Shopping Saturday – Deze dingen wil je aanschaffen voor het aankomende lenteseizoen!

Shopping Saturday – Deze dingen wil je aanschaffen voor het aankomende lenteseizoen!

Over precies een week is het 21 maart, de dag waarop de lente officieel zal beginnen. Het lenteseizoen is by far mijn favoriete seizoen van het jaar. Om alvast in de stemming te komen heb ik voor deze zaterdag weer een nieuw Shopping Saturday artikel gemaakt. Met dingen die je wil aanschaffen voor het aankomende lenteseizoen.

dingen voor het lente seizoen

Fotografie boek ● Strandlaken ● Bikini met sterrenprint ● Tas van stro
Witte top ● Boek over IbizaRay-Ban zonnebril ● Playsuit ● Gestreepte bikini
Bikini met ruches ● De kracht van het nu boekConverse sneakers ● Rokje

Wanneer ik aan de lente denk, denk ik aan het eindelijk weer kunnen opbergen van mijn dikke truien en jassen. De temperatuur gaat elke dag een stukje meer omhoog en de zon laat zich steeds vaker zien. In de lente komen we allemaal weer wat vaker buiten – nemen plaats op een fijn terras of trekken het park in met vrienden. En als we even geluk hebben, is het soms zelfs zulk mooi weer dat we in bikini of zwembroek op het strand kunnen liggen. Om vervolgens een hele dag te kunnen genieten van het weer en een goed boek.

Als ik naar alle bovenstaande dingen kijk, krijg ik gelijk zin in het aankomende lente seizoen. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik, sinds ik in Spanje woon, vrijwel altijd een lente gevoel heb. Een winter in Spanje kan je namelijk best wel een beetje vergelijken met een lente in Nederland. Het is lang niet altijd warm buiten, maar de zon schijnt wel vaak. En die zon, daar word ik elke dag weer heel erg blij van. Vooral als die warm genoeg is om in zwemkleding op mijn dakterras uit de wind te liggen 😉

Ik heb door het schrijven van dit artikel gelijk zin gekregen om nieuwe kleding en bikini’s aan te schaffen. Zoals één van bovenstaande items, bijvoorbeeld. Ook wil ik wel weer een goed boek aanschaffen. Ook al weet ik dondersgoed dat ik pas echt de tijd neem voor het lezen van een boek wanneer ik op zomervakantie ben. Wie herkent zichzelf hierin? En kijk jij ook zo uit naar het aankomende lenteseizoen?

Share:

4 Reacties

  1. 16 maart 2020 / 10:26

    Wat een leuke items! En wat heerlijk, dat het in Spanje ook ’s winters als lente kan aanvoelen :D.

  2. 25 maart 2020 / 13:14

    Haha, wat leuk! Het rokje rechts onderin heb ik toevallig vorige week binnen gekregen en hij is zo leuk! Hij zit ontzettend lekker & het stofje is perfect. Leuk lijstje weer!

  3. 6 april 2020 / 15:34

    Wat ziet de lente er nu ineens anders uit he? Alhoewel… die bikini’s en boeken zijn nog altijd relevant, haha! Ik kan je Tolle van harte aanbevelen! Al vond ik het wel moeilijk een kan ik je er geen goede samenvatting van geven. Ik had vooral het idee dat er heel veel belangrijke levenslessen in staan die ik filosofisch gezien nog niet helemaal goed begrijp. Ik ga ‘m daarom zeker nog eens lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Wat te doen in Zaragoza in Spanje? Mijn tips voor een stedentrip!

Tijdens mijn roadtrip van Nederland naar Spanje bezocht ik Zaragoza, een stad die in het noorden van Spanje ligt. Wat...

Close