Shopping Saturday – 24 cadeautips voor vrouwen

Shopping Saturday – 24 cadeautips voor vrouwen

Nog even en de decembermaand breekt weer aan. En dat betekent dat mijn weekenden nu vooral in het teken staan van cadeaus kopen voor Sinterklaas en Kerst. Maar zo makkelijk vind ik het soms nog niet om een leuk cadeau te vinden. En omdat ik daar vast niet de enige in ben, maakte ik voor deze nieuwe Shopping Saturday een soort van gift guide met cadeautips voor vrouwen. Om mezelf, maar vooral ook jou, iets meer op weg te helpen.

cadeautips voor vrouwen

Carhartt muts • Popcorn • MAC Soft & Gentle highlighter • OPI nagellak • The Life-Chaning Magic boek
Zwart kussen • Whiskey glazen • BaByliss Sensor Föhn • Clinique advent calendar • Glas met gouden palmboom
BaByliss Fast & Style stijltang • The Party Edition boek • Gouden cava fles • Gestreepte sjaal • Gouden klok
Rood paspoort hoesje • Tony Chocolonely Limited Editon • Gouden oorbellen • Zwarte pet
Grijze wollen sjaal • Bralette BH • Gouden schaar • Roze met rood gestippeld kussen • Ikigai boek

Modeaccessoires

Omdat ik denk dat je veel vrouwen blij kunt maken met modeaccessoires, heb ik er een paar mooie uitgezocht voor deze Shopping Saturday. Vooral de muts en sjaals zijn een toepasselijk cadeau, aangezien de winter aanbreekt en het steeds kouder wordt in Nederland. Fijn om dan iets lekker warms te krijgen. Het rode paspoort hoesje vond ik vooral een erg mooi – hij is gemaakt van echt leer! – én een origineel cadeau. En de zwarte pet? Dat is momenteel een grote modetrend, dus ook die kon niet ontbreken op het lijstje van cadeautips voor vrouwen.

Woonaccessoires

Sinds ik ben gaan samenwonen met Nick, vind ik het ontzettend leuk om woonaccessoires te krijgen als cadeau. Denk aan (geur)kaarsen, kussens en andere leuk uitziende dingen. Ik ben vooral helemaal weg van gouden woonaccessoires en omdat ook dat momenteel een grote trend is, heb ik de gouden glazen, klok en schaar aan deze Shopping Saturday met cadeautips voor vrouwen toegevoegd.

Uiterlijke verzorging

Bijna altijd staat er wel iets van uiterlijke verzorging op mijn verlanglijstje. Maar ook geef ik het vaak cadeau. Zo gaf ik mijn moeder tijdens moederdag de populaire MAC Soft & Gentle highliger cadeau, die ontzettend mooi is. Ze was er dan ook mega blij mee. Maar ook een mooie kleur nagellak, lipstick of lekker ruikende producten van Rituals zijn altijd een goed idee om cadeau te geven. Of wat dacht je van een nieuwe föhn of stijltang? Door een samenwerking met BaByliss ontving ik de Sensor Föhn en Fast & Style stijltang en beide producten vind ik ontzettend fijn in gebruik. Ik had hiervoor een heel oude föhn en stijltang, dus ik merkte veel kwaliteitsverschil. Ja, het zijn misschien wat duurdere cadeaus, maar ze gaan dan ook jaren mee en zijn heel veelzijdige producten, waar je veel kanten mee op kunt.

Eten/drinken

Zoek je een klein en wat goedkoper cadeau? Dan is het altijd leuk om iets van eten en/of drinken te geven. Wat dacht je van een mooie gouden cava fles of een limited edition reep van Tony Chocolonely? Ook de popcorn in cinnamon bun smaak vond ik er veelbelovend uitzien, waardoor ik hem in deze lijst met cadeautips voor vrouwen heb gezet. De bus op zich ziet er al erg leuk uit, maar ik denk dat de popcorn ook erg lekker zal smaken. Ook kun je altijd nog een cadeaubon geven voor een diner, lunch of high-tea.

Boeken

Last but not least: boeken. Ik vind het persoonlijk altijd leuk om een boek cadeau te krijgen. Maar ook koop ik regelmatig boeken voor anderen, omdat ik dan een boek tegenkom die ik erg bij een persoon die ik ken vind passen. En dat is ook zo leuk aan het cadeau doen van boeken: je kunt er alle kanten mee op en het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Zelfs als iemand niet houdt van lezen, kun je diegene nog vaak een boek cadeau doen. Denk aan reisboeken, koffietafelboeken, fotografieboeken etcetera. Het boek The Life-Changing Magic heb ik zelf in huis en vond ik erg goed passen in deze Shopping Saturday met cadeautips voor vrouwen. Het is een humoristisch boek waar je veel goede en wijze lessen uit kunt halen. Ook heb ik het nieuwste boek van Rens Kroes: The Party Edition en dat is vooral een boek voor mensen die houden van de combinatie van koken en visite over de vloer krijgen. Er staan ontelbaar lekkere recepten in voor als je een feestje organiseert.

Zo, dan was dit de gift guide met 24 cadeautips voor vrouwen. Ik hoop dat ik je op ideeën heb gebracht en er iets leuks voor je bij zit om te kopen, of misschien zelfs wel vragen, voor Sinterklaas en/of Kerst. Bekijk ook zeker nog even mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst, want daar vind je nog meer leuke cadeautips voor vrouwen. 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

3 Reacties

 1. 25 november 2017 / 20:17

  Wat een leuk lijstje! Zelf had ik er deze week ook een gemaakt en ik kom een hele hoop dezelfde dingen tegen. Dat zijn dus zeker geschikte cadeau’s voor vrouwen. 😉 X

  • 27 november 2017 / 18:35

   Ik heb net even bij jouw artikel gekeken en inderdaad, een paar dezelfde dingen. Als dat dan toch niet goede cadeaus zijn.. 😉

 2. 26 november 2017 / 00:57

  Superleuk lijstje! Krijg helemaal zin om te gaan shoppen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
verlanglijstje sinterklaas kerst
Shopping Saturday – mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas en Kerst, de twee feestdagen die ik erg leuk vind en waar ik altijd naar uitkijk. Vooral omdat beide...

Sluiten