Dr. Martens Black Marble outfit

Dr. Martens Black Marble

Hoi allemaal! Toen ik terug kwam van mijn vakantie, stond er een wel heel leuk pakketje op mij te wachten thuis. In samenwerking met Sacha mocht ik namelijk een paar enkellaarsjes uitzoeken en dat werden de Dr. Martens Black Marble schoenen. Want tsja, schoenen met een marmeren print kan ik natuurlijk niet weigeren ;-). Kijk je in deze outfitpost mee naar mijn nieuwe schoenen?

Dr. Martens Black Marble Dr. Martens Black Marble Dr. Martens Black Marble Dr. Martens Black Marble

Mango jasjeSparkz blouse – Monki jeansAcne Studios sjaalDr. Martens Black Marble schoenen

Toen ik mijn nieuw paar schoenen uitpakte was ik gelijk verliefd. Wat zijn ze stoer en wat zien ze er uniek uit! Dit is mijn vierde paar – oops! – Dr. Martens en ik ben in de loop der jaren echt gek geworden op dit merk. De schoenen passen zo goed bij mijn, vrouwelijke maar stoere, stijl! Het enige minpuntje was alleen dat ik dit model, de Dr. Martens Black Marble, niet zo goed wist te combineren. Misschien komt het doordat ze van een soort lakleer zijn gemaakt of door de combinatie van zwart met wit, maar een outfit hierbij uitzoeken vond ik nog best een opgave. Als iemand dé tip heeft om deze pareltjes mee te combineren, let me know! Daar zou ik wellicht nog iets van kunnen leren ;-).

Ben je zelf nou ook toe aan een nieuw paar schoenen? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk van Sacha een korting van 15% aan jullie weggeven. Voer de kortingscode ‘Fleur Sophia’ in op de website en de korting wordt t/m 16 oktober 2016 verrekend. Is dat niet leuk?

Wat vind jij van mijn nieuwe Dr. Martens Black Marble schoenen? En vind je de outfit die ik erbij heb gekozen leuk? Fijne zondag allemaal! 🙂 Xx

Share:

22 Reacties

 1. Eline
  9 oktober 2016 / 18:14

  Wat zijn ze ontzettend gaaf. Lekker stoer en super tof met het marble. Ik zou het lekker stoer houden met een jeans en een leren jas of trui. Onder een jurkje zijn ze ook lekker stoer.

  • 10 oktober 2016 / 18:10

   Ja, ik ga ze de volgende keer onder een jurkje of rokje dragen inderdaad! 😀

 2. 9 oktober 2016 / 18:58

  Wat een toffe schoenen! Dr. Martens staan al een hele tijd op mijn lijstje, je kunt ze altijd zo makkelijk combineren. Ik vind je outfit juist leuk zo, gewoon wat stoerder houden!

  • 10 oktober 2016 / 18:09

   Ik was er stiekem wel een beetje onzeker over, maar fijn om te horen dat de outfit toch goed in de smaak valt! 😀

 3. Tessa
  9 oktober 2016 / 20:30

  Ahhhh ze zijn zo mooi!!

 4. 9 oktober 2016 / 20:45

  ik vind dat je ze zo echt heel tof hebt gecombineerd! 🙂

 5. 9 oktober 2016 / 23:21

  Wat gaaf! Je outfit past er helemaal bij hoor! Mooi 🙂

 6. Emma
  9 oktober 2016 / 23:51

  Ik vind ze heel vet! Maar ik snap dat je ze moeilijk te combineren vind. Misschien ook leuk onder eenzaat a-line rokje met blouse? Xx Emma

  • Emma
   10 oktober 2016 / 11:56

   Ik weet trouwens niet waarom er “eenzaat” staat: moet denk ik “zwart” zijn.. hahaha

  • 10 oktober 2016 / 18:08

   Dat is een goed idee, ja! Ik ga het morgen meteen uitproberen!

  • 10 oktober 2016 / 18:02

   Jaaa ik zag ze ook al op jouw blog en Instagram voorbij komen. Tof zijn ze he? 😀

 7. Sabriye
  11 oktober 2016 / 11:02

  Mooie combi om te zien! Je zou het ook kunnen combineren met een leuke stoere jurk, een lange, transparante blouse met zwarte ondertonen met lichte print, een witte oversized jas.

 8. 11 oktober 2016 / 17:18

  Inderdaad echt unieke docs! Ze zijn gaaf 🙂 combineren lijkt me inderdaad nog best lastig, ik denk dat ik ze gewoon simpel zou combineren.
  Liefs!

  • 12 oktober 2016 / 09:36

   Ja precies, dat lijkt mij ook het beste. De volgende keer ga ik kijken hoe ze onder een jurkje of rokje staan! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn plannen voor herfst 2016

Het is alweer dik twee weken herfst, dus ik dacht: laat ik er maar eens een herfstartikeltje tegenaan gooien. Ookal...

Close