Mijn best gelezen reisartikelen in 2019

Mijn best gelezen reisartikelen in 2019

In het afgelopen jaar heb ik weer heel wat reisartikelen geschreven en gepubliceerd op mijn blog. Nog steeds vind ik dat er niks leuker is dan reizen en daar vervolgens over te schrijven. En omdat ik benieuwd was, dook ik Google Analytics in om te kijken wat mijn best gelezen reisartikelen van 2019 waren. In deze blog deel ik die artikelen met je!

Mijn best gelezen reisartikelen in 2019

Mijn tips voor een stedentrip naar Granada in Spanje

In 2018 maakte ik een roadtrip door Andalusië en verbleef ik een aantal dagen in Granada. Deze Spaanse stad verraste mij behoorlijk, waardoor ik besloot er een uitgebreid artikel over te schrijven. Met mijn tips voor een stedentrip naar Granada in Spanje. Zoals waar je bijvoorbeeld het lekkerst eet en drinkt en welke bezienswaardigheden de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook vind je nog wat praktische tips over Granada in het artikel, zodat je voorbereid op pad kunt gaan.

Ibiza tips – 10 dingen die ik áltijd doe wanneer ik op Ibiza ben

Inmiddels heb ik al heel wat artikelen over Ibiza geschreven, maar toch kwam ik in 2019 nog op een nieuw idee. Om een artikel met de 10 dingen die ik áltijd doe wanneer ik op Ibiza ben te schrijven. Want ja, er zijn dus écht 10 dingen waar ik altijd heen wil of moet ondernemen wanneer ik op Ibiza ben. Dus heb je een reisje naar Ibiza op de planning staan en zoek je nog naar wat tips? Dan kan ik het je zeker aanraden om dit artikel even door te lezen!

Handige tips om geld te besparen – om eventueel vaker te kunnen reizen

Een van de dingen waar ik aardig goed in ben, is het omgaan met geld. Van kleins af aan weet ik goed en creatief om te gaan met geld. Zo houd ik bijvoorbeeld erg van reizen en spaar ik daar eigenlijk altijd voor. Mijn tips daarvoor wilde ik graag op mijn blog delen en daarom schreef ik er een artikel over. Met handige tips om geld te besparen – om eventueel vaker te kunnen reizen.

Wat te doen tijdens een stedentrip in Sevilla? 10 tips!

Sevilla, één van de populairste en drukbezochtste steden van Spanje. Een stad die in de provincie Andalusië ligt en vaak wordt gezien als de warmste stad van Europa. Sevilla is een stad die ik vond tegenvallen maar toch aan kan raden om heen te gaan. En daarom schreef ik er een uitgebreid artikel over. Met 10 tips over wat te doen tijdens een stedentrip in Sevilla.

15 dingen die je moet weten over Marokko, voordat je voor het eerst naar dit land reist

Het artikel over de dingen die je moet weten over Marokko, voordat je voor het eerst naar dit land reist, werd in 2019 veel gelezen. Er zijn dus veel meer mensen die geïnteresseerd zijn in het reizen naar Marokko. Groot gelijk heb je, want Marokko is het land dat mij het afgelopen jaar het meest heeft verrast. Al jaren wilde ik naar Marokko toe en vorig jaar kwam het daar dan eindelijk van. En nu wil ik dit jaar weer, want ik ben nog lang niet uitgekeken op het lekkere eten, de vriendelijke mensen en de interessante cultuur.

De leukste plekken om ’s avonds een drankje te doen in Valencia

In Valencia zijn heel wat plekken waar je ’s avond gezellig een drankje kunt doen. En omdat er een aantal plekken zijn waar ik regelmatig en met veel plezier kom, besloot ik daar een artikel over te schrijven. Dus ben je een keer in Valencia? In dit artikel vertel ik je wat de leukste plekken om ’s avonds een drankje te doen in Valencia zijn.

Dit zijn mijn favoriete websites voor goedkope vliegtickets

Wat ook één van de meest gelezen reisartikelen in 2019 is, is het artikel over mijn favoriete websites voor goedkope vliegtickets. Er zijn inderdaad een aantal websites waar ik als eerst op kijk, wanneer ik een vlucht boek. Omdat die websites altijd de goedkoopste deals aanbieden of gewoon enorm goede en betrouwbare zoekmachines zijn. Die ook altijd de laagste prijzen weergeven. Wil je binnenkort een vliegticket boeken? Neem dan eerst een kijkje op de websites die ik in dit artikel benoem.

Tapas restaurants in Valencia – deze 9 zijn de lekkerste en mijn favorieten!

Last but not least, nóg een artikel over Valencia. Leuk om te zien dat niet alleen ik geïnteresseerd ben in deze stad, maar jullie blijkbaar ook. Ik woon nu sinds anderhalf jaar in Valencia en nog steeds blijf ik nieuwe plekken ontdekken. Toch heb ik al veel tapas restaurants uitgeprobeerd en daarom schreef ik een artikel over de lekkerste en mijn favoriete tapas restaurants in Valencia.

Dit waren mijn beste gelezen reisartikelen in 2019. Van te voren had ik verwacht dat er meer algemene reisartikelen met tips in dit rijtje zouden staan. Maar men was meer geïnteresseerd in de artikelen over specifieke steden of landen. Wat ik natuurlijk alleen maar leuk vind om te zien, wat dat betekent dat er interesse is in mijn mening over de plekken waar ik ben geweest. Ook voor dit aankomende jaar staan er al een paar mooie reizen op de planning. Waar ik natuurlijk ook weer over zal schrijven. Ik kijk er erg naar uit en hoop jij natuurlijk ook!

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn foto’s van Marokko. 22 foto’s die je zullen inspireren om ook naar Marokko te willen

Tijdens mijn reis door Marokko, maakte ik om precies te zijn 1181 foto's. Niet omdat ik altijd zoveel foto's tijdens...

Close