Shopping Saturday – Mijn favoriete items uit de About You webshop

Shopping Saturday – Mijn favoriete items uit de About You webshop

Sinds het mogelijk is om in Nederland bestellingen te plaatsen in de About You webshop, ben ik fan. Blij was ik dan ook toen ik voor het eerste een mailtje van hen ontving met de vraag of ik een samenwerking aan wilde gaan. Je snapt: daar hoefde ik niet lang over na te denken. Inmiddels een paar maanden en heel wat samenwerkingen verder, ben ik nog steeds fan en daarom laat ik in deze nieuwe Shopping Saturday mijn favoriete items uit de About You webshop zien.

about you webshop

Geruite jumpsuit ● Dr Martens laarsjes ● Rood jurkje ● Zwart met witte trui
Beige wollen sjaal ● Teddy jack ● Noorse trui ● Zwart ruffle vest ● Print broek
Rode pantalon ● Zwarte trui ● Geruit rokje ● Birkenstock sandalen ● Polkadot rok ● Corduroy jack

Bovenstaande items zitten in mijn virtuele winkelmandje, te wachten totdat ze een keer besteld worden. Sowieso wil ik al een tijdje nieuwe Dr Martens en deze vind ik erg leuk omdat ze net iets minder hoog zijn dan de ‘normale’. Ook staan de beige suede sandalen van Birkenstock al een tijd hoog op mijn wishlist, maar van de zomer waren ze steeds overal uitverkocht. Snap ik ook wel, want ik vind de kleur heel mooi én ze zitten ook nog eens super lekker. Ik heb ze namelijk al een aantal jaar in het zwart en loop tijdens de zomer heel veel op. Maar ik weet: you hate them or love them. Sommige mensen vinden Birkenstocks geweldig, andere weer echt verschrikkelijk. Maar ik ben dus best wel team Birkenstock, ja.

En voor de rest? Tsja, ik zou serieus alle bovenstaande items wel willen hebben. Al moet ik wel even toegeven dat ik de geruite jumpsuit – van het leuke merk EDITED! – al in mijn bezit heb. Op de foto’s twijfelde ik een beetje of ik hem wel leuk genoeg vond, maar als je hem aan hebt is hij vele malen leuker. Op deze Instagram foto draag ik hem, trouwens. Kan je zelf oordelen wat je ervan vindt 😉

Kende jij de About You webshop al? En heb je er toevallig ook al eens iets besteld? 

Share:

3 Reacties

  1. 20 oktober 2018 / 10:25

    Hele mooie items! Ik ken de webshop maar ik heb er nog nooit iets besteld.

  2. 20 oktober 2018 / 12:39

    Ik ken About You zeker! Mijn virtuele winkelmandje is daar altijd goed gevuld 🙂 Mooie items heb je hier verzameld. Dat geruit rokje staat bij mij ook nog op de wishlist. Helemaal fan van!

  3. 23 oktober 2018 / 09:42

    Ik heb om de een of andere reden nog nooit wat besteld bij About You. Misschien toch maar een keertje doen… Vind de kleurtjes van de items in je winkelmandje ook leuk voor dit najaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Thursday Talk – 10 dingen die mij zijn opgevallen tijdens mijn eerste week in Valencia

Mijn eerste week in Valencia is een feit. Het huis waarin ik zit is leuk en ik heb inmiddels ook...

Sluiten