15 foto’s waardoor jij ook een keer in de winter naar Ibiza wilt

15 foto’s waardoor jij ook een keer in de winter naar Ibiza wilt

Is het net lekker weer in Nederland, kom ik aan met een artikel over de winter. Goh Fleur, had je dat niet op een ander moment kunnen inplannen? Nee, eigenlijk niet. Maar niet getreurd, want ik zal het niet gaan hebben over hoe rot en vervelend en koud de winter is. Nee, integendeel zelfs. Er verschijnt namelijk een grote lach op mijn gezicht als ik denk aan afgelopen winter. Omdat ik toen met Nick op vakantie naar Ibiza ging. En omdat dat zo leuk was, laat ik je in dit artikel 15 foto’s zien waardoor jij ook een keer in de winter naar Ibiza wilt. Kijk je mee?

➸ Ik schreef eerder al een artikel over de 5 redenen om in de winter naar Ibiza te gaan. En als je dat uiteindelijk hebt besloten om te gaan, kan ik je aanraden om het artikel over de 7 leuke dingen om te doen tijdens een winter op Ibiza, te lezen. 

Ik vraag je niet om nu al aan de aankomende winter te denken. Nee, geniet vooral nog even lekker van dit zomerse weer. Wel hoop ik je een beetje overtuigd te hebben van hoe mooi Ibiza eruit ziet – ook in de winter, dus. En daarom vond ik het ook zo leuk om dit artikel, met 15 foto’s waardoor jij ook een keer in de winter naar Ibiza wilt, te maken. Omdat ik natuurlijk stiekem wel een beetje trots was op de foto’s die ik had gemaakt, maar dus ook om met jou op deze blog te kunnen delen 😉

Ben jij al eens in de winter naar Ibiza geweest? En wat vond je daarvan? Of ben je na het lezen en bekijken van dit artikel overtuigd geraakt en wil je nu ook een keer gaan? Ik kan het je in ieder geval erg aanraden 😉 En voor vragen, mag je mij altijd een mailtje sturen!

Share:

2 Reacties

  1. 5 augustus 2018 / 22:19

    Oh Fleur, wat een fijne plaatjes! Het klinkt als een ontzettend fijn idee, om in de winter even de kou te ontvluchten en op een rustig Ibiza op ontdekkingstocht te gaan. Nu wil ik ook! 😀

  2. 19 augustus 2018 / 00:10

    Wat een mooie foto’s! Ibiza lijkt mij prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Deze 5 toffe roadtrips in Europa wil ik nog een keer maken

Als je mij vraagt wat voor een soort vakantie ik het leukst vind, dan staat het maken van een roadtrip...

Sluiten