:14

   Ik volg zelf inderdaad ook veel mensen op Instagram die veel reizen. Prachtig om al die foto’s te zien!

 3. 15 februari 2016 / 12:39

  De tweede en derde ken ik nog niet en ga ik gelijk bekijken nu! Ik volg zelf ook veel reisblogs. Kan daar echt úren kijken en genieten haha. Toch wel een van de leukste blogs qua onderwerpen vind ik! 😀

 4. valerie
  15 februari 2016 / 14:50

  Wat een fijne tips! Ik ben dol op reisblogs 🙂

 5. Manon
  15 februari 2016 / 16:11

  Ik ken Travel Lab alleen maar daar kijk ik niet heel vaak op

 6. Desiree
  15 februari 2016 / 16:50

  Ah tof! Fijne tips! Ik ga ze even aan mijn lijstje toevoegen! Op dit moment ben ik echt helemaal geobsedeerd door reizen! Kom maar door met die blogs, haha!

 7. 15 februari 2016 / 16:11

  ahh als je ooit interesse hebt om naar thailand te gaan kan ik je tipsthailand aanraden. In april ga ik naar Thailand en hier heb ik de beste tips gevonden ever!! 🙂

  • 15 februari 2016 / 16:13

   Ahw, wat super leuk dat je daar heen gaat meis! Ik ben er zelf drie jaar geleden voor 6 weken geweest (om te backpacken) en het is een fantastisch mooi land!

 8. Loes
  15 februari 2016 / 17:26

  Leuke tips, thanks!

 9. Maaike
  15 februari 2016 / 17:31

  Ik moet zeggen dat ik alleen Travellab kende, en de rest helemaal niet! Maar ik ga me er even in verdiepen, want ik wil binnenkort ook weer een reis maken. Ik weet alleen nog niet waarheen!

 10. 15 februari 2016 / 17:02

  Ah superleuk! Ik houd ook van reizen maar heb er echt niet veel geld voor als student. 1x per jaar lukt gelukkig wel 🙂

 11. 15 februari 2016 / 17:18

  Oh wauw, wat een gave reisblogs! Ik vind reisblogs altijd héél gaaf en ga deze zeker vaker bezoeken! Liefs!

 12. 15 februari 2016 / 19:54

  Eigenlijk volg ik reisblogs niet vaak, lees ze meer gewoon wanneer ik ze voorbij zie komen. Travellab, super leuk 😀

 13. Roëll - We Are Travellers
  16 februari 2016 / 10:14

  Hee wat leuk dat We Are Travellers er tussen staan 😀 bedankt voor het vermelden!

 14. 17 februari 2016 / 10:17

  Meeh, de link naar Hand Lugauge doet het helaas niet. 😉 Ik kende, behalve Travellab, nog niet veel reisblogs. De blog travelaar.nl krijgt trouwens ook regelmatig een blik van mij; een stel dat op wereldreis is. Supergaaf!

  • 17 februari 2016 / 10:27

   Goed dat je het zegt, heb de link meteen aangepast! En ik ga meteen even een kijkje nemen bij de travelaar! 🙂 X

 15. 17 februari 2016 / 21:07

  Hi Fleur,

  Super bedankt voor je mention in dit rijtje! Heel erg trots en blij mee! 😀
  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Deze trend is helemaal terug van weggeweest (althans, bij mij!)

Goedemorgen allemaal! Zijn jullie ook zo blij dat het weer vrijdag en dus bijna weekend is? Ik wel! En om...

Close